Frissítés Frissítve! A magyarországi zsidó PT lazán elsimította a körmendi zsidó rituális vérgyilkosságot

H.Zsofi-ritualis-meggyilkolasanak_megszervezoje_Berkowitz-Salamon
Berkowitz Salamon rendkívüli fontosságú ember: együtt gyújtotta meg a hanuka-gyertyákat a parlament előtt az MSZP-SZDSZ kormány tagjaival.

NIF: Az ügy el van tussolva, ez biztos. Farkas István nyomozást vezető zsidó származású, szombathelyi alezredes az ügy eltussolása óta álomszép országos rendőrkarriert futott be, március 15-e alkalmából a Gyurcsány-kormány igazságügyi és rendészeti miniszterének javaslatára köztársasági elnök (közismert nevén a Börtön Patkány) a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki. Akárcsak Bene László kapitány úr, Farkas fölöttese, akit az ártatlan Tánczos Gábor letartóztatásának másnapján dandár tábornokká léptettek elő. Kuncze Gábor belügyminiszter és SZDSZ pártelnök az ügy “megoldása” után szórta a jutalmakat az eltussolók, ill. a pofájukat tartók között! A legmagasabb kitüntetésekről ne is beszéljünk! Bàrki hozza nem értőnek is kérdőjelek tolulnak az agyába, miért is ennyire fontos ennek az ártatlan kislány gyilkosának az erőltetetten gyors kézre kerítése és miért szórják ennyire a jutalmakat e miatt? Mit takargathatnak??? 1998-ban a Vas megyei rendőrfőkapitány az a Bene László volt, aki a 2006-os őszi rendőrterror idején, mint az egész rendőrséget irányító ORFK vezetője vált hírhedté. Milyen fontos ügyet hamisított meg Bene László, hogy a zsidó PT prominens tagjának -Gyurcsánynak- regnálása alatt ilyen karriert jutalmaztak neki??? Nemcsak a rendőrség rohadékjai segítettek ennek az ügynek az eltussolásában, hanem a bíróságok is, akik a mondvacsinalt, ill. megmanipulált  bizonyítékokat elfogadtak, hogy a kéznél lévő bűnbakot elítélhessék és a valódi gyilkosokat futni hagyhassák!!! Kik lehetnek a gyilkosok, ill. milyen rendkívüli fontosságú gyilkosságot követhettek el, hogy az ok, a valódi indíték, takargatása ennyire fontos a zsidó PT-nak? Mert ez a valódi kérdés, milyen indíték elfedése ennyire fontos, és nem az, hogy kik vitelezték ki ezt a gyilkosságot???!!! Ennek az indítéknak a felfedése, a gyilkosság valóságnak megfelelő kinyomozása, és az ezt eltussolók, az ezt akadályozók, de még a pofájukat tartók között is példás büntetések kiosztása hozná meg a magyar társadalom számára a megnyugvást. A teljes megnyugvást azonban csak a zsidó PT teljes megszüntetése hozhatná meg! Semmi más! Mert jelenleg azt mondhatjuk, hogy a magyarságnak nincs már saját országa, ahol a magyar érdek érvényesül!!!

Tehát teljes gőzzel beindult akkor is a zsidó PT! Berkowitz Salamon haszid zsidó kóser Traubi szódagyár tulajdonosa az új gyárépület “felszentelésére” külföldi haszid saktereket és rabbit hívott meg. Toroczkai László – Magyar Jelen-ben megjelent riportja azt érzékelteti, hogy a zsidó rituális gyilkosságokban a szűz kislány vére arra kell, hogy az új épületek/házak bejárata körül a falat vérrel “felszenteljék”. H. Zsófi, körmendi 11 éves kislány, a zsidó rituális gyilkosságok szerint, mélyen, fültől fülig volt átvágva, ennek ellenére a holtteste körül nem volt csak egy keskeny vércsík. Vagyis hiányzott több liter vér. Torockay riportjából az érezhető ki, hogy a külföldi haszid zsidók a kóser Traubi Szóda gyár “felszentelésére” gyilkolták meg H. Zsófi 11 éves körmendi kislányt!

A zsidó PT könnyedén eltussolta ezt az ügyet, és azóta is vígan böfögnek nagyokat a kóser traubi szódától! A “magyar” kormányok meg garantálják, hogy az ügyet nem fogja soha senki felgöngyölíteni!!! Dr. Lépoldné rendőrségi írásszakértó kijelenti, hogy az aktákat 50 évre titkosították, mivel a gyilkos kiléte ismert!!! DR. LÉPOLD megállapította rögtön a nyomozás elején, hogy a kiszemelt bűnbak, Tánczos Gábor (TG), nem lenne képes ilyen szörnyen bestiális gyilkosságra!!! Ugyanakkor TG önszántából, tanúként jelentkezett és a gyilkosról személyleírást adott. Ellene semmit sem tudtak felmutatni. De éppen kéznél volt. S ez kapóra jött a zsidó PT markában lévő, megrohadt rendőrségnek. A zsidó PT szilárdan áll és felügyel mindent!!! Ennek az ügynek a leköpésünkkel felérő laza eltussolása teszt volt: Mennyire birka a magyar nép!!! Az eredmény: Mega-birka!!! Vágóhídra való barmoknak néznek bennünket, magyarokat!!! Tiszaeszláron 1882-1883-ban még lázadások törtek ki a Solymosi Eszter ügy eltussolása miatt. A mai Magyarországon semmi, de semmi, . . . , de semmi felkelés ez ügyben nem volt!!! Szégyen!!! A lakosságnak mára már az ereiben szar folyik, és nem magyar vér!!!

Segítünk Pintérnek: ez lenne a körözendő képe!
Segítünk Pintérnek, mivel úgy latszik elkallódott a fénykép a sok titkosított mega balhék között: ez lenne a körözendő képe!

A körmendi gyermekgyilkosság aktáinak titkosításáról kérdezi Pintért Bana Tibor

Alább olvasható a jobbikos képviselő írásbeli kérdése: Tisztelt Miniszter Úr! Különböző sajtóorgánumokban, internetes portálokon megjelent cikkek, írások felvetik annak lehetőségét, hogy ötven évre titkosították az annak idején nagy vihart kavart, 1998-as körmendi gyermekgyilkosság aktáit. Ezekben Lépold Józsefné írásszakértő úgy nyilatkozott, hogy nem az elítélt Tánczos Gábor követte el a gyilkosságot, a valódi tettes pedig azért nem nevezhető meg, mert a rendőrség ötven évre titkosította az iratok egy részét, ő pedig esküje miatt nem beszélhet. Kérem Miniszter Urat, adjon választ arra, hogy valóban történt-e titkosítás ebben a komoly indulatokat kiváltó és nagy érdeklődésre számot tartó ügyben! Ha igen, akkor miért volt szükség erre, amikor Tánczos Gábor személyében volt egy jogerősen elítélt személy?

Nyirtasson 2006 óta, Berkowitz szervezésében grasszáló haszid zsidók
Nyirtasson 2006 óta, Berkowitz szervezésében grasszáló haszid zsidók:az ős-ránkvándorlók falujába jöttek vissza Kanadából, újra bennünket boldogítani!

Várom megtisztelő válaszát!

Budapest, 2012. szeptember 18.

Tisztelettel: Bana Tibor Jobbik

NIF: Hallod! Pintér “Keresztapa”!!! A választ,  várja minden Olvasónk! Vagy pontosan ezért nem tud téged senki kikaparni a belügyminiszteri székből? Ez az ügy is egy kanál beton, amivel bebetonoztad magad?

Érkezett-e erre a kérdésre válasz? Tud-e valaki róla? Bana Tibor! Mikor teszed fel ezt a kérdést újra, de a parlamenti nyilvánosság előtt?!

Ajánlott linkek az esethez:
Forrás: https://kuruc.info/r/2/101469/

http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/2751-v%C3%A9rgyilkoss%C3%A1g-zsid%C3%B3k-titkok-d%C3%B6bbenet

Haszidi zsidók Nyirtasson, Berkowitz Salamon megnyitó beszéde:

http://www.hirado.hu/2016/02/12/jogeros-penzbuntetes-a-traubi-hamisitasi-perben/

Idézet hu.wikipedia.org oldalról

“Az 1998-as körmendi gyermekgyilkosság után a Magyar Jelen vezércikkében hosszan elemezte a gyilkosságnak a tiszaeszlári vérvádhoz való vélt hasonlóságát, és arra a következtetésre jutott, hogy a gyermeket egy sakter ölte meg, a gyilkosság mögött pedig Salamon Berkowitz ortodox zsidó vállalkozó állhatott, akinek új üdítőital-palackozó gyáregységét az áldozat vérével szentelték fel.”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

16 című bejegyzés “Frissítés Frissítve! A magyarországi zsidó PT lazán elsimította a körmendi zsidó rituális vérgyilkosságot” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Rezzenéstelen a magyarok többsége. Sikerült kinevelni egy olyan tömeget, amelyiket csak a söre, TV-je és a körülményekhez képest “biztonságos jóléte” érdekli. Amíg az ő nyaka nincs körbevágva, vagy közvetlen hozzátatozójáé, addig semmi nem érdekli, saját magán kívül. Tesztelnek minket valóban, megállapítják, hogy a határ a végtelen számukra.Gyerekeinktől elvették a példaképeket. Kapnak helyette saul utódokat.

    Kedvelés

      1. Pedig azt hisszük, hogy neked, Varga Milan, mert te sem tüntettél, lazadtal Körmenden! Vagy tévedünk? Küldj be képeket a szerkesztöségbe, hogy lassunk valami körmendi vagy barhonnani elégedtlenséget. Pl. megtamadtad mar ezt a Berkowitzot az utcan? Betörted a koser traubi szoda gyaranak az ablakat?
        Vagy mégiscsak szar folyik az ereidben???

        Kedvelés

  2. Ez kiverte a biztosítékot nálam!
    ” az igazi fas…opók ebben az ügyben is azok, akik tehettek volna valamit is,de nem tettek. Lehetne sorolni az összes köcsögöt akik hatalomban vannak, voltak,mert a pofája akkor jár mindegyiknek,amikor a zsebéről van szó. A tisztességet,hírből sem ismeri egyik sem, akár melyik gyomorforgató tömörülésről is van szó.
    Aki egy GYEREK életéért, igazságáért,becsületéért nem áll ki, és aki tehetne is valamit,az egy szar ember!! orbántól,pintérig,lázártól áderig,vonától,poltpéterig, MIND !!!!
    Az egyszerű honi por nép, örül ha luk van a hátulján,hogy holnap is böföghessen. Mit csináljon,fogja a fejszét,azt neki a világnak? Mint ahogy tegnap is,kerülnek elő a “kalasnyikovok és a beszéd ideje lejár.
    Be vannak szarva “ott fent,mert pécstől ,pestig,pesttől,siófokig tucatjával flangálnak az idióta rendőröknek nevezett bohócok.
    Aminek el kell jönnie,az el is fog! Az időt nem állítja meg orbán sem!
    ” mert ki vagy Te? Én? Az idő vagyok hatalmas univerzumok elpusztítója!

    Kedvelés

  3. “milyen eskü(?) kötelezhet valakit az igazság elhallgatására? Az igazság elhallgatására nem lehet felesküdni! Az cinkosság!
    Egy GYEREK becsülete, emléke,kegyelete KÖTELEZ minden jó érzésű EMBERT,hogy ha bármit is tud,tárja a nyilvánosság elé,hogy bármilyen módon, de utolérje a tettest az IGAZSÁG !

    Kedvelés

    1. Igen, van olyan eset, amikor meg KELL törni az esküt, és jelenteni kell, ha valami törvénytelenséget, és főleg, ha gyilkosságot fedez fel az ember. Itt addig nem lesz rend, amíg ki nem takarítjuk innen az ilyen befészkelődött, nemzetidegen rendőrségi és bírósági vezetőket, az pedig nagy harc lesz. El fog jönni az ideje, nem is sokára.

      Kedvelés

  4. Nem lehet az sem véletlen, hogy az a kislány lett az áldozat. A 2013-as hozzászólók között akadt egy, aki kifogásolta, hogy Körmenden milyen sokan védték Tánczos Gábort. Ahhoz képest, hogy majdnem 10 évet leült, utána csak lézengett, mert se munkát, se a megélhetéséhez szükséges lehetőséget, segítséget nem kapott. Miközben az elkövető(k), a megrendelő(k) megúszták.

    Kedvelés

    1. Ezek a nagy hatalmú liberális urak már egy jó ideje túl sokat meg engednek maguknak.Gyűjtik a mocskot és a közutálatot maguk körül, mert semmi nem tart örökké és közeleg már az elszámoltatás ideje.. Én szóltam időben, vagy az is lehet ,hogy már későn szóltam..

      Kedvelés

  5. Kimaradt az írásból, hogy azok az emberek, akik Tánczos Gábor mellett tanúskodhatnának, tanúskodhattak volna, egytől egyig érdekes körülmények közt meghaltak. Pl. autóbaleset, hirtelen szívhalál, stb.

    Kedvelés

    1. Igen, de nincs róluk sem lista, sem részletesebb beszámoló, hogy ki, miként halt meg!
      Ha fel tud hajtani ilyen pontosabb beszámolót szívesen közzé tesszük!

      Kedvelés

  6. A zsidonál nincs aljasabb féreg a földön!
    ID: „Minden zsidó tökéletes reklámfigurája egy következő holokausztnak.”
    HARRY S. TRUMAN

    Kedvelés

  7. A bűn: Tisza Kálmán, Magyarország miniszterelnöke a Dégenfeld kastélyban ráveszi Korniss Ferenc bírót, az Tiszaeszlári sakterek felmentésére! Korniss a hazug ítélet után többet nem ítélkezik!
    A büntetés (“jutalomosztás”): Fiát, Tisza Istvánt, Magyarország akkori miniszterelnökét 1918-ban agyonlövik mint egy kutyát, majd jön Trianon! 😦 😦 😦

    Kedvelés

  8. ” a hatalom(?) veszélyes üzem! Ha eladod magad,megpecsételte a jövőd,ha nem, akkor a sorsod!
    “éppen ezért a tisztességes ember távol tartja magát a politikától,mert becsületességéből kifolyólag, a pártharcok előbb utóbb a vesztét okozzák.
    Az a fertő,ami teljes egészében áthatja a Magyar közéletet,ezt már megreformálni, nem lehet !! Akik benne vannak,nem is akarják.! Lubickolnak benne,élvezik saját “nagyságukat(?), amit a lelkiviláguk eladásáért kaptak.Ezt nevezik hatalomnak . Senki és semmi nem érdekli őket,mint tobzódni,eltelleni mindazzal, amivel csak lehet. Közben keresztül gázolni mindenen és mindenkin. Nem törődve sem Emberrel,sem Istennel. Ezt nevezik ma, “államnak.?
    “az állam ha szól,hazug nyelvén szól,bármit mond,hazudik,s amije van, lopta azt.
    Bűn és bűnhődés!?

    Kedvelés

  9. A nagy baj az,hogy a bűnügyesek és az (i)gazságszolgáltatás az elejétől kezdve tudta,hogy nem Táncos a bűnös ennek ellenére el tudták ítélni és letöltötte a rá kiszabott büntetést.
    Ha csinálnának a lakosság körében egy felmérést akkor az derülne ki ,hogy kb.75% nem hisz táncos bűnösségében a maradék pedig az elkövetők és a sleppjük.
    Hiszem,hogy előbb-utóbb felelniük kell a tetteikért.
    H.B.

    Kedvelés

  10. Erről beszél a YouTub- on Proffeszor Papp Lajos (szívsebész) valami szörnyű gyilkosságról 2006- ban Magyarországon! Tud valaki pontosabb tájékozatással szolgálni? Köszönettel venném! Előre is köszönöm!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.