Tüntetők

Internet ado elleni tuntetes, amia Nemztgazdasagi Miniszterium elol indult vegigvonult a Hosok tereig es ott hivatalosan veget ert. A tuntetok egy csoportja megdobalta a Lendvay utcai Fidesz szekhazat amit kesobb rohamrendorok vedtek. Budapest, 2014.10.26. Foto: Hegedus Robert
Internet ado elleni tuntetes, amia Nemztgazdasagi Miniszterium elol indult vegigvonult a Hosok tereig es ott hivatalosan veget ert. A tuntetok egy csoportja megdobalta a Lendvay utcai Fidesz szekhazat amit kesobb rohamrendorok vedtek.
Budapest, 2014.10.26.
Foto: Hegedus Robert

Akinek nem tetszik a rendszer, az kimehet az utcára, és tüntethet. Legalább is a demokráciákban így van, a nép tüntethet a hatalom ellen. De melyik nép van kint az utcán? Az örökké elnyomott, a szolgasorban lévő, a mindig robotoló nép, vagy a kommunizmus oldalán állt nép, és annak utódai, az egykor jobb napokat megélő és most hátrébb kerülő nép? Az, amelyik hozzászokott a banánhoz, narancshoz akkor is, amikor a tömegeknek még kenyér sem jutott?
A zsidó, a zsidó vér és tudat meghatározta felsőbbségtudat kiabál és mocskolódik, tör és zúz ajtót és ablakot, mert neki nem tetsző módon alakultak a választások, mert a másik nép azt mondta: egyszer s mindenkorra elég volt belőletek, tetves, rohadt kommunisták! Egy emberöltő nem volt elég, hogy szipolyoztátok a vérünket, elloptátok a fiatalságunkat, és most sem meg hagytok békében bennünket?

Demszky Gábor a netadó-ellenes tüntetésen. Természetesen a zsido PT több prominens tagja is jelen volt az amerikai nagykövettel együtt.
Demszky Gábor a netadó-ellenes tüntetésen. Természetesen a zsido PT több prominens tagja is jelen volt az amerikai nagykövettel együtt.

Melyik az “igazi” nép? Ez volna, aki ordít? Nem elégedett a bérével, az orvos, az ápoló, a tanár, a tanító? Mert “odaát” többet keresnek, kétszer, ötször tízszer? Mért nincs itt is Kánaán?
Bunkó, aki ilyet kérdez, csak hőbörögni tud! Az előbbi kormányzás alatt Kánaán volt, ugye? Igen, hajdanán nektek, kommunista tolvajok! Nektek Kánaán volt, minden volt.
Persze a tömeg az tömeg. Mert tömegesen voltak hazaárulók, a bolsevik jólétet élvezők és az utódaik, akiknek azért még mindig bőven van tejbe aprítani valójuk. A lopott és elcsalt. Még mindig jobb élet futja, mint az egykori szegényeknek, akik most is szegények és semmijük sincs, csak a boldog tudat: végre megszabadultunk a vérszívóktól és talán a gyermekeinkre jobb sors vár!

fidesz-székház-internetadó
Netadó-tüntetők megtámadják a FIDESZ székházat

Az utcán most a másik oldal ordibál, a vesztes kommunista, zsidó, liberálisnak nevezett csőcselék! Ezeké az utca és most mást akarnak, mint amit a magyar nép választott. Az új Gazda, a világ csendőre címre pályázó nagyhatalom, most ezeket akarja meglovagolni és segítségükkel megdönteni a nép által választott, de neki nem tetsző táncot járó kormányt. Ennek a népnek olyan mindegy, hogy Moszkvából jön a parancs vagy máshonnan. Így volt ez a nyilasoknál is, és így volt a kommunistáknál is: az alja nép, a söpredék mindig keres magának gazdát, hogy legyen kit szolgálni, és így van most is. Gazda is akad: aki a világ csendőre szerepére vágyik, annak jól jön a felajánlkozás, mindegy, hogy zömében hajdanvolt kommunisták és azok leszármazottai a nép, csak tüntessen, törjön és zúzzon, követelje a kormány lemondását, és majd ők kijelölik a nekik tetsző garnitúrát.
Jelesül Gyurcsány alakulatát. Majd ők kiszolgálják a kapitalizmust, a hajdanvolt kommunista hűséggel, talpnyalással. Mert ez a Gyurcsány nem nyugszik, ha az ország belepusztul, akkor is megmutatja, hogy az ő kezébe való a hatalom, a gyeplő, amit rángathat kénye kedve szerint. Mert a hatalom-éhség nem múló szenvedély, aki már egyszer belekóstolt, az nem tud lemondani róla, ha beledöglik is kell neki. Ez az igazi narkotikum!

Goodfriend amerikai nagykövet a netadó tüntetése. A főszervezők egyike volt.
Goodfriend amerikai nagykövet a netadó tüntetése. A főszervezők egyike volt.

Mint ahogy másféle narkotikum a tüntetésen való ordibálás, szitkozódás.
– Mocskos Hír-tv! Mocskos Hír-tv!
Pedig a Hír-tv üzleti vállalkozás, jobb és baloldali híranyaggal, meghívott közszereplőkkel, a kormányt is bíráló hangnemmel. Legalább is most ilyen, hogy holnap mi lesz, kié lesz, azt az Isten tudja. Üzleti vállalkozás. Mint ilyen, nem tudni mi lesz a sorsa holnap, holnap után. Médium.
De a tüntető csak ordít:
– Mocskos Hír-tv! Mocskos Hír-tv!

Ez kell „ennek” a népnek, mert „ez” a nép a baloldali csőcselék legalja.
Újabban a pedagógusok, az ápolók tüntetnek. Kockás ing, a tanuló ifjúság, a szülők is megbolondítva. Iskolába sem kell menni! Sőt, ha jót akarsz, az iskola tájára se menj!
Ezek a kellékek, semmi sem drága, mert a zsidó csőcselék tüntetni akar!

A pedagógus szereti a gyermeket, a felnőttet tiszteli benne. Nem ébreszt aljas motivációkat. Ki ez a szónok, akinek nemcsak a szavai gyűlölet keltők, de a sémi vonásai is gyűlöletesek?
A régi rendszerben érezné jól magát, munkásőr ruhában, piros könyvvel a zsebében, a korlátlan hatalom birtokában. Éljen a szocializmus, éljen a szociál-kapitalizmus, éljen a kapitalizmus! Minden éljen, amiben én jól élek, munka nélkül, a hasamat süttetve a nappal, jó színe van az elvtársnak! A szakszervezeti elvtársnak!
Most bezzeg színtelen az elvtárs, fakó, mondhatnám halálsápadt. Mi lesz, ha tényleg ezek fogják birtokolni a hatalmat és nekünk nem jut egy csöpp sem? Nem ám még dolgozni is el kell menni előbb vagy utóbb?
Azt már nem! Inkább a halál!
Mocskos Hír-tv!

Vesszen mindenki, aki nem áll az oldalunkra, aki a polgári kormányzást akarja! Előbb vagy utóbb győzni fogunk, és akkor, jaj nektek, mocskos hírtévések, mocskos mindenkik! Lesz itt elszámolás, leszámolás, felszámolás! Meg fogtok dögleni mindahányan!
Kik is vagytok tulajdonképpen? Melyik párt tagjai?
A mocskos hír-tv ellenes párt tagjai!

Erdélyi János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Tüntetők” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem tudhatom, hogy Erdélyi János hány tüntetésen volt jelen eddig, de egyet biztosan tudok! — mégpedig azt, hogy a MAGYAR nem tör, nem zúz, nem randalírozik, ha valami ellen tüntet. A tüntetőket nem szabad összemosni a randalírozókkal, a rendszer provokátoraival. Eléggé sok tüntetésen ott voltam már, s gyakran kellett futnom az életemért, hiszen semmi nem volt a birtokomban, amivel szembeszállhattam volna a gyalázatos hatalom pribékeivel. Innen tudom, hogy mi az, hogy tüntetés, és mi az, hogy randalírozás. Ki az, aki tüntet, és ki az, aki randalírozik! Ja, és még egy valami, amit biztosan tudok: orbán viktor általam minden eddig ismert politikusnál tehetségesebb, ám általam minden eddig ismert embernél gyalázatosabb alak! Vattay Szabolcs

  Kedvelés

 2. T. Vattay Szabolcs!
  Egyetértek Önnel !
  Nincs itt különbség,gyurcsány vagy fideSS tábor között,zsidókommonista,mindegyik !! Egyre megy,mert egyformán eladja magát a “haszonért,csak arra hajt. A gyerek soha nem tagadja meg az apját. A “gyökerek ott vannak mindegyiknél, a besúgó múlttal a hátuk mögött. A háttér alkukkal együtt.
  Felesleges az e fajta hebehurgya írásokkal hülyíteni bárkit is.
  A tisztességes ember meg távol tartja magát mindegyik “csoportosulástól, mert egyik gazemberséghez sem adja a nevét.

  Kedvelés

 3. Előbb a mobiltelefon magasba emelése,mostanság meg a kockás ing,ez kell a csürhének! Infantilis,primitív ez az egész,hajaz a narancssárga sálas kijevi csürhére.Egy központból irányítják mindet!

  Kedvelés

 4. Tiszteletem!

  Írtam egy véleményt, ide idézem, mert úgy gondolom ide is passzol!
  ide írtam:
  XARBAN VAGYUNK!
  12 #25 spartakusz
  – 2016. március 17. 08:53:50
  Szerkesztés | Törlés
  Imre azért ne légy ennyire elkeseredve – folytassuk a feladatunk, mindent leleplezve – hozni a hírt! Azt tovább adni mindig kettőnek soha egynek – a sakk ára történet!
  Szóval a folyamat? De kinek a folyamata? A törvény nevében…” mondja a rendőr az orbán provokátornak – de kinek a törvénye? Az oktatás és egészségügy – igen ezzel lehet valamit kezdeni, én is úgy gondolom – és elképzelem, hogy javunkra hozza a szelet – a duzzadó vitorlánkat még nagyobb erővel viszi előre! Miért? Mert ha kivonják a pedagógusok közül és az egészségügyiek közül – megjegyzem a jogszolgáltatásba férkőzötteket is ” a párt titikárok hülye gyerekeiből csináltakat…” akkor van esélye a magyarnak – médiáról sem elfeledkezve
  lásd és hallgasd és olvasd el az oda írt álláspontomat is!
  itt:
  https://www.youtu…_tKaLb9Y18

  ezzel meg nem tudok mit kezdeni:
  https://www.youtu…dv44sHeF6g

  de megjegyzem, a negatív reklám is reklám Gábor Zsazsa óta tudjuk!
  Kérésem miért nem kérdezte meg Vonától mondta -e koccintott -e és nincs tovább vita, csak ha a híresztelő nyilvánosság elé tárja a kép és hang anyagot megcáfolva és hazugságon érve, mert ez a normális módja lenne!
  de nem ez történt – szóval Kubinyí úr élőműsorában én láttam és hallottam viszont Vonát amikor mondta FELSZÁMOLJA MAGYARORSZÁGOT , MAJD AZONNAL MONDJA FELSZÁNTJUK – AZ ÖREGANYÁD FÖLDJÉT SZÁNTSD FEL ÉS AZ LEGYEN Karthágó TE OSTOBA fogalmazással viszont Kubinyínak adok valóságot!

  http://www.kubiny

  Egy szónak száz a vége – FARKAS CSORDA SZELLEM KELL ELLENÜK – AHOGY ŐK IS AZZAL VANNAK ELLENÜNK – ÉS AZ ERŐSEBB GYŐZ! – MERT EZ A TERMÉSZETES! ITT A JÓZAN ÉSZ MÁR NEM DOMINÁL! valóságod van Imre – ez már a vég és egy új kezdete ami már régen folyamatban van – de van!

  spari…

  INNEN IDÉZTEM:
  http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=917&c_start=20#c6587

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.