Graham Phillips internáci újságírót az SS-Waffen ünnepségen rendzavarásért letartoztatták ‪‎Riga‬-ban

Mai hír Rigából

Frissítés képgalériával az ünnepségről egy valódi demokráciában!

A Rigai SS-Waffen Emlékmenetet egy újságíró szívósan zavarta a kellemetlenkedő kérdéseivel. A mai napig is a veteránok Németországból kapnak nyugdíjat, amiért a Waffen SS-ben szolgáltak. A magyar rendőrség példát vehetne miként kell rendre tanítani az internáci liberálisokat!

Lásd a példamutató rigai rendőröket, milyen nyugodtan ketrecbe zárták a majd megzavarodott internáci liberális újságírót.

Forrás: svájci vágatlanok

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “Graham Phillips internáci újságírót az SS-Waffen ünnepségen rendzavarásért letartoztatták ‪‎Riga‬-ban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vidám történet volt, számunkra szokatlan. Igen, beszélgessünk egy kicsit a kommunista, orosz megszállásról, amint azt a rigai fiatalember mondta. És az a fricska, amit adott a libsi kamerájának, felvállalva az érzelmeit, hitét, hát az egészen fantasztikus. A vége pedig, ahogy a rendőrök elvezették a provokatív nácizásával együtt, “Press” köpenyben álcázva magát, hát tudjátok….! Szép szavakat lehetne keresni, de minek. Új szelek fújdogálnak az Északi tengerek felől, egészen frissek.

  Kedvelés

 2. Úgy csökken a hatalmuk,ahogy az emberek egyre többen átlátnak az élősködő tetveken.
  H.B.
  Klatzkin:
  „Alapjában véve és a lényeget tekintve mi idegenek, egy idegen nép vagyunk köztetek és az is akarunk maradni. Áthidalhatatlan szakadék tátong köztünk és köztetek. Nekünk idegenek a ti Istenetek, a ti mítosztok és a ti mondáitok. Idegenek nekünk nemzeti örökségtek, hagyományaitok, szokásaitok és erkölcsötök vallási és nemzeti szentségeitek, vasár- és ünnepnapjaitok.” (Fritsch, Handb. d. Judenfrage.)

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.