Újra robbantásos merénylet Ankarában: 27 halott, 75 sebesült

Frissítés: Itt van egy 8 perces videó, amelyben bemutatják, hogy mit művelt a török hadsereg Cizre varosban. Hihetetlen, hisz ez a varos úgy néz ki, mintha Aleppo lenne Szíriában. De Érdogán ezt nyugodtan megteheti, mert Ö az EU-t is maga alá gyűrő, nemzetek fölött faji alapon együttműködő PT tagja. Márpedig ezeknek lehet büntetlenül gyilkolni is!!! Ráadásul Európa merénylője, Angela Merkel, megjutalmazza Erdogant az EU tagságával, amitől még jobban el fog pimaszodni ez a közönséges gyilkos zsidó!!! A videó angol és német nyelvű!

NIF: A törökországi robbantásos merényletek mögött a hatóságok mindig a kurdokat sejtetik. Azonban a kurdok mentségére legyen mondva, hogy a török oldalon a civil halottak és sebesültek száma aránytalanul kicsi ahhoz képest, hogy a török hadsereg milyen pusztításokat végez a kurd területeken. A kurdok egyelőre csak az oroszok segítségére számíthatnak.

1:100-hoz a törökök javára a kurd-török pusztításban. Érdogán, zsidó származását bizonyítottuk, végidőket rendez a kurd varosokban!
1:100-hoz a törökök javára a kurd-török pusztításban. Érdogán, zsidó származását bizonyítottuk, végidőket rendez a kurd városokban!

++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap, vasárnap, 2016 március 13.-án Ankara központját erős robbanás rázta meg. A török hatóságok jelentése szerint legalább 27 halott és 75 sebesültje van a merényletnek.

Az első felismerések szerint Ankara Güven nevű parkjában egy robbanószerrel tele jármű repült a levegőbe. A rendőrség lezárta a területet.

++++++++++++++++++

Eredeti jelentés németül:

Eine starke Explosion hat am Sonntag den Stadtkern der türkischen Hauptstadt erschüttert. Nach Angaben der Behörden sind dabei mindestens 27 Menschen getötet worden, 75 weitere erlitten Verletzungen.

Ersten Erkenntnissen zufolge flog in Ankaras Güvenpark ein mit Sprengstoff beladenes Fahrzeug in die Luft. Die Polizei hat die Gegend abgeriegelt.

Forrás: facebook Kakerlaken dieser Welt

Fordította Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok