Soros György akcióba lépett: Trump ellen mozgósított

Ray_McGovern-71-eves-veteraNT-MEGVERETTE hILLARYcLINTON

Frissítés: A Chicago-i rendezvényt Trump lemondta, mivel értesítették, hogy szervezett tömeges akció van készülőben ellene. E közben a “demokrata-liberális” Clinton asszony, aki egy zsidó fattyúval áldotta meg férjét Bill Clintont, és utána leszbikus lett (lásd híradásunkat) , a szeme előtt verette meg és nézte ezt végig az egyik csak pólóval tüntető 71 éves veteránt, Ray McGovern-t. Az indok: A folyóson, ahol Hillary vonult volna be a kampány előadásra ott álldogált Ray ebben a pólóban, melynek a felirata Veteránok a békéért!

Végre egy valodi amerikai választási kampány! Győzzön a JOBBIK!!!
Chicago-ban egymásnak estek a Trump szimpatizánsok és az ellenzők. Végre egy valódi amerikai választási kampány! Győzzön a JOBBIK!!!
Forrás: mashable.com

A Fox News amerikai hírcsatorna jelentése szerint Soros György tőzsdespekuláns 15 millió dollárral támogatott egy olyan politikai akciócsoportot, amelynek feladata a latinó szavazók mozgósítása Donald Trump ellen.

A republikánus elnökjelölt-aspiráns Saint Louis-i és chicagói rendezvényét főleg a spanyol ajkú latinó és az afrikai-amerikai kisebbséghez tartozó aktivisták zavarták meg.
A Saint Lous-i rendezvényről kivezették a rendbontókat, a chicagói rendezvényt azonban a biztonsági kockázatok miatt elhalasztotta Trump kampánystábja.

A Fox News konzervatív irányultságú televízió, amely eddig Donald Trump elnökjelölt-aspiráns pártbéli kihívóit támogatta.

hirtv.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

4 című bejegyzés “Soros György akcióba lépett: Trump ellen mozgósított” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A biztos jelek értésére adják mindenkinek, hogy Hillarynak kell győzni, mert azt akarják, illetve érdekük úgy kívánja. Nagy valószínüséggel úgy is lesz.

    Kedvelés

  2. A zsidonál nincs aljasabb féreg a földön!
    ID: „Minden zsidó tökéletes reklámfigurája egy következő holokausztnak.”
    HARRY S. TRUMAN

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.