A magyar miért nem dönthet a saját sorsáról?

trianon_mint_a_kozep_europai_viszaly_okozoja

Ha a határokat 1920-ban etnikai alapon, igazságosan húzták volna meg, akkor ma Magyarország legalább húszmilliós ország lenne.
Az antant célja az volt, hogy a közép-európai népek soha ne tudjanak erős kulturális, katonai, gazdasági együttműködést kialakítani.
A közép soha ne állhasson a saját lábára a két véglet, a nyugat és a kelet között; a szabadkőműves antant és a pánszlávizmus között.

Akik területet kaptak más nemzetiségű lakossággal, azok az országok nyilván nem akarják visszaadni, akiktől meg elvették azok meg nézzék végig a csendes, vagy erőszakos asszimilációt?
Emiatt a a “békediktátum” miatt nincs béke Közép-Európában!!!
Ha a határokat 1920-ban etnikai alapon, igazságosan húzták volna meg, akkor ma Magyarország legalább húszmilliós ország lenne.
Közép-Európa népei száz év alatt megduplázódtak, a magyar népesség viszont nem növekedett ugyanez idő alatt a Kárpát-medencében.
Ez egy csendes és lassú, ám tudatos népirtás eredménye. A mai nyugati antantnak érdeke, hogy Közép-Európa önálló és erős legyen?
Mi lesz Nyugat-Európával és az USA-val, ha „harmadik pólus” a „középen” élő népek egészségesen együttműködve fejlődjenek tovább?
Mit várhatunk Brüsszeltől és Washingtontól?
Az antant vert éket Közép-Európa népei közé a az I. világháború utáni békediktátumaival. Az antant jóváhagyásával szállta meg a sztálini Szovjetunió Közép-Európát a II. világháború után.1989-90 körül új lehetőség adódott, hogy Közép-Európa megint a saját útját járja.
Az USA és a Szovjetunió is megállapodtak abban, hogy a szovjet csapatok kivonulnak Közép-Európából, de cserébe a NATO nem fog „bevonulni”. 1990 júniusában volt Moszkvában a Varsó Szerződés tanácskozása, ahol Antall József magyar miniszterelnök a Szovjetunió által ellenőrzött katonai tömb feloszlatását javasolta.
A másik korszakalkotó javaslata az volt, hogy jöjjön létre a visegrádi együttműködés.
Ebben az időszakban létrejöhetett volna, egy katonailag semleges Közép-Európai együttműködés, de mégsem így történt.
A szovjet csapatok kivonultak Közép-Európából, de a „nyugat” megszegte az egyezséget és egy katonailag semleges Közép-Európa helyett hamarosan becsaltak minket a NATO-ba és az EU-ba.

Az EU csatlakozáskor mi magyarok még reménykedtünk abban, hogy és hogy bár a magyar területeinket nem kapjuk vissza, de legalább megtörténik az EU-n belül egy igazságos kiegyezés.
A „határon-túli” magyarok megkapják az őket megillető alapjogokat.
Nem így történt, az antant nem változott meg 100 év alatt! Az Európai Unió mindenféle „értékekre” hivatkozik, de ha magyar emberek szenvedéséről van szó, akkor mindig hallgat.
Miért nem támogatja az emberi jogokra nagyon érzékeny „nyugati demokrácia” a magyar autonómia-törekvéseket?
Miért nem ítéli el a Csehországban és Szlovákiában mai napig érvényben lévő benesi dekrétumokat?
Miért nem ítélte el a természeti katasztrófákhoz vezető Duna-elterelést, amit 1993-ban Szlovákia elkövetett?
Románia és Szerbia a kisebbségi jogok mintaországa lenne?
A Trianonban mesterkélten összebarkácsolt államok szétestek, majd dönthettek a saját sorsukról.
A magyar miért nem dönthet a saját sorsáról?

A magyarság Trianon miatt lehetetlen helyzetbe került. Ha a saját érdekét nézi határmódosítást, autonómiát, jogokat követel a határon túli magyarságnak, akkor rögtön összeáll ellenünk a kisantant, és a KÖZÉP kis országai megint nem tudnak fejlődni.
A KÖZÉP ugyanúgy marad a nyugati óriáscégek gyarmata. Ha meg túl sok engedményeket teszünk az utódállamoknak egy békésebb Közép-Európáért, akkor meg saját magyarjainkról mondunk le.
Közép-Európa volt már a keleti materialisták uniója (SU) és a nyugati materialisták Uniója (US, EU) gyarmata is, most végre kezd felébredni a saját közép-európai identitás!
Ha a jelenlegi Európai Unió összedől, a romokon létrejön-e majd a Közép-Európai Konföderáció vagy megint bekebelez minket a „nyugat” vagy a „kelet”?

Forrás: nemzeti.net , 2016-02-27 01:00

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 című bejegyzés “A magyar miért nem dönthet a saját sorsáról?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A KÁRPÁT-MEDENCE EGYSÉGES, EZÉRT MINDEN SZEMPONTBÓL OSZTHATATLAN RÉGIÓJA FÖLDÜNKNEK! EZT AZ ATYAÚRISTEN NEKÜNK, MAGYAROKNAK AJÁNDÉKOZTA, DE EZT MINDENÁRON VÉDENÜNK, VÉDELMEZNÜNK KELL. A KÁRPÁT-MEDENCÉT TEHÁT SEM ETNIKAI, SEM SEMMILYEN MÁS ALAPON FELOSZTANI, FELDARABOLNI NEM LEHET, NEM SZABAD! AKI EZT TESZI, ISTEN ELLEN VÉT! Vattay Szabolcs

  Kedvelés

  1. Kedves Szabolcs!
   A Kárpát-medence már fel van darabolva, és akik ezt tették, azok nem nézték ki ellen vétenek. Nem néztek sem embert sem istent, csak a maguk bosszúálló, kapzsi, gőgös érdekét, és ezt nézik azóta is, ma is, és a jövőben is. Nem ringathatjuk magunkat hamis illúziókban. A magyarság az utóbbi 25 évben több esélyt is kapott, hogy olyan vezetőket válasszon, akik legalább megpróbálnak visszaszerezni valamit abból, amit az igazságtalan diktátummal, a nemzetközi jogot is durván megcsúfolva elvettek az akkori győztesek. De a rossz választások következtében sorra országvesztő, kollaboráns kormányok herdálták el még azt is, amit Trianonban meghagytak nekünk. Mostanra jutottunk el oda, hogy utolsó létalapunkat, az anyaföldet tették hiénák prédájává a szűklátókörű odtobaság által hatalomban tartott hazaárulók. Ez nem maradhat büntetés nélkül. S a büntetés a szolgaság lesz.
   Többször idéztem már Kölcsey látnoki sorait:

   “Szív, lélek el van vesztegetve rátok;
   Szent harcra nyitva várt az út,
   S ti védfalat körűle nem vonátok;
   Ő gyáva fajt szült, s érte sírba jut.
   ………………………………………………
   …….Hazád őrcsillagzatja
   Szülötti bűnein leszáll;
   Szelíd sugárit többé nem nyugtatja
   Az ősz apák sírhalminál.

   És más hon áll a négy folyam partjára,
   Más szózat és más keblü nép;
   S szebb arcot ölt e föld kies határa,
   Hogy kedvre gyúl, ki bájkörébe lép. “

   Kedvelés

   1. “A Kárpát-medence már fel van darabolva, és akik ezt tették, azok nem nézték ki ellen vétenek. Nem néztek sem embert sem istent, csak a maguk bosszúálló, kapzsi, gőgös érdekét, és ezt nézik azóta is, ma is, és a jövőben is.”
    Véleményem szerint trianon nem végleges állapot,a tetveket pedig a saját fegyverükkel kell legyőzni.
    H.B.

    Kedvelés

 2. A Magyar miért nem dönthet a saját sorsáról?
  Mert zsidó cigány az “uralkodója !! Számára egyetlen egy igazság és isten létezik. A PÉNZ !
  Minden más számára érdektelen. Érte mindent és mindenkit beáldoz!

  Kedvelés

 3. Számomra felfoghatatlan,hogy miként tudták elfogadtatni egy nemzettel,hogy idegen ember?legyen a vezetője.
  H.B.
  „Nem mások, mint tolvajok és rablók, akik egyetlen morzsát sem esznek, és a ruhájukból egyetlen szálat sem viselnek, amit ne úgy loptak volna tőlünk … Így élnek, feleségeikkel és gyerekeikkel, lopásból és rablásból, mint főtolvajok és rablók, zavartalan biztonságban”
  (Luther Márton)

  Kedvelés

 4. Tisztelt Horváth Bertalan!
  ” ugye Ön sem hiszi el,hogy a választás(?) valamit is eldönt. Ugyan úgy mint a 89-es kerekasztal. Háttér alkuk, mutyik, erősebb kutya,szeretkezés!
  Pártok jönnek mennek,csak az öreg “szopovics néni marad.

  Kedvelés

  1. “ugye Ön sem hiszi el,hogy a választás(?) valamit is eldönt.”
   T.T.F! – ha elhinném akkor elmennék szavazni.
   H.B.

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.