A határ zárva marad! Érdogán agyonlöveti a szír menekülteket – 9 halott

Sakin - Sakin! Nyugi - nyugi!!! Calma - calma!
Sakin – Sakin!
Nyugi – nyugi!!!
Calma – calma!

Az ISIS és az al-Nustra terrorszervezetek tagjai lazán jönnek-mennek a szír-török határon nagy fegyverszállítmányokkal, de a szír menekültekre ez nem érvényes: lelövik őket.

Különböző média információk alapján tegnap éjszaka török határőrök 9 menekültet lőttek agyon, közöttük gyermekeket is. 10 továbbit súlyosan megsebesítettek.

A halottak között vannak szunnita türkmének és arabok, pont azok akiket Érdogán minduntalan kijelenti, hogy mindenáron megvédi őket.

A muzulmán világban hitetlenkedést és iszonyatot váltott ki a török katonák általi célzott lelövése a szír menekülteknek.

Az EU mélyen hallgat.

NIF: Próbálnák ezt meg a magyar határon a magyar katonák!

Forrás: svájci vágatlanok

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 című bejegyzés “A határ zárva marad! Érdogán agyonlöveti a szír menekülteket – 9 halott” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Erdogán inkább magában számolna, hogy döntései előtt nyugis legyen, de inkább a halottakat számlálja, akik már amúgy is nyugodtak.

  Kedvelés

 2. Nem buzi ország vagyunk,hogy ne tudnánk megvédeni a határainkat – bár sok buzi van ebben az országban.
  H.B.

  Kedvelés

 3. Ez a janicsár még sok gondot okoz a világnak -mivel nem sok ész szorult a haja alá –csakis az önzősége tette hatalomra , még az is nagyot téved aki üzletel vele — a migrációt nem hogy fékezze , még serkenti — szóval maga a sátán katonája —

  Kedvelés

 4. Sokkal egyszerűbb lenne az élet,ha ördögánt lőnék agyon.
  H.B.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.