EU: A polgárháború már rég itt van!

Kommentár és hangos szöveg nélküli ez a videó. Összefoglaló az Európai Unió területén zajló aktuális zavargásokról, militáns tüntetésekről, konfliktusokról!

 

Amennyiben a filmet törlik a youtube- ról, akkor le lehet tölteni a NIF új-zélandi szerveréről:

https://mega.nz/#!dwVjSQbT!i1tdulObFmVetjMzdLl-omD23wGmulB5KHG_61keUbc

Forrás: http://www.pi-news.net/2015/12/video-der-buergerkrieg-in-europa-ist-laengst-da/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “EU: A polgárháború már rég itt van!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. hát ez szomorú. Gondolom, itt csak majd Putyin segithet, meg a kompromisszumokra nem hajlamos határozott, kemény orosz legények,… a puhánnyá vállt európaiak aligha…

  Kedvelés

  1. “… a puhánnyá vállt európaiak aligha…”
   Azok a puhánnyá vált európaiak (ős ránkvándorlók) valahonnan jöttek és a mai napig nem asszimilálódtak.
   Akik valóban európaiak azoknak sokat jelent ez a kontinens és soha nem fogják elárulni.
   H.B.
   “Vérében hordja a kereszténység tagadását, vallási kötelességet vél teljesíteni, ha tudományban, művészetben, bölcseletben ellene dolgozik; lelkében hordja egy (…) hazuggá lett kiválasztottság gőgjét s Istennek tetsző dolognak hiszi, ha gazdasági, társadalmi, politikai eszközökkel a népeket a zsidó faj uralma alá igyekszik hajtani.”
   (Márton Áron püspök)

   Kedvelés

 2. sajnos csak az a szó jut eszembe, már elnézést, de ROHADT PATKÁNYOK! Értem ezt az invázióra, ami elpusztítja a civilizációnkat és nem utolsó sorban az EU, patkánynál is undorítóbb vezetőire, élükön azzal a tetű Q* Merkellel, aki az egészet előidézte, s még mindig ezt hajtja, legális bevándoroltatás, ezt a nőt valóban Szibériába kéne küldeni a Gulágra, ahogy a német Pegida Írta a tábláira

  És mi van itthon, amikor Nagyfán (?) már szintén a kölnihez hasonló dolgok történnek,fiatal szarházi “menekültek” molesztálnak nőket, betörnek a házakba. Ma reggel mondta a rádió, hogy négy település küldött petíciót a kormánynak, kíváncsi vagyok. . .

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.