Az EU területén kitörő polgárháború szcenáriuma

“Ma az Európára legnagyobb veszélyt jelentő ideológia a liberalizmus”

Európai fiatal, katona korú férfiak szoknyában protestálnak a kölni szexuális támadások ellen

Európában olyan méretet öltött a migrációs válság, ahol már minden feltétel adott ahhoz, hogy a válsághelyzet polgárháborúvá terebélyesedjen. A Kölnben történtek ráadásul rámutattak arra, hogy az európai férfikép is nagy mértékben sérült; az európai férfiak már nem képesek megvédeni a nőket, amikor idegen népek agresszív tagjai a nyílt utcán követnek el tömeges nemi erőszakot.

Így foglalta össze egy lengyel újságíró a kialakult helyzetet – Konrad Stachnio szerint Európát idegen hatalmak készítik elő az államok megdöntésére, és az erőszakspirál beindítását megelőzően előkészítik a társadalmakat arra, hogy alkalmatlanok legyenek a rend fenntartására és országaik megvédésére. Stachnio a New Eastern Outlook hasábjain egy három szakaszból álló rendszert alkalmaz a helyzet kiértékelésére, mely szerint Európa jelenleg a destabilizáció fázisát éli át, és az igazi válság azt követően kezdődik csak, amit az idegen hatalmak általi normalizálás és a teljes kiszolgáltatottság állapota követ majd. “A Római Birodalom története kiváló példát szolgáltat arra, amit mindannyian tudunk: hogy a legnagyobb birodalmak is elbuknak, ha a határaik nem kellően védettek. Meg kell állítani a migránsokat – ténylegesen le kell állítani a bevándorlást, vagy Európa a mai civilizációs szintet nem tudja fenntartani.” Stanchio azt írja, Európa számára a migrációs válság egy külső hatalom általi destabilizációt jelent, amit a tényleges válság fázisa követ. Ez a válság azonban olyan borzalmakat hoz majd, amit az európaiak viszonylagos jólétükben ma elképzelni sem tudnak.

buergerkrieg-EU-440x193

Elmondása szerint az Európai Unióban polgárháború érlelődik, ami idegen beavatkozással zárulhat. Az idegen beavatkozás előőrsét pedig a migrációt támogató pártok és civil szervezetek jelentik.

“Európában már ma egyre fokozódó konfliktus látható a menekültek befogadásának támogatói és ellenzői közt.”

Az értékelés szerint azonban nem ilyen “egyszerű” a helyzet, a migrációs válság már mostanra is számos, egymást is keresztező törésvonalat hozott létre Európában. A szélsőjobboldali szervezetek és azok újabb formái – a szerző a Pegida nevű mozgalmat említi – és az úgynevezett baloldal közt a nyers brutalitásig és utcai leszámolásokig fokozódhat a helyzet. Egy másik törésvonal a radikális muszlimok és vallási ellenségeik – a menekültek beengedésével Európa a közel-keleti vallásháborúk magvait is importálta. A törésvonalak és újabb társadalmi feszültségek importálására azonban egy destabilizáló művelet részeként került sor, ami az állami hivatalok legitimitásának aláásását szolgálja; a cél, hogy az európai országokban az emberek egyre kevésbé bízzanak az államban és kormányokban, az ideológiai, vallási és faji alapon szerveződő közösségek közti feszültségek fokozásával pedig előidézhető legyen a teljes anarchia, az államiság megbomlása az európai országokban. Ezt a folyamatot nem csak pártok és civil szervezetek segítik, az államok mostanra olyan belső akadályozó tényezőkkel vannak tele, melyek szándékosan meggátolják a rend fenntartását.

“Elég a német rendőrség inkompetenciáját például vennünk a Kölnben történt tömeges szexuális zaklatások és rablások során. Nehéz ennél jobb példát találni az állami szolgáltatások felbomlására.”

Német tüzfészkek
Német tűzfészkek

A destabilizáció egy másik példája, hogy az állami szervek szándékosan elégtelenné tett működése előidézi az emberek önszerveződését. A fegyveres önvédelmi csoportok megjelenése az állami hivatalokban működő szabotőrök miatt elkerülhetetlen, megjelenésük azonban önmagában is előidézi a polgárháborús helyzetet. Ez nem egy-egy országban történik, hanem kivétel nélkül minden európai országban, ami arra utal, hogy Európa nemsokára egy általános polgárháborúba süllyedhet.

Stanchio azt írja, ez egy jól megtervezett, öngerjesztő folyamat, aminek végső célja az európai országok államiságának megbontása. Az állami hivatalokban belül működő szabotőrök ellehetetlenítik a rend fenntartását. A közbiztonság hiánya előidézi az emberek önszerveződését, a migránsok bűncselekményeinek következmény nélkül hagyása pedig fokozza a migránsokkal szembeni gyűlöletet. Az európaiak fegyveres önszerveződése azonban kiváltja a muszlim közösségek radikalizálódását és európai szintű önszerveződését, az egyesített európai muszlim mozgalmak megjelenésével pedig eljutunk arra a pontra, amikor az európai országokban az államiság megbontására nyíltan törekvő fegyveres csoportok működnek. Stanchio szerint egy összeurópai Arab Tavasz várható, és akik a migránsok beengedéséről határoztak, egyúttal megakadályozzák az Európai Uniót a határok lezárásban, éppen ezt a célt próbálják elérni.

“A Daesh – Iszlám Állam – terrorsejteket küld és fegyvercsempészetet folytat Európába, beleértve vegyi és biológiai fegyvereket is. Gyakorlatilag korlátlan toborzást folytatnak az interneten keresztül, és az európai országok valamiért nem akadályozzák ezt meg.”

A publicisztikában kifejti, hogy ennek a destabilizációnak célja az államiság megbontása, amit egy idegen hatalom általi normalizálás és brutális terror követ majd. Ebben az úgynevezett normalizációs szakaszban – ami az új rend felállítását jelenti – azonban az új hatalom megszabadul mindenkitől, akik a destabilizáció kivitelezésében – akár tudtukon kívül – közreműködtek (beleértve a túlbuzgó liberálisokat és emberi jogvédő szervezeteket).

-Azonnal bevezetjük a hatarellenörzést! Megértettétek? -Halott határőrök: Igenis Kancellárasszony!
-Azonnal bevezetjük a határellenőrzést! Megértettétek?
-Halott határőrök: Igenis Kancellárasszony!

Stanchio szerint az Európára leselkedő legnagyobb veszélyt most a liberálisok jelentik, akik a nyilvánvaló válsághelyzet közepette is minden erejüket bevetve tovább folytatják Európa bomlasztását. Az ő ideológusaik a válsághelyzetet egy globális állam legitimálására akarják felhasználni; a közeljövőben részükről felerősödnek majd azok a hangok, melyek a “regionális” államok felszámolását követelik és azok helyett civil szervezetek kezébe adnák a kontrollt – ezzel kiszolgáltatva Európát a kontinensre beengedett több millió bevándorlónak, akik viszont nagyon is államszervezésbe fognak kezdeni.

“Úgy gondolom, ma az Európára legnagyobb veszélyt jelentő ideológia a liberalizmus.”

A szerző szerint Európa ma két irányból áll ostrom alatt; az iszlám radikálisok részéről – akik nem fogadják el az európai országok államiságát, ehelyett saját magukat szervezik állammá – és a gazdag liberális milliárdosok részéről, akik 500 millió ember véleményét semmibe véve saját ideológiájuk mentén akarják átformálni Európát. A legnagyobb gond az – írja Stanchio -, hogy ebben a tekintetben már részleges sikereket értek el, mert a mai feminin európai férfi alkalmatlan arra, hogy megvédje a hazáját, vagy akár egy “menekültek” általi utcai erőszak során a nők védelmére keljen. Ehelyett ma már látni olyat, hogy tiltakozásként a férfiak szoknyákba bújnak (Dániában, Svédországban, Hollandiában történt ilyen eset), követelik a sokszínűséget, és nyilvánvalóan alkalmatlanok arra, hogy érdemi válaszreakciót adjanak Európa gyarmatosítására.

Forrás: hidfo.ru

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 című bejegyzés “Az EU területén kitörő polgárháború szcenáriuma” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Európában már ma egyre fokozódó konfliktus látható a menekültek befogadásának támogatói és ellenzői közt.”
  Már ez is csúsztatás.
  Európában az országok vezetői székébe ültetett cionista-bérenc kakukk fiókák támogatják a migránsok betelepülését – a lakosság ellenzi azt.
  Akik együtt akarnak élni a szemita fajtársaikkal azok pakolják össze a cuccaikat (állítólag bőröndben tartják a ruháikat,hogy gyorsan le tudjanak lépni) és irány a kikötő,vagy reptér – senkinek nem fognak hiányozni a belső ellenségek.
  H.B.
  “Mivel a parazita nem ember – és ezzel zsigeri szinten minden parazita tisztában van –, ezért megállás nélküli állandó hazudozásra kényszerül élősködésének fenntartására és álcázására.”

  Kedvelés

 2. T.H.B !
  Egyet értek Önnel!
  Azért hozták létre az operatív bizottságot is Március 15-ére, mert érzik,hogy “lefőtt a kávé, készülőben a fekete leves, aztán “el lehet menni,ahogy a böszme mondta. De inkább takarodni a “netaknyoljunkhoz jussraelbe.

  Kedvelés

 3. A természettel lehet sokáig b@szakodni, de egyszer azt mondja, hogy elég volt! A fák se nőnek az égig. Tekintettel arra, hogy a világ haza- és nemzetáruló kormányai az emberiség esküdt ellenségeitől nem dicséretet kapnak, hanem állandó megaláztatást, így igen nagy valószínűséggel nekik van legjobban tele a hócipőjük azokkal, kiknek éjt nappallá téve kell nyalogatni sz@ros ülepeket. Ez a világ annyira abszurd, annyira természetellenes már, hogy talán percek választanak el attól, hogy végre bekövetkezzen az, amire minden épeszű ember vár. Egy nagyon régi bölcs mondás szerint: Ahol nagy a baj, ott közel a segítség. ÁMEN!
  Vattay Szabolcs

  Kedvelés

 4. @horvath bertalan es mindazok akiknek mar egy fing is a cionistak jukabol ered azoknak csak ritkan van normalis erkolcsos mondanivalojuk.

  Kedvelés

 5. Ildikó nyilván találva érzi magát bár nem hazánkban élősködik – jó utat Ildikó és nő létére finomabban fogalmazzon!
  H.B.

  “Én Kölcseyt Ferencet csodálom, és nem kahána mózest.
  A szememben gróf Széchenyi István a legnagyobb magyar, és nem soros györgy.
  Nekem Kossuth Lajos a kedves vezető, és nem rosenfeld mátyás.
  Deák Ferenc a nemzet prókátora, és nem kohn béla.
  Nekem Vörösmarty Mihály jelenti a magyar irodalmat, és nem kertész imre.
  Liszt Ferenc jelenti a magyar zenét, és nem a klezmer ricsaj.
  És biztosan állíthatom, hogy bárki aki ennek az ellenkezőjét mondja, az egy idegen az én országomban, és nem az én népemből való.”

  Kedvelés

 6. Azt hiszem azok a fiatalok, szoknyában, a nők mellé áltak, és nem buzik, hanem a szolidaritásukat mutatják így ki., ez nem az én stílusom ugyan, de lehet így is tiltakozni, szive joguk, jó ügy mellé állnak.
  Mások meg fegyvert használtak a kölni éjszaka után., ez sem teljesen OK, de még meglehet, hogy én is rákényszerülök egyszer, hogy védelmezem a hazámat.
  Horváth Úrnak nincs igaza, nincs itt csúsztatás, valóban vannak olyanok, akik nem képesek átfogóan gondolkozni és kritika nélkül elhiszik, amit a hivatalos média, újságok és a TV közvetít, és ezért jónak hiszik a bevándorlást, sajnálják a “menekülteket”. Nézzen csak bele egy német TV adásba, minden szép és cukros, és szó sincs itt semmi problémáról., azok viszont, akik gondolkoznak, és képesek konzekvenciát leszűrni, s mi több szenvedő alanyai a bűncselekményeknek, azok nem támogatják, és akár fegyverrel is ellenzik azt, ami most van.
  A közelgő választások megmutatják, hogy a nép, hogyan dönt majd. Akkor fog kiderülni, vajon a mai generációk képesek e önálló gondolkozásra, vagy a liberalizmus agyhalottjai.
  A cionizmus kézzhelfogható tény, maguk a zsidók is áldozatai, és vannak, akik közülük is harcol ellene, Neturei Karta, vagy, ami itt is megjelent a New York Times amerikai zsidó szervezetek által kiadott, változata, ami erősen támadta Izraelt.
  Sajnos semmi nem egyszerű és minden sok mindennel összefügg, ehhez még tudósnak sem kell lenni, csak gondolkozni

  Kedvelés

  1. “…valóban vannak olyanok, akik nem képesek átfogóan gondolkozni és kritika nélkül elhiszik, amit a hivatalos média, újságok és a TV közvetít, és ezért jónak hiszik a bevándorlást, sajnálják a “menekülteket”.
   Kedves KIábrándult! – aki nem ért az űrhajózáshoz az ne folytasson vitát
   róla.
   H.B.

   Kedvelés

 7. T.Vattai Szabolcs!
  Ebben van a lényeg!
  T Ildikó!
  Sokan eljutottak volna a bölcsességig, ha nem gondolták volna úgy,hogy már ott vannak.
  Ami a véleményt illeti az olyan mint az a bizonyos “juk,mindenkinek van,csak senki nem kíváncsi rá.

  Kedvelés

 8. Ajánlom figyelmükbe a német közvéleménykutatások eredményeit, növekedett Merkel népszerűsége nagyon nem valószínű, hogy a német nép leváltaná,. . .

  Kedvelés

  1. Aki még mindig hisz nekik ……
   “Ma az Európára legnagyobb veszélyt jelentő ideológia a liberalizmus”
   A helyzet az,hogy a liberalizmusnak nevezett valami nem ideológia,hanem eszköz a zsidók kezében a pénzszerzésre és a világuralom elérésére.
   H.B.
   “Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét, egész politikai alkata megváltozott.”

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.