Németország is követi a magyar példát – zárják a határokat

NIF: Ahelyett, hogy a schengeni külső határokat zárnák le, inkább arra kényszerítik a tagállamokat, hogy mindenki szúrósdrótozza körbe magát. Szétverik ezzel az EU-t, hosszabbítják, esetleg mélyítik is ezzel a gazdasági válságot, amiből lassan MINDENKINEK ELEGE VAN! Az EU szerkezetileg nem jól van felépítve, mert ilyen sürgős, mély, és megrendítő esetben sem lehet tetten érni a felelős politikusokat és azokat azonnal leváltani, felelősségre vonni. Tehát Cameroon nemhiába ismételgeti, hogy az EU-t meg kell reformálni, mert valóban meg kell, mégpedig gyökeresen!!!

Németország nemsokára követni fogja Magyarország és több európai ország példáját, és lezárja határait a menekültek előtt. A Die Welt a belügyminiszterre hivatkozva azt írja, nemsokára véget vetnek az irányítatlan migrációnak.

A lap szerint Thomas de Maiziere belügyminiszter elrendelte a határ teljes lezárására vonatkozó tervek előkészítését, és a minisztérium felkészül az irányítatlan migráció leállítására. Ennek részeként Németország a határon vissza fogja fordítani az országba érkező regisztrálatlan migránsokat. Az új tervezet a következő hetekben érvénybe léphet, ha a menekültek száma túllép egy bizonyos korlátot, és az Európai Unióba irányuló migráció nem csökken a korábban hozott “intézkedések” hatására.

A lap szerint a tervezet gyakorlatba való átültetéséről a március 7.-i Törökország-EU csúcstalálkozót követően születhet döntés, annak függvényében, hogy addig Ankara tud-e eredményt felmutatni a migrációs hullám leállítása terén.

Tavaly szeptemberben német vállalatok bejelentették, hogy leállítják a szögesdrót exportját Magyarországra. A vállalatok képmutató módon humanitárius indokokra és emberi jogokra hivatkoztak: a hivatalos indoklás szerint amiatt nem exportálnak több szögesdrótot hazánkba, mert azt a kormány a határkerítés építésére használja, és “sérülést okozhat a menekülteknek”.

Akkori beszámolónkban azonban rámutattunk, hogy a látszat ellenére valószínűleg nem érdekli a németeket, hogy “a menekültek fennakadnak a szögesdróton”, és az export leállítására egyetlen logikus magyarázat létezik; hogy Németország maga is határzár építésére és a bevándorlás leállítására készül, és a német cégek által gyártott szögesdrótra belföldön lesz szükség.

A Die Welt információi szerint Németország még idén tavasszal intézkedéseket hoz a tömeges bevándorlás leállítása érdekében. Ha ezt meg akarják tenni, ahhoz igen sok drótkerítésre lesz szükségük; Németország Lengyelországtól Franciaországig húzódó határvonala mintegy 2200 kilométer hosszúságú.

Forrás: hidfo.ru

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “Németország is követi a magyar példát – zárják a határokat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szenzációs! Először a bérencmutti elárasztja Európát a vadakkal, utána zárja a határait. Nem megoldás a a nemzetek határainak lezárása, Európa határait kell lezárni! Küldjenek humanitárius segélyeket háborúk sújtotta területekre és mindenki maradjon a saját hazájában! Sajnos nem rajtam, rajtunk múlik a megoldás, melyhez már most is késve vagyunk!

  Kedvelés

 2. A félelem rossz tanácsadó, a hetedikei megállapodástól(?) nem sok jót lehet várni. Ahogy az elmúlt percekben lehetett látni a budapesti sajtótájékoztatón Seehofer nagyon visszafogottan nyilatkozott, mivel az összes németországi sajtó, párt támadta ide utazásának célja miatt.

  Kedvelés

 3. “A Die Welt a belügyminiszterre hivatkozva azt írja, nemsokára véget vetnek az irányítatlan migrációnak.”
  Először is: Ez a migráció nagyon is irányított.
  Másodszor pedig még mindig a mellébeszélés,időhúzás folyik.
  Merkelt a háttérből irányítják a ködbe burkolózó cionista bűnözők.
  Minden tengerparttal rendelkező ország küldjön ki a kikötőiből a tengerre hadihajókat és ezzel a migráns áradat megoldva,mint az exodus idején tette Anglia.
  H.B.
  “Aki meg akar tenni valamit, az talál rá módot, aki nem, az talál rá kifogást!
  Csak az örök, ami nem születik!”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.