NIF a nemzeti portálok között a harmadik helyen

NIF_3.helyezes

Ez a megállapítás a nagyon örvendetes hírek közé tartozik. Az MNO és a kurucinfo után következik a NIF (Nemzeti Internet Figyelő: internetfigyelo.wordpress.com ). Annak ellenére kerültünk erre az előkelő helyre, hogy nem igazán közöljük a napi híreket. Inkább a hírelemzéseket részesítjük előnybe. A portálunkon a geopolitikai események ismertetésére és elemzésére próbálunk összpontosítani. Ahhoz, hogy a geopolitikai írásokat, a geopolitikai eseményeket megértsük, geopolitikai tanulmányok sorozatát indítottuk el. Célunk, hogy az olvasóinknak geopolitikai alapismereteket adjunk át.

Röviden felsoroljuk, hogy minek is köszönhetjük ezt az előkelő helyet?

 1. Első sorban a mind gyakrabban közölt saját cikkeinknek, amelyek csak nálunk olvashatóak.
 2. Az olvasóink közreműködésének, akik felhívják, vagy hozzászólásban, vagy emailben (nif.info@gmail.com) figyelmünket különböző érdekes cikkekre és beküldik a cikkhez hozzáférést mutató linket! Köszönjük nekik ezúttal is!
 3. Önkéntes fordítóinknak, akik angol meg német nyelvből fordítanak, illetve összegeznek híreket.
 4. Nem vagyunk pártlap! Ennek köszönhetően az összes pártot, amennyiben ez szükséges, kritizálni tudjuk és fogjuk ezután is.

Mit kell tennünk, hogy ezt a helyet fenntartsuk, annak ellenére, hogy nem tudunk, szerkesztők hiányában, hírözönnel szolgálni a jövőben sem?

 1. Olvasóink hathatós támogatására számítunk. Reméljük, hogy az on-line újságunkkal azonosulni tudó olvasók közül mind többen veszik a jövőben is a fáradtságot és írnak nekünk: linkeket küldenek, cikkeket, saját írásokat.
 2. Folytatni szándékozunk a geopolitikai ismeretek terjesztését, párhuzamosan a geopolitikai események ismertetésével és ezek elemzésével.

Feltételek pozíciónk megtartására, esetleges javítására

 1. Minden szerkesztő munkáját ingyen végzi. Sehonnan sem kapunk egy centet sem. A mai világban, amikor a nemzetek felszámolása a fő cél, ez szinte érthető, de nem elfogadható! A Párhuzamos Társadalom által működtetett, teljesen nemzetietlen index.hu fizetett szerkesztők tucatjaival működik.
 2. Ahhoz, hogy pozícióinkat a nemzeti online-újságok között megtarthassuk, sőt javítsuk, szükségünk van szerkesztőkre,
  a) akik a belpolitikai eseményeket, híreket figyelik és megszerkesztve ezt a NIF-en közzéteszik;
  b) akik a külpolitikai, geopolitikai szintű, eseményeket figyelik;
  c) akik nyelvgyakorlás végett szívesen lefordítanak angolból, németből, franciából, stb. cikkeket. (elég hetente 1-2 cikk)
 3. Mivel a fősodrú hírközlésekkel szembe menve figyeljük a világ eseményeit és híreit, ezért szerkesztőink névtelenségére ügyelünk. E miatt bankszámlát sem nyithatunk és pénzt sem kérhetünk senkitől.
 4. A leszakított területekről, és az emigrációból is, szerkesztők munkája emelne a tájékoztatás mennyiségén és színvonalán. Tehát ezekről a területekéről is szívesen fogadunk szerkesztőket, akik régiójukkal kapcsolatos fontosabb eseményekre, elemzésekre felhívják a figyelmünket.

Olvasóink további erőteljes támogatására várva

barátsággal

Transyadmin

NIF

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

9 című bejegyzés “NIF a nemzeti portálok között a harmadik helyen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ÖRÖMTELI HIR!!!Évek óta olvasom a Nemzeti InternetFigyelőt,és HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM AZT A HATALMAS MUNKÁT AMIT VÉGEZNEK-függetlenitve magukat mindenkitől !!! JÓ EGÉSZ-SÉGET,ÉS JÓ NAPOT KIVÁNOK a SZERKESZTŐKNEK,ÉS OLVASÓTÁRSAIMNAK.Azért irtam JÓ NAPOT,mert a magyar ember!!!!NEM “SZÉP NAPOT”-ami csak egy JELZŐ-hanem JÓ NAPOT kiván,mert AZ MINŐSÉG-et jelent!!!,és örülnék,ha sokan,nagyon sokan használnák IGY!! Felejtsük már el ezt a “szépnapozást”!!!

  Kedvelés

 2. Elsősorban az a fontos,hogy a NIF folyamatosan tájékoztassa a lakosságot a hazánkban működő PT létezéséről,működéséről,hogy egyre több nemzeti érzelmű olvasójuk legyen.
  Várható,hogy a PT működtetői megpróbálnak nyomást gyakorolni a NIF-re (lehet,hogy már történt is ilyen) – nem szabad teret adni a zsarolásnak.
  H.B.
  “Hazudnak rendületlenül, légy hülye, óh magyar!”

  Kedvelés

 3. Köszöm értékes és naprakész hirleveleiket. Magam is sok kül és belföldi online ujságot olvasok, német-angol-spanyol nyelven., mégis sok új hirt és cikket kapok Önöktől.
  Ezúttal is köszönöm.

  Kedvelés

 4. Örülök neki,hogy ennyien olvassák a NIF-et. Legalább ennyien akkor nem tartoznak az agy mosottak közé, és önálló gondolataik is vannak.

  Kedvelés

 5. ” Hála és köszönet mindazoknak, akik hozzájárulnak a Magyarság korrekt tájékoztatásához, tanításához,neveléséhez. Márpedig az Itt olvasható anyagok,hozzászólások többsége ezt teszi.
  KÖSZÖNÖM ! TF.

  Kedvelés

 6. Gratulálok önnek, áldozatos munkája gyümölcsöt hozott, mert hát az eredmény az mindig a befektetett energiával arányos. Egyben szomorú is vagyok, amit nem indokolnék, megelőzve a hisztérikus kirohanásokat, de ezt önnek aki kitett egy László András riportot (mert úgy gondolom értette) értenie kell. Kívánok önnek további állhatatos munkát, hogy segíthesse az arra rászorulókat !

  Kedvelés

  1. Szívből köszönöm. Már több évtizede napi 5,5 órát alszom. Ez most kezdi megbosszulni magát. Az egyik szememben az üvegtest levált a retináról. Most meg a másik szemem miatt kell orvoshoz menjek. A legkisebb nyomásra is érzékeny. Addig szerkesztem az oldalt, amíg az egészségem engedi!
   A NIF már 8 éves oldal és ezért a NIFadminé az elismerés, mert sokáig az oldalt szerkeszteni egymagában nagyon nehéz!!! Hiradmin volt egy jó ideig a társszerkesztője, de 8 év az mégis csodálatraméltó hosszú idő, ha mindezt önkéntesen végzed!
   Jelentem, a sorközöket sikerült beiktatni. Mármost olvashatóbb a szöveg. Köszönöm a visszajelzést! Ellenőröztem: az eredeti szövegben nem voltak sorközök beiktatva. Nekem ott volt nehéz az olvasás!

   Kedvelés

 7. T. evaanyu12345!
  A “szép napot, köszönési formát a cigányoktól sikerült átvenni a Magyaroknak. Náluk régi köszöntési forma a (tavesz baktalesz, tavesz vitu mo). Tökéletesen igaza van. A Magyar,a Magyarnak, jó napot kíván.
  T,Transyadmin!
  Jobbulást Kívánok Önnek!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.