A rothadó narancs: A FIDESZ vezérek urizálnak; Deutsch Tamás nirvánában; Habony újratöltve

A Wikipédia szerint Habony Árpád:
“Pestszentlőrincen a Kond utcai Általános Iskolába járt 1975-től 1983-ig. Utána szülei autószerelőnek akarták taníttatni, de egyik tanára rábeszélésére, aki a képzőművészetekben tehetségesnek tartotta, mégis gimnáziumba adták, ahol 1987-ben leérettségizett.”

“Az 1980-as években több felsőoktatási intézményben is tanult (például 1987 és 1990 között a Képzőművészeti Főiskolán, és Szegeden is), de tanulmányait nem fejezte be, mert pénzt kellett keresnie.”

Ez azt jelenti, hogy minden főiskolának nekiugrott, mint bika a torreádor vörös posztójának, de egyikből sem lett diploma! Ez az ember mégis a FIDESZ-vezérek tanácsadója, Orbán miniszterelnök écesz géberje! Mije lehet Habonynak, amire Orbánnak és a FIDESZ-Vezéreknek szüksége van? Az egyik hozzászóló sziporkája szerint: Habony a néplélek! Most a fejünkre csaphatunk: Igaza lehet! Ez hiányzik a FIDESZ-ből!!!

A video-riport szerint ezért nem kap hivatalosan fizetést a “tanácsaiért” az Orbán rezsimtől. Ami nem hivatalosan meg egyenlő lenne az adócsalással.

Szóval nagy lábon él, állandóan az Orbánékkal lóg, nem tudni miből tartja fenn a messze átlag fölötti életszínvonalat. Mindezt mindenféle nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül. Nem mintha ez utóbbinak bármiféle hatása lenne a nemzetbiztonságra. Az Orbánék meg haveri alapon biztos átvilágították.

A nagy kérdés már csak az, hogy az Orbánék tartják a Habonyt, vagy a Habony az Orbánékat?

Ez a film 13 perc 30 másodperc. A youtube-on csak 2 perc van feltöltve belőle. A “Ki is ez a Habony Arpad”  c. film letölthető a NIF új-zélandi szerveréről:

https://mega.nz/#!p0tTlbYR!4kw1m1aTMME3lXpO6r8s5nSC5Ev9HAr3uKpXmb87AYc

Gondoljon mindenki, amit akar. Ebben a hazugság-özön- útvesztőben ki tud eligazodni?

Dajcs Tomika mutatta be Habonyt az Orbánnak, ezt tudja ma már mindenki. Biztosan egy pislogópartin fedezték fel egymást szemnagyságúra tágult pupillákkal. De álljon itt Dajcs Tomika sűrűn pislogó klippje is: Tomikának Magyarország, mint látjuk, a földi paradicsom!

Dajcs Tomika a rothadó narancs másik szimptómája, itt a drogtól izzad és végnélkül vigyorog.
Dajcs Tomika a rothadó narancs másik szimptómája, itt a drogtól izzad és végnélkül vigyorog.

Már bemutattuk a klippet Habonyrol, amint Ibizan a méreg drága mulatóban bedrogozva pislog. Újra töltjük a végtelen filmet.

Habony Árpád a FIDESZ-vezérek tanácsadója, a rothadó narancs egyik szimptómája
Habony Árpád a FIDESZ-vezérek tanácsadója, a rothadó narancs egyik szimptómája

Vajon mennyire rohadt a narancs?

Videoriport a “A Fidesz-vezérek luxus életéről” kérdésekre adott válaszokban, miként hazudja szembe minden fidesz-vezér a kérdező riportert. Ezt is muszáj megnézni, mert enélkül nem tudjuk felbecsülni a narancs rohadásának mértékét!

A Luxus-élet c. film letölthető a NIF új-zélandi szerveréről:

https://mega.nz/#!I5NziZyb!tDUvQjsT3t1m0QMxGQWc-uu4eb4DUk4nawwgxvyUXK0

Forrás: Innen-Onnan  az internetről

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)