Összekaptak a milliárdokon a fideszesek

40 milliárd forint fejlesztési pénzen kaptak össze Heves megye erős fideszesei. A tét, hogy melyik országgyűlési képviselő érdekeltségi köre nyeri a magasabb támogatást. A harc már a Heves megyei közgyűlés működésére is kihat. Balhék, szankciók. A Jobbik a közgyűlés feloszlatását és új választást követel.

N1Tv

8 című bejegyzés “Összekaptak a milliárdokon a fideszesek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. És a média a sok követőivel együtt azt ordítozza ,,feszítsd meg “(mármint a kormányt) milyen jó is a káröröm , annak idején a baloldal volt a hatalmon , ők már egyenesen egymásnak estek a pénzért , hamar feled a sok kárörvendő

  Kedvelés

 2. Meg is látszik az országon, hogy milyen hozzáállásúak töltik ki a Fidesz-KDNP sorait. Hát még a főnökök! Hogy is szokták mondani? A fejétől bűzlik a hal.Ezt a marakodást most szívesen veszem, mert remélem, ez már ennek a velejétől büdös rendszernek a széthullásához fog vezetni.

  Kedvelés

 3. ” tipikus bűnözői mentalitás. Azok is mindig akkor kapnak össze amikor a koncot osztani kell(?). Aztán ha elfogy a konc,egymás torkának esnek. Előkerülnek a “sztorik,a ki-mit tudok,ki lopott többet, vagy mi van a másik füle mögött. És ezt felváltva játsszák el,pártról-pártra,megadva a népnek a “csemegét, míg ők,addig egy nagyobb falat eltulajdonításán fáradoznak(?). Ez a “magyarmónika show.

  Kedvelik 1 személy

   1. …Amig a nep kuzd, farad, izzad…, pkduskalnak a penzben, vagyonban, joletben es poffeszkednek, magyarkodnak. Kozben a balosokkal egyutt kirohogik a nemzet jobb sorsra erdemes tagjait. A szavazok egy resze meg, voksolasaval tonkre teszi az egesz Nemzet eletet, jovojet. A sajat gyermekeiet es unokaiet is.

    Kedvelik 1 személy

  1. “tipikus bűnözői mentalitás.” Ez valóban így van.
   A bűnözők együttműködnek a zsákmány megszerzésében,de amikor osztozni kell akkor mindegyik többet akar mint a másik.
   H.B.

   Kedvelés

 4. Javaslom,hogy pisztolypárbajban döntsenek a pénzről az élősködők.
  H.B.
  „A szegénynek sok hiányzik, a kapzsinak minden.” [Publius Syrus].

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.