Európa jövője – Calais iszlám megszállása

Szívszorító személyes beszámoló a polgárháború felé sodródó Nyugat-Európáról. Calais városa élhetetlenné vált a jelenleg 18.000 “lakosú” muzulmán migráns sátorváros, a “Dzsungel” miatt.

ISIS zászló De Gaulle szobrán, a rendőrség a helyiek ellen, áruló politikusok. Több ezer muzulmán fosztogatja, rabolja, erőszakolja a hitetleneket – a Korán előírásai szerint – ugyanúgy, mint a Közel-Keleten. Eközben az elit, és a “No borders” nevű szervezet segíti a gyarmatosítást, koordinálva a rombolást és kitelepítve a lakosokat, hogy legyen hely a megszállók számára.

Az előadása végéről egy kiemelt mondat:

“Nekünk meg azt mondják, hogy ez minket kulturálisan gazdagít. De kérdem magamtól, hol van az ő kulturális gazdagságuk? Mert ha ez annyi, hogy fosztogatnak, rabolnak, lopnak, erőszakolnak és a többi, akkor ezt a franciák is tökéletesen meg tudnák csinálni, csak kérni kellene!”

Titkolt Hírek

3 című bejegyzés “Európa jövője – Calais iszlám megszállása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az még érthető, hogy jogos felháborodásában ez a magát egyszerűnek jellemző asszony lebirkázza honfitársait, de az érthetetlen, hogy a volt légiós fővezér csak úgy hagyta volna magát leteperni, s a lába a földet sem érve elvitetni. Annak valami előzménye lehet, talán a régmúltba visszanyúlva.

  Kedvelés

 2. Kedves Anna, próbáltad már nem hagyni magadat kiképzett és indulatban levő rohamrendőr csapatnak? Az előzmény, amiről írtál, minden bizonnyal a tábornok úr bőséges élet- és szakmai tapasztalata, tudta pontosan, hogy abban a helyzetben mit tehet és mit nem…

  Kedvelés

  1. Kedves olimhu!
   Mint jeleztem, valamit más lehet a háttérben. Pont azért, mert elvileg a mindenre(!) kiképzett légiós, furcsa, hogy egyedül volt jelen. A légiósokra nem ez jellemző. A levitézlettek is marakodnak a párizsi saját kocsmáikban, de ha külső támadás éri őket, azonnal lépnek… Nekem nagyon furcsa ez az eset, de nem kizárt, hogy tévedek.

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.