Posta Imrét jogerősen 1 év börtönre ítélték

Posta Imre a Kormányőrség pszichológusa volt. Az örökös stressz alatt dolgozó kormányőrök hozza fordulhattak, amennyiben a pszichológiai nyomás miatt ennek szükségét érezték. A beszélgetések alatt Posta Imre oly sok titokhoz hozza jutott, hogy egy idő után el kellett távolítani munkahelyéről. Nagy valószínűséggel a dolgozószobáját, ahol a panaszok elhangzottak, törvényellenesen lehallgatták.

Az egyik titok, amihez hozzájutott nem egyéb, mint 550’000 zsidó befogadása Izraelből, amennyiben Izrael összeomlása elkerülhetetlen. A Posta Imre által működtetett oldalakon ezt hírül is adta, tájékoztatva minket, hogy a MIEP elnökének (Csurka Istvánt valószínű fel se kérték; a többi párt elnöke, akik aláírták a megegyezést, mind zsidó, Dávid Ibolyától Orbán Viktorig) kivételével ezt a megállapodást nem a kormányok, hanem az összes működő párt elnöke aláírta!

Az ítélet indoka az alábbi képeken olvasható! A kazettás bomba szerkezetéről publikáltunk képekkel ellátott cikket.

PostaImre_itelet_birosagihatferihegy0 PostaImre_itelet_birosagihatferihegy1

Frissítés:

90 #37 mindannyiunknak – 2016. február 24. 18:23:51
“XXVIII. cikk
(1) Mindenkinek joga van ahhoz, hogy az ellene emelt bármely vádat vagy valamely perben a jogait és kötelezettségeit törvény
által felállított, független és pártatlan bíróság tisztességes és nyilvános tárgyaláson, ésszerű határidőn belül bírálja el.”

A képeket beküldte Olvasónk id. Kiss László

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

16 című bejegyzés “Posta Imrét jogerősen 1 év börtönre ítélték” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Lehet, hogy a cikk írója jobban informált nálam, de az én tudomásom szerint Postát nem azért távolították el, mert titkokhoz jutott, hanem mert az akkori miniszterelnökkel tudatta az általa “kezelt” állomány mentális állapotát, sürgetve a z érdemi megoldást rá.
    A címmel sem értek egyet:: “jogerősen” ítélték? Jogtalanul, erőt felmutatva ítélték el. Hogy lehet jogról beszélni, olyan ügy során, ahol tárgyalás és fellebbezési lehetőség nélkül ítélnek el valakit? Ezt erődemonstrációnak hívják, nem jogerős ítéletnek. Ami, -ugye- nálunk nem egyedi eset? (lásd Horváth István prof.ügye)

    Kedvelés

    1. Kedves Lili egyetértek veled – és ami a kérdést illeti a véleményem változatlan ide idézem a posta Imre oldaláról linket már nem merem betenni-
      “… 12 #47 spartakusz
      – 2016. február 25. 05:41:33
      Szerkesztés | Törlés
      na jó kigyomlálom gerry adott munkát!

      Tiszteletem!

      Jó reggelt Magyarok!

      Előre leírtam, ahogy gerry tanácsolta – átolvastam, hibáit kijavítottam és arra a megállapításra jutottam közre kell adnom!
      Ha bárki úgy gondolja, hogy baromság szóljon – írjon csak nyugodtan nem sértődők meg – legfeljebb töröljük!

      “…grafománia gyógyítható, menj el többet sétálni;

      Sajnálom ; nem tehetem ; ha nem írom le soha nem tudod meg, mint ezt is ami ma ;jutott az eszembe;

      MI AZ USZÍTÁS?

      Imre majd kérdezd meg a bírót ha lesz tárgyalás ;maga szerint melyik uszítás, első eset, szerzek kazettás bombát vagy atom bombát és megvédem vele szeretteimet! Vagy rendelkezek kazettás és atom bombával és azt híresztelem, hogy mindenki tudja; azzal a szándékkal, hogy VALÓS komoly félelemben és rettegésben tartsam az ellenségeimet, vagy annak TUDATOSÍTOTT állapotot ; közérzetet teremtsek ; mely arra ösztönzi a másik felet, hogy ennek hatására muszáj neki ellenintézkedéseket foganatosítani és jelentős költségek árán felkészülni a védelemre ; OROSZORSZÁGOT EZ A VALÓS USZÍTÁS ÉS TEVÉKENYSÉG, HOGY KÖRBE VESZIK KÖZELRŐL ; EZT VALÓSÍTJA MEG PÉLDÁUL!

      A kérdés melyik a valós veszély ; uszító tevékenység akinek van , vagy akinek nincs csak gondolati szinten véleményével leírva, hogy szerez lesz , vagy humorosan ; lehet viccesít is írni – közli annak szükséges valóságát, ; avagy aki önvédelemből előtérbe helyezi, annak beszerzését gondaltban ; és gondolatát ; azaz elképzelését le is írja!
      Imre esetében a leírt gondolatát büntette a bitorló hatalom kiszolgálója ; mert a a saját törvényük is leírja először az alapos gyanút a rendőrségi szakban ., majd a bírósági szakban ha az megalapozott akkor vádlott ; és ha az úgy ítéli meg, hogy bűnös akkor már elítélt jogszerűségre emelés után!
      Ezek után le kell írnom, hogy vannak olyan törvényeik, hogy az előkészületet is büntetni rendeli ; tehát amire gondol a bűnöző, hogy elkövesse ahhoz tesz ; előkészületeket . érthetően például a bankrablásra készülő személynél a házkutatás során találnak egy térképet a kirabolandó és feltérképezett bankról ; és mellette egy lista mit kell hozzá beszerezni és hogyan hajtja végre!

      Szóval OKOSKODOK ; de ez nem baj ; mert úgy tudom Imrénél még ez sem állt fenn a házkutatás során, hogy találtak volna egy táviratot ; vagy bármit amivel megrendelte volna ; és az uszítás bűncselekményét bármilyen formában elkövette volna!
      EZ KÉREM KEMÉNYEN GONDOLAT BÜNTETÉS ; NINCS RÁ TÖRVÉNYÜK ; MERT MUTASSA MEG NEKEM AZT A PARAGRAFUST, AMELY LEÍRJA ; HOGY AKI GONDOL VALAMIT ÉS VÉLEMÉNYÉBEN LEÍRJA AZT BÜNTETI – NINCS ILYEN!
      CSAK AZ A KÉTESET VAGY VALÓS VAGY KÉSZÜL RÁ!

      P U N K T U M !

      EGY-ÉRT-EL-MŰ A VALÓS USZÍTÁSRA AZOK A HÍREK AMELYEK:, mint például ez is:

      töröltem atoma van xy államnak címút linket

      Befejezésül Imre esete nem az, Imre aggódik, mint mi sokan hazánk drága szeretett hazánk szülőhelyünk sorsáért és gondolat vélemények megosztásában – keressük a megoldást ÉN IS AZT TESZEM MIT TEGYÜNK KÉRDÉST FESZEGETEM!

      ; kérd a tárgyalást ; segítek így én is!
      Tisztelettel:
      Id. Kiss László

      Ui: ;TÖRVÉNYI; ALKALMAZOTTAK JÓ FIGYELJED
      TEHÁT A FELADATOD TISZTA ; NE VÁRD MEG AZT AMIKOR TÁVIRATOKAT KÜLDÜNK MINDEN HOVA, HOGY KÜLDJENEK NEKÜNK ÖNVÉDELEMRE FEGYVERT ; ÉS AKÁRMILYEN BOMBÁT KÉRVE!
      É R T E D?

      V É D M E G A T Ö R V É N Y E I D E T B E T A R T Ó
      Á L L A M P O L G Á R A I D A T ; A TÖRVÉNYT BE NEM Tartókkal szemben- ELLENÉBEN!…”

      na ez volna küldöm most 06:40 órakor nektek!
      id. Kiss László

      Kedvelik 2 ember

  2. A rohadt mocskok ennyire félnek Posta Imrétől. Egy tárgyalást sem mernek megkockáztatni. Micsoda szennyes-gennyes, gyáva, féreg népség!

    Kedvelés

    1. Trix – valós amit írsz és jellemezed őket! Elmesélek neked egy valós történetet amikor az akkori legfelsőbb katonai bíróságon voltunk Budapesten – Hosszú r. tzls. társammal – már 2000-ben meghalt isten nyugosztalja – A helyszín leírása egy hatalmas terem, olyan mint egy nagy színház – mi ketten a nézőtéren sötétében levő széksorban ülünk – a három alezredes fent a színpadon magasan a pódiumon kivilágítva : elmondjuk cáfolhatatlan érveinket védelmünkben – majd a három fasz egyike elkezdi felolvasni – ” a katonai bíróság tanácsa arra a következtetésre jutott, hogy az ellenünk felhozott vádak bizonyságot nyertek…stb…” ekkor én állva mert mindketten akkor felállítva voltunk parancsolva. hogy hallgassuk az ítéletet – vissza kiabáltam – a sötété nézőtérről – “..hazugság mind hazugság, úgy fogalmazták, hogy a vádnak legyen igaza és a vádnak megfeleljen…stb….” addig míg Miska a társam oldalba nem vágott, hallgass, ad meg nekik a tiszteletet katona vagy és úgy viselkedj …

      Na persze azóta rá jöttem mocskos férgek, nem hogy tiszteletet – de még életet sem érdemelnének!
      Amikor katonai fogdába zártak az első hónapban 30 kg. fogytam – a traumától amit kaptam – ma már tudom – te jó isten villant át az agyamon ha ezek rám fogják, hogy hazaárulást követtem el ki is végeztethetnek – meg stb.

      bizony – bizony ez történt – túl tettem magam és itt vagyok élek – a szereplők tanúk lassan mind meghaltak – akkor megfogadva 1987- júniusától, még az un. rendszer váltás előtt, ami módszerváltás volt ma már azt is tudom – amikor valósággal elmenekültem tőlük furfanggal – mindent megteszek annak érdekében , hogy lebukjanak – és lám
      le le buktak – de még mindig csinálják – Imre és sok – sok más pusztító esetek!
      tisztelettel id. Kiss László

      Kedvelés

    2. Szerintem Posta Imre emberileg és morálisan annyival feljebb van náluk,hogy nem merték vállalni a megmérettetést a férgek.
      H.B.

      “…vannak megtorlott bűnök és vannak megtorlatlanok és vannak büntethető ártatlanok és vannak büntethetetlen bűnözők ”

      Kedvelés

      1. Kedves Bertalan!

        – valóságod van – bizony, mert akkor régen még a szomszéd se tudta, illetve azt tudta amit hamisan híresztelt rólam a mocsok – saját védelmében – katonai bűncselekményt követett el ellenem az alattvalói gondoskodás elmulasztásának a bűntettét velem vitették el a balhéjukat – mint most is ahogy megy . akkor azzal a színnel amikor még az irodába tekerős telefon volt – de ma Imre óriási előnyben van a valóság a nyíltság erejével – segítem és rukkolok neki, hogy sikerre vigye – vigyük , aki érti ezt az egészet! – amikor tegnap kapom a hírt, AMERIKÁBÓL Az HOGY MI VAN IMRÉVEL – más a dolog – nem tudják elkendőzni – az egész világ tudni fogja, minél jobban mocsok, annál többet árt magának – és ez így jó – nem hiába mondta Imre bölcsen türelem – bizony – ezeknek annyi
        tisztelettel:
        id. Kiss László

        Kedvelés

  3. FOLYTATVA:
    INNEN IDÉZTEM:
    http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=821&c_start=60

    12 #63 spartakusz
    – 2016. február 25. 16:23:51
    Szerkesztés | Törlés
    EZ AZ ÖRÖM CSODÁLATOS!!!

    Egy hölgy rátalált egy megsebzett oroszlánra.
    Hazavitte, etette, ápolta, míg felépült és meggyógyult. Amikor már az egészségállapota annyira megjavult, igyekezett neki egy új-boldog otthont találni.
    Egy állatkerttel kötött szerződést.
    Az alábbi videó abból az alkalomból készült, amikor a hölgy egy idő után meglátogatta védencét.
    Kísérd figyelemmel azt a fantasztikus pillanatot, azt a reakciót, amikor meglátta őt….

    itt:
    http://www.vitali…es-rescuer

    A magyarok az évszázadok ezredek során befogadott számtalan népet fajt – melyik az aki úgy hálálta ezt meg, hogy gyilkol és pusztít bennünk!
    A mai állapotokat is kik idézték elő kiknek köszönhetjük?
    NE GONDOLKODJ RAJTA ÉN KIMONDOM HELYEDET IS?
    MIÉRT MERT MÁR NEM FÉLEK – EGÉSZ VAGYOK – MAGYAROK – OK KÖZÉ TARTOZOM!
    A BŰNÖZŐ BÜDÖS MOCSKOS FÉREG BOLSEVISTA KOMMUNISTA – ZSIDÓ! ÉS NEM ZSIDÓKAT ÍRTAM FIGYELMEZTETVE A NEMZETVÉDELMI KUKKOLÓKAT!

    ID. KISS LÁSZLÓ
    ui: amire gondoltam a végén van – olvasd el – érdekes!

    https://hu.wikiqu…lzsenyicin

    Kedvelés

    1. A linkek nem teljesek. A linkekkel kell tudni bánni. Nem lehet őket megtekinteni. Írja meg levélben a 2 linket és én kiteszem őket!
      üdv
      Transyadmin

      Kedvelés

  4. Én minden zsidó vallású ,de Nemzeti érzelmeiben Magyar polgárt ,felszólitok a tiltakozásra ,az ilyen ìtéletek ellen . Ezzel hangolják mesterségesen az embereket egymás ellen. A leg ősibb ,és éppen ezért ,már észrevehetetlen mocskos politikus a vallási vezető. A hatalmáért ,embereket,népeket uszit össze. Ebben különösképpen élen járnak a vezető vallások ( a keresztényről nem beszélek ,mert mint napjainkban már kiderűl ,az egéssz vallási tanitást a zsidó vallási vezetők megbizásából eszkábálták össze. ,mint keresztény engedelmességre rábiró tanokat .Tehát az nincs !!) Aki nem akarja tolni ezeknek a sunyi ki ,és bekeresztelkedetteknek (mindig oda ,ahol a legtöbb pénz ,és legnagyobb hatalom várható) a szekerét Emelje fel a hangját ,minden igazságtalan politikai itélet ellen !!!

    Kedvelés

    1. Pontosan ez a nagy baj: nem tiltakozik szinte senki a zsidók közül a cionisták kartevései ellen.
      Egy ilyen felhívásnak azért mindig helye van. A remény hal meg utoljára!!!
      üdv
      Transyadmin

      Kedvelés

  5. ” Hazámat,minden körülmények között,minden külső és belső ellenségtől megvédem!
    A katonai eskü szövege volt “anno, amikor egy “hivatásosnak,nem lehetősége,hanem KÖTELESSÉGE volt a Hazáját megvédeni! Ma azok árulják el a Hazát,akiknek a feladatuk lenne az ország véddése és nem csak a “migránsoktól,hanem “a nyakkendős bűnözőktől ments meg Uram minket!
    Nem elítélni, KITÜNTETNI kellene Őt és a hozzá hasonlóakat!TF

    Kedvelés

  6. “az emberiség fejlődésen ment keresztül. Sikerült emberből,gazemberré lennie! Nem emelkedett,hanem lesüllyedt abba posványba, amely egy testi,lelki fertő, rothadó bűzt árasztva az egész világon. Ehhez a förtelemhez akarják lehúzni a többséget,mintha valamilyen “értéket is képviselnének. Követendő példaként,abban a hamis színben tüntetve fel,hogy mint egy kitűnő kiválasztottak(?),mutatják a helyes irányt. Könnyebb zuhanni,mint emelkedni,mert azért tenni is kellene! Ők képtelenek az emelkedésre,inkább a maguk szintjére,de inkább még alája, húznák le a többieket. Nálunk is van követőjük bőven és nem csak a hatalomban, mert sokan vannak akik inkább beáldozzák a lelküket,csak egy kis konchoz jussanak. De mi ez az alamizsna,bár mekkora is az összeg,az örökkévalósághoz képest, ahhoz, amit majd törlesztenie KELL.
    Itt igazságot,jogot,könyörületet ne várjon,ne tételezzen fel, mert azt “csak EMBERTŐL lehet elvárni.TF

    Kedvelés

  7. Igen, Dr. Posta túl sok mindent tudott, s az államhatalom SOHASEM, demokráciában sem (mert jogállam az nincsen, ugye….) bocsát meg.
    De ha majd bemék a MAZSIHISZ-téria chevrájába és agyonlövöldözöm őket, Jád Vásem-et fogok érdemelni. Mert a MAZSIHISZ – hiába hazudik Heisler – Lauder – párti, Izrael Állam meg nagyon nem……

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.