Miért ül Lagzi Lajcsi börtönben?

Az alábbi levelet egy rég-nyugdíjas profi újságíró küldte Lagzi Lajcsi, polgári nevén Galambos Lajos), ügyének kapcsán. Előzőleg volt még 2 levélváltás a szerkesztőséggel egy oknyomozói riport elképzelés megvalósíthatóságának kapcsán. Ugyanis az üggyel kapcsolatban a PT (Párhuzamos Társadalom) legfontosabb online oldalai és nyomtatott médiája, a tv és rádió csatornái gúnyolódó hangnemben “riport” és “híradás” özönnel tömték a magyar nép azon részének fejét, akik LL kedvelőinek nagy táborához tartoztak. Úgy nézett ki az egész anti-Lajcsi médiakampány, mintha figyelem-elterelési manőver lenne.
Fenti kép: Lagzi Lajcsit láncon vezetik, mint egy veszett kutyát

A rég-nyugdíjas újságíró levele
A Lajcsi ügy egyértelműen elterelő manőver ( volt). Beszéltünk is erről itt, öreg rókák: valaminek  jönni kell…
Valakinek vagy valaminek, akit mindenki ismer, s hosszabb időre leköti a figyelmet. Aztán jött Lajcsi.  Lehet, hogy sáros..
Nem merném   érte tűzbe tenni  a kezemet. De hogy kiszínezték a témát az is biztos…
Aztán nem volt nehéz meghempergetni a sárba, mert szerencsétlennek a trombitáján kívül más ereje, fegyvere nincs…
Ideális közlegény, akin demonstrálni lehet a  seggbe rúgást.  Sajnálni se kell a pénze miatt…
Közvélemény fut az aprópénz után, irigy és csalódott emberek gyülekezete  már ez nép .
No de azokhoz a szérű tüzekhez képest, ami itt már lefolyt, a Lajcsi ügy gyertya láng.   Nagyobb gond az, hogy ezzel
a maffiával szemben,  szinte semmit se tehetünk !
Most folyik szép csendben  a külföldi magyar szavazatok bevásárlása! Milliárdok mennek el a külhoni magyaroknak. Ami nem volna
baj, ha a hazai nyomorúságon túl lennénk. De hát nem vagyunk túl.  A kanadai magyarok – akik mellesleg nem szegények– 6oo millió
dollárt kaptak… Délvidéki magyarok szintén  el vannak varázsolva… Ezt véletlenül tudom.
Lehetne arról is diskurálni: mi lesz akkor, ha elfogynak az UNIO-s támogatások ?
Nyerni fognak,a választásokon,  mert az ellenzék sehol sincs. Uralják a médiát és, ha kevesen mennek el szavazni, ami biztos, akkor 4- 5oo ezer külhoni szavazattal vidáman nyernek. Aztán utánunk a víz özön.
Ha akad valami jelentkezem, de mint mondtam: már keveset mozgok… Külhoni magyar kapcsolataim is elöregedőben vannak. No és
ők is meg vannak győzve. Szerintük : ilyen jó kormányunk még nem volt…
“egy rég-nyugdíjas újságíró” B.J.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Videó: Lagzi Lajcsi börtönben irt dala
“Megreccsen néha a szív”

“A zenész a dalról a Blikknek azt mondta:

A börtönszlengben azt mondják, ha megreccsensz, az azt jelenti, hogy feladod, sokan ezután az öngyilkosságba menekülnek. Az én esetemben nem erről van szó, hanem arról, hogy mennyire fájt, hogy nem ölelhetem át a szeretteimet.”

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Galambos Lajos a régi szép időkben a varázslatos trombitájával.
Galambos Lajos a régi szép időkben a varázslatos trombitájával.

NIF:

30 millió Forintot áramlopással megspórolni az komoly fogyasztást jelent. Ki kellene számolni, hogy ez mennyi kilowattórának felelne meg. Mekkora lehet a lakópark, ahol az áramot lopták? Ha a lakóparkban lakások voltak, akkor azt a lakók fizették, nem? Akkor meg miért lopták Lajcsiék az áramot? És mire?

Számoljunk:
1 kWh legmagasabb átlagára = 37,76 HUF
30 millió HUF osztva 37.76-tal = 794’491.52 kWh vagyis 794 Megawattóra, amit LL lopott volna. Nem ismerjük, hogy mennyi időről szól a lopás: 1 évről, vagy több évről? Azt sem tudjuk, hogy az ingatlanok, ahol a lopás történt, mekkora telepített teljesítménnyel rendelkeznek és azokban milyen áramfogyasztási szokások voltak kialakulva. Lakták azokat folyamatosan? Hány személy? Mivel fűtöttek, mivel főztek, milyen villanyégők voltak felszerelve? Volt-e műhely, gazdasági gépek, melyek gyakori használata megmagyarázná a nagy áramfogyasztást. A lakó parkról sem tudunk semmilyen műszaki adatot, hogy utánaszámolhatnánk.

A másik, ha a Lajcsi elkobzott autóparkja 30 millió Ft-nak felelt meg, akkor hogy lehetett ilyen pitiáner, hogy lopta az áramot?
Kellett-e tudnia Lajcsinak az ilyen piti ügyekről, hogy a befektetésén, a lakóparkban, miként vannak az árammérő órák felszerelve? Lajcsi nevén nincs se ház, se autó, se cég bejelentve. Mégis ő lopott???
Kapásból néhány kérdés, amire az olvasottak alapján nem tudom a választ megadni!
Találtak az egyik birtoka közelében egy elásott női hullát. A BORS nevű lap kapcsolatba hozta Lajcsival. A rendőrség viszont nem. Később az elfogott gyilkost a Lajcsi cellájába zárták. Ez igazán kedves húzás volt a rendőrségtől.
Kiderült, hogy az egyik épületben, ahol vizet lopott, nem volt a víz 8 évig beszerelve.
A feleségét is, mint tettestársat letartoztatták. Vajon tudta-e egyáltalán, hogy hol van a villanyóra?
Január 24.-e óta LL állítólag szabadlábon van, és úgy védekezhet, hogy a víz és villanyszolgáltatást is helyreállították az ingatlanjaiban!
Arra lennék kíváncsi, hogy Lajcsi kinek „léphetett a lábujjára”?! Az index, a PT (Párhuzamos Társadalom) oldala, tele fizetett újságírókkal, Lajcsi minden “lépéséről” gúnyolódva irt. Már ez is gyanús a szememben, mintha egy megrendelt lejárató és figyelemelterelő kampány szemtanúi lennénk!
Érdekes lenne, ha “öreg-nyugdíjas újságíró” barátunk mégis foglalkozna az üggyel és kutatásainak eredményeit feldolgozva írna egy vagy több “megrázó” cikket!
Felkérjük Olvasóinkat, hogy amennyiben tudnak valamit a LL-ügy valós, a letartóztatást és fogva tartást megmagyarázó hátteréről, írják meg a szerkesztőségünknek, vagy legalább küldjenek be linkeket, ahol hihető magyarázatot kapunk az ügy hátterére. Érdekes lenne megtudni a védőügyvédek neveit, email címeit is, hogy írhassunk nekik egy levelet.
Sokunk bizalma a magyar (i)gazság szolgáltatásban, sajnos, mélyen megrendült!
Email címünk: nif.info@gmail.com címre.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Miért ül Lagzi Lajcsi börtönben?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. “a lopás a duma része. Holló, a hollónak nem vájja ki a szemét. Akik elítélik azok is lopnak. A tv2-körüli herce -hurca lehet,de inkább politikai pályára akart merészkedni. Ebben az országban mindent lehet, csak politikai pályára lépni nem. Legalábbis az ellen táborba praktizálni. A mulatóst kedvelőknek elég nagy “szavazóbázisa van,ami megrengetné a fideSS stabil(?) pozicióját. A fideSS,rokefellerhez hasonlóan szereti a versenyt,de csak akkor, ha nincsenek versenytársak.

    Kedvelés

  2. Sajnos idejutott a magyarországi helyzet,hogy ilyen esetekben fel kell tenni a kérdést: Vajon bűnös-e a letartóztatott?
    H.B.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.