ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!

 Kedves Barátaim!
Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld
Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott arab, néger stb. katonák Európába.
Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak.  Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!

Győzni fognak? Európát futótűzként fogja hatalmába keríteni a "nyugtalanság"!
Győzni fognak? Európát futótűzként fogja hatalmába keríteni a “nyugtalanság”!

Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül!
Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!

EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!

1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK “VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN” A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?

2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓRÓLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?

3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ “ÉLETERŐS” FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL? NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?

4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT… AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?

5. HOL A “HAZA BECSÜLETE…” VAGY “DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE”, HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!

6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!

7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM – NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!

8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT!! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS . . . .
9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK … ÉBRESZTŐ!
ITT NAGY BAJ LESZ!

EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON…

Dr. Paulin Ferenc
professzor emeritus
a Magyar Tudományos Akadémia doktora
15-9-21

Közzé tette Istvan Vig

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

15 című bejegyzés “ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Részben osztom csak Paulin professzor aggodalmát. Több oldalról is ki vagyunk szolgáltatva ! Az eredendő bűn azonban az, hogy “mi ” europaik, USA” barátainkkal ” egyetértésben , mentünk szétverni Irak, Afganisztán, Sziria, Libia , biztonságos társadalmi rendszerét, közrendjét, szociális rendszerét stb. S most kezünket tördelve emlegetjük a veszélyt ! Mintha a mi kormányainknak, az ég egy adta világon, semmi közük nem volna a kialkult esményekhez. A egészben ezt tartom a legnagyobb képmutatásnak. Ezek az emberek ( migránsok ) békében élnének ( élhetnének ! ) hazájukban. Szerintem ezt a kérdést nem lehet megkerülni.

  Kedvelik 1 személy

  1. Szabó Dezsőt idézem. Egy kormány meghirdeti a nemzeti érdekek védelmét. Második lépésben kijelenti, hogy ez egybe esik egy idegen hatalom érdekeivel. A harmadik lépés, hogy már csak az idegen hatalom érdekei számítanak. Ma itt tartunk! Jaj nekünk, ha kínai, vagy iráni csapatok jelennek meg a Kárpátoknál és a románok egyből áttállnak és őket nem testvérnép, hanem ellenség fogadja! A labanc Magyarországgal szemben itt az ideje, hogy ffokost forgató kurucuk ébredjenek!

   Kedvelés

  1. Miképp állapíthatnánk meg, hogy a cikket valóban Frigyesy Agnes írta és nem a professzor? Az egész cikk, szerző nélkül is hiteles, hogyha ez megnyugtatja. A tartalom a lényeg! Kérem adja meg Frigyesy Agnes email címét, hogy írhassunk neki egy levelet, és megkérdezhessük, ki írta ezt a cikket!

   Kedvelés

 2. Igen. Aztán Szabó Dezső szó szerint éhen halt, mert senkinek sem jutott eszében, hogy egy darab kenyeret vigyen neki. Most is csak az infó cseréje megy, miközben egy maroknyi “ember” irányítja ezt a förtelmes, galád, aljas cselekedetet, ami tönkre teszi mindannyiunk életét, egész bolygónkon. Azon szuper titkosszolgálatok embereit tenném ezért felelőssé, akik nem akarnak ezen változtatni.

  Kedvelik 1 személy

 3. “az írás lényege,bár ki is írta.Ébresztő! Itt nagy baj lesz!
  Lehet a szavakat csűrni,csavarni,de azon a tényen nem fog változtatni,hogy az ember csak magára számíthat. Semmilyen hatalom,vagy hadsereg nem fogja megvédeni a Magyar embereket,a családját,szeretteit. A hatalomnak se tehetsége,se akarata,se lehetősége nincs,hogy a Nép érdekében bármit is tegyen. Sajnos “részéről semmilyen jó szándék nem feltételezhető,az elmúlt időkre való tekintettel. Az “aggódás, a cikk írója részéről így, sajnos nem alaptalan.

  Kedvelik 1 személy

 4. Sajnos, T.Tóth Ferencnek igaza van. De… egy fecske nem csinál nyarat. Sokan akik nem közömbösek a nemzetünk sorsáért igy vélekednek:”mit is csinálhatok, én csak egy kis pontocska vagyok” de a hosszu vastag filyamatos vonal = kis, apró összefonodó pontocskák halmaza. A puhány degradálódó nyugati társdslomra és annál inkább az ostoba rövidlátó vezéire nem számithatunk. Magunknak kell megvédeni magunkat. A magyarok mentalitása eltér az az európaikétől. Mindössze 1000éve jöttünk ázsiábol(keletröl). Itt nincsenek rokonaink. A szlávok közelebb állnak hozzánk, többet vettünk át egymástol… Talán keletre kellene vetnünk tekintetünket, határozottan ellenállni az EU és USA minket msgsemmisiteni igyekvő diktátumnak. Igyekezzünk a kicsit távolabbi jövöbe tekinteni… Gondolom, célszerű létrehozni egy FÓRUMOT , hisz sok okos koponyával rendelkezik Nemzetünk, és kidolgozzunk egy hathatós cselekvési programot. A túlnyomó részben nem magyrokbol álló kormánytol, ill. haszonpolitikusoktol nem sokat várhatunk el …

  Kedvelés

  1. A cselekvési program, a magyarnak nem mondható kormányok és az EU vezetőinek ellenében, nehezen kivitelezhető. Mégis cselekedni kell. De ehhez tudásra van szükség, hogy a lebukás veszélye nélkül miként kell mégis, -kormányok akarata ellenében-, a nemzeti érdekeket érvényesíteni. A tudást osztogatják a nemzetek titkosszolgálatainak akadémiáin. Csak a titkosszolgalati tisztek, mire kikerülnek, agymosáson mennek keresztül, és alig néhányan mondhatóak még magyarnak. Ezek viszont titokban kell tartsák magyarságukat, mert az előrehaladásban nem igazan nyerő kártya!
   De a szükséges tudást megszerezheted magán úton is olvasva ezt a könyvet:

   Click to access mszhkk1997.pdf

   Cselekvési programot ebben a könyvben lévő tudás élsajátításával fog tudni minden hazafi megalkotni!

   Kedvelik 1 személy

   1. Köszönöm a transyadmin hozzászólását. Nagyon értékes, nagyon hasznos.

    Kedvelés

 5. ” az igaz,hogy egy fecske,egy nap jó idő,még nem a tavasz,de talán valaminek a kezdete.
  “a tízezer mérföldes út is,egy lépéssel kezdődik!

  Kedvelés

 6. A penzvilag es a politika gengszterei iranyitjak ezt az egeszet ! Ezek a “haborus menekultek” nem menekultek, hanem rank kuldott katonak, terroristak ! Aki ezt nem akarja latni, az hulye, vagy gazember ! Azt a brutalitast, aroganciat, kovetelo modort, nemi es egyeb eroszakot csak fizetett terroristak, pusztitasra, gyilkolasra kikepzett, fizetett sereg teszi. Ne almodozzon senki ! Ha a ruhes EU-s vezerkar, a nemzetek elaljasult kormanyai, hulladek politikusainak mas az erdeke, mas vezenyszora mozognak, mint a nemzetek erdekei, akkor csak az onvedelmi szervezodes segit valamit es az, hogy a nemzetarulo politikusi selejtet a nemzetek kihajitjak a szemetre ! Nagyon segitene, ha olyan statarialis, azonnali torvenyt hoznanak, hogy akit
  gyilkossagon, nemi eroszakon, aljas szandeku, rombolo, embert nyomorito buntetten ernek, vagy 100%-ban biztosan o a bunos, azt halallal kell buntetni ! Ez elrettento lenne a magyarorszagi es a migrans csocseleknek is ! Mas tett es a szep szo itt nem hasznal !

  Kedvelés

 7. Akinek tul szigorunak tunik a halalbuntetes, ilyen esetben, az gondoljon a sajat felesegere, lanyara, edesanyjara, fiara, testvereire, barataira, akiket megeroszakolnak, agyonvernek, egy eletre tonkretesznek, vagy sajat magara, mikor megolik ! Talan ugy jobban megerti ! Es gondolkodjon el azon, hogy egy gazdajat vedo, barat, egy jo kutya, vagy egy veszett eb er tobbet es felreertelmezett embersegbol vedjuk e a veszett ebet, a huseges kutya helyett, vagy elleneben ?! Ha a POZSONYI CSATABAN Arpad vezer a magyarsagot mkiirtani szandekozo osszesitett Europa-i hadsereget mint baratokat fogadta volna, ha nem vedte volna sajat elete aran is a nemzetet, a betolakodokkal szemben, akkor most a magyarsagnak nem lenne migrans problemaja ! Ez igaz ! De jobb lenne ?!

  Kedvelés

 8. Ki ki lehetőségeihez mérten igyekezzen megvédeni családját és a környezetét a rájuk zúduló veszélytől,mert a hatalom nem védi meg – sőt még a védekezést is akadályozni fogja.
  H.B.
  “Akinek erszénye van, vigye magával, ugyanúgy tarisznyáját is. Akinek nincs, adja el köntösét és vegyen kardot!”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.