A zsidók nem érzik magukat Európában többé biztonságban: tömegesen alijáznak

Daniel Killy, a hamburgi zsidó közösség vezetője szerint a német zsidók nem érzik magukat Európa szívében többé biztonságban.

De mi lesz a magyar gyarmattal?
NIF: De mi lesz a magyar gyarmattal? Ki tudná megmondani?

Január első napjaiban több mint 18,800 bevándorló érkezett Európába a tengeren át.

(http://sputniknews.com/europe/20160112/1032998186/migrants-europe-january.htm)

Az egyik legújabb interjúban Killy azt mondta a helyi médiának, hogy az európai menekültügyi válság okozta romló biztonsági helyzet miatt emelkedik a jobboldali mozgalmak befolyása, és ez egy nagyon veszélyes helyzet a németországi zsidók számára.

Németország több mint egymillió menedékkérőt fogadott be a múlt évben, elsősorban 0muszlim országokból. Számos német zsidó vezető arra figyelmeztetett, hogy fokozódik az antiszemitizmus, mert a menekültek olyan országokból érkeznek, melyek erősen gyűlölik a zsidókat és Izraelt.

Avigdor Eskin, izraeli elemző és publicista, azt mondta a Radio Sputnik.nak egy exkluzív interjúban, hogy nemcsak a zsidók érzik magukat fenyegetve Európában, hanem a vallásuk miatt 2015-ben a leginkább üldözöttek, a keresztények is, Ez a helyzet egyre több és több embert késztet arra, hogy kivándoroljon Izraelbe, mondta Eskin.

“Sok ember számára vált keservessé az élet Európában a bevándorlók óriási száma miatt. És nem csak a zsidók, de a keresztények számára is, hiszen látni kell, hogy a keresztények voltak a leginkább üldözöttek 2015-ben. A zsidók az Európába érkező új bevándorlók célpontjaivá lettek, nem mindegyiknek persze, de mondhatjuk, vannak jó páran, akik az ISIS befolyása alatt vannak, ISIS vonzása nagyon erős ma.”

Eskin arra is kitért, hogy a Daesh nem valami szervezeti infrastruktúraként működik, hanem harcias ideológiai üzenet az iraki és szíriai bevándorlóknak. .

“Ha Németországot nézzük, nyilvánvaló a veszély. Egyrészt a bevándorlók, akik nem találják a helyüket Európában és kényelmetlenül érzik magukat, mert nem leltek itt hazára, magukkal hozták a gyűlöletet. Másrészt Németországban létezik a szélsőséges jobboldal, ami önmagában is nagyon aggasztó tényező.”

Eskin beszélt arról, hogy Hitler önéletrajzi könyvét, a “Mein Kampf” -ot, mely nemrég került piacra Európában, 1000 euróért árusították, és az emberek vásárolták, bár tiltott volt oly sok éven át. Eskin szerint, “Vásárolják, hogy megérinthessék, beleszagoljanak, és néhányan, tartok tőle, eszközként használnák.”

Az elemző arról is beszélt, hogy a zsidók állandó fenyegetéssel találkoznak Európában pusztán zsidó létük miatt is. “Voltak késelések Párizsban és egyes esetek terrorista indíttatásúak voltak, és mindez megnyomorítja az életet Európában.”

Azt mondta, hogy veszély miatt, amit a zsidók tapasztalnak, növekszik az Izraelbe kivándorlók száma. “2015-ben több mint 10, 000 zsidó emigrált Izraelbe Nyugat-Európából, és ebben az évben ez elérheti az 50 000-et, de akár 100.000-re is növekedhet.”

Bővebben: http://sputniknews.com/europe/20160124/1033635770/refugee-europe-jews-israel.html#ixzz3yO23yuEG

http://sputniknews.com/europe/20160124/1033635770/refugee-europe-jews-israel.html

A cikket fordította olvasónk Bethad Urthvas

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

8 című bejegyzés “A zsidók nem érzik magukat Európában többé biztonságban: tömegesen alijáznak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A zsidonál nincs sötétebb parazita a földön!
  Ők finanszírozzák a muszlim bevándorlók utazását. Azért, hogy elmenekülhessenek Európából.
  Persze meg van erre is a történelmi magyarázat, mert Hitlert is csak azért fizették, hogy megcsinálja a táborokat, hogy az Európába jólétben gazdagon élő zsidok kivándoroljanak israelbe dolgozni. Különben csak kósza álom maradt volna israel rabló állama! Mert melyik az a parazita zsido amelyik kivándorolt volna Palesztinába mikor itt a keresztény rabszolgákat dolgoztatta maga helyet. Most, hogy fogyóban a zsido munkaerő Palesztinában, az ideglenesen fen álló rablóállam israelben a zsido nagytőke megint csinált egy jó kis balhét, hogy visszatérjenek a zsidok israelbe ahonnan közbe megszökdöstek hiszen ott dolgozniuk kellet a mindennapi betevőért!
  Így a cionista nagytőkés leviták ide küldik a testvér népüket a szemita muzulmán arabokat, hogy kihajtsák a zsidokat israel rablóállamába melósnak, a jólétből.
  És mint említettem a zsidonál nincs aljasabb sötétebb parazita a földön! A “kis” zsidok megint meg lesznek szívatva mint már annyiszor a történelmük során! Kezdve az aranyborjútól a Hitleri táborokkal bezárólag. Most kezdődik egy ujj progrom “hála” a levitáknak az az a zsido nagytőkének! Azután majd megint kárpótolják őket! Ne értsétek félre nem a “kis” zsidokat, hanem megint a nagytőkéseket, akik majd megint csöpögtetnek egy keveset a “kis” zsidoknak is, hogy kussoljanak! 🙂
  Mindenki azt kapja amit megérdemel!
  Még ti is paraziták!

  Kedvelés

 2. A zsidóságnak van hova menni és van miből.
  Na és nekünk magyaroknak hova? És ráadásul miből, mert már az alacsony fizetés, és nyugdíj világában ahol többnyire a zsidó vezetők jóvoltából élünk kevés bérből, és a világ legnagyobb adózása mellett úgy, hogy a megtakarításainkat is ellopják, aki volt olyan hülye, hogy a szükséges holmit a legkevesebbért szerezte be, hogy anyagilag biztonságban legyen öreg korára.
  Hát ezt a megtakarítását is ellopták.
  Nekünk kell a legjobban félnünk, már szinte mindenkitől, és mindentől.
  Jobb, ha a zsidók csöndbe maradnak.

  Kedvelés

 3. Alijázásuk legfőbb oka, hogy már nemcsak ők lejmolják a németeket, így kevesebb juthat nekik. Viszont ha Izraelbe mennek, onnan még többet harácsolhatnak ilyen-olyan indokkal, amiből kifogyhatatlanok.

  Kedvelik 1 személy

 4. Lehet hogy a migránsokat a jó Isten küldte szegény tehetetlen európaiak(közte magyarok) megmentésére? Kutya harapást szőrével? Allah bölcsessége vezérelje útjukat.

  Kedvelés

  1. Igen Győrfi Éva! A fogalmazásával és helyesírásával tényleg nagy baj van. Ám nem tettem volna szóvá, mert mindenkivel előfordulhat, ha siet, vagy nem a saját gépén dolgozik, de így…

   Kedvelés

   1. Talán jobb lenne konkrétan megmutatni a helyesírási hibákat és utalni arra is, hogy miképp lenne helyesebb írni! Így a megkritizált nem képes javulni, pedig várjuk tőle, hogy számunkra, továbbra is befektesse az idejét és, cikkeket fordítson angolból magyarra.

    Kedvelés

 5. “A zsidók nem érzik magukat Európában többé biztonságban: tömegesen alijáznak”
  Kurvára sajnálom a megszállóinkat.
  H.B.

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.