Sagittarius: A RABBIK TANÁCSA, A ZSIDÓK ELŐTT ALÁZKODÓ KERESZTÉNYEK SZÍVES TUDOMÁSÁRA!

Naiv okoskodás, hogy a zsidók azért érvényesülnek, mert okosabbak, mint a keresztények. A zsidókat nem „magasabbrendű” intelligenciájuk juttatta mai pozíciójukba; sikerük egyetlen titka: eszközeik aljassága.

Bizonyságképpen közrebocsátunk egy XV. századi levelet. 1489. január 13-án Chemor, a franciaországi Provance Arles városának rabbija tanácsért folyamodott az akkortájt Konstantinápolyban székelő Nagy Sanhedrinhez. Tudakolta, mitévő legyen a zsinagógát fenyegető arlesi polgárokkal szemben. A Sanhedrin Chemor rabbinak küldött válasza:

rabbi-tanacs_James_Tissot_The_Chief_Priests_take_counsel_together_525

„Szeretett Hívünk Mózesben!

Kézhez vettük leveled, amelyben tudatsz a benneteket sújtó bajokról és szerencsétlenségekről. Panaszaid hallván minket is áthat a ti nagy fájdalmatok.

A Nagy Satrafák és Rabbik tanácsa a következő:

 1. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy Franciaország királya a keresztény hitre térést kényszeríti rátok; engedelmeskedjetek, mivel nem tehettek másként, de tartsátok meg Mózes törvényeit szívetekben.
 2. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy a parancs megfoszt benneteket vagyonotoktól: fiaitokat tegyétek meg kereskedőknek, hogy ily módon ők foszthassák meg lépésről-lépésre vagyonuktól a keresztényeket.
 3. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy életetek ellen merényleteket követnek el: fiaitokat taníttassátok doktoroknak és patikusoknak, hogy ők vehessenek el keresztény életeket.
 4. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy lerombolják zsinagógáitokat: fiaitokból képezzetek papokat és kanonokokat, hogy ők rombolhassák le a keresztények templomait.
 5. Arra vonatkozóan, amiket egyéb panaszaidban előadsz: tegyétek lehetővé, hogy fiaitokból törvénytudók és ügyvédek legyenek, hassatok oda, hogy belefolyva az államügyek intézésébe, a keresztényeket jármuk alá hajtván, a világhatalom birtokában bosszút állhassatok rajtuk.
 6. Ne térjetek el ettől a parancstól, amit nektek adunk, mert tapasztalni fogjátok, hogy a megalázottságból a tényleges hatalomra fogtok emelkedni.

V.S.S.V.F.F. a Zsidók Hercege,

 1. Caslue (november) 21-én.”

A fenti levél James de Rothschild, prominens zsidó milliomos támogatásával jelent meg 1889-ben a REVUE DES ETUDES JUTVES-ben — eredetiségéhes tehát semmi kétség sem férhet. A benne foglalt és az elmúlt 500 év során híven követett parancs biztosította a zsidóságnak az előnyt az anyagi előmenetel és a politikai sikerek terén a keresztény becsülettel szemben. A parancs erkölcstelensége azonban éppen a zsidóság alacsonyabbrendűségét bizonyítja. Alacsonyabbrendűsége pedig bukásának záloga.

Nemzeti InternetFigyelö (NIF)

13 című bejegyzés “Sagittarius: A RABBIK TANÁCSA, A ZSIDÓK ELŐTT ALÁZKODÓ KERESZTÉNYEK SZÍVES TUDOMÁSÁRA!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Eddig is tudhattuk,hogy a zsidók vallási vezetői felbujtók – ld.Talmud. – ami nálunk büntetőjogi kategória.
  H.B.
  [1] Talmudi parancs: „Legyetek amennyire csak lehet, képmutatók, hogy annál jobban rászedhessétek a keresztényeket” (Tore deah 159, 2 Haga). O. Stauf …

  Kedvelés

 2. A háború mindig visszavágással kezdődik. Aki elfogulatlanul olvasta ezt a levelet messzire jutott. A bűvészre azt mondjuk hogy becsapja a közönséget, pedig csak szórakoztatja, arra a népcsoportunkra meg azt mondjuk hogy nagyhangú színészek, pedig becsapnak bennünket. Túl sokat tévesztettünk az elmúlt ezer évben ahhoz hogy jobb sorsra legyünk érdemesek. Tudomásul kell venni, hogy eljött a felelősség vállalás korszaka. Már nincsenek Kádár elvtársak akikre rá lehet verni a balhét, az Isteneknek elengedtük a kezét, mert már belefásultunk a nem értésükbe, lévén hogy maguk a közvetítők is árulókká váltak. Ideje lenne megérteni hogy egyéni a felelősség. Ez minden fejlődés alapja. A törvény azért törvény, hogy beteljesedjék.

  Kedvelés

 3. A 6. ponthoz még annyit, hogy így lett a rondából szép, a butából okos, a deviáns magatartás pedig követendő példa.

  Kedvelés

 4. Ennyi beteges élősködőt egy csomóban ….
  H.B.
  A gonosz diadalához csak annyi kell,hogy a jók tétlenek maradjanak.(Edmund Burke)

  Kedvelés

 5. Brit orvosok szólaltak fel annak érdekében, hogy Izraelt zárják ki a Nemzetközi Orvosi Kamara (World Medical Association – WMA) tagjai közül azért, mert „orvosi kínzásokat” hajtanak végre a palesztin nemzetiségű pácienseken – adja hírül a PressTV.

  A kezdeményezéshez eddig 71 orvos csatlakozott, akik igyekeznek nyomást gyakorolni a WMA-ra, hogy az visszavonja a tagságot az Izraeli Orvosi Kamarától azután, hogy Ze’ev Feldman, az izraeli kamara képviselője a következőket mondta szerdán a Kneszetben egy találkozó során, amelynek tárgya az izraeli tudományos társaságok különböző szervezetek, országok részéről való bojkottálása volt: „Orvosaink orvostudományi [célokból] kínzásokat hajtanak végre palesztin nemzetiségű pácienseiken.”

  Amennyiben a britek sikerrel járnak, úgy a tel-avivi rezsim irányítása alatt álló Izraeli Orvosi Kamara tagjai ki lesznek tiltva minden nemzetközi konferenciáról, valamint publikációkat sem tehetnek majd közzé semmilyen nemzetközi fórumon, pár hónapon belül pedig ugyanez történne minden más tudományág izraeli képviselőjével is.

  Még decemberben 200 dél-afrikai tudós jelentette be, hogy támogatják Izrael tudományos téren való teljes bojkottálását. Az Amerikai Antropológiai Szövetség, a legnagyobb antropológusokat tömörítő szervezet a világon, novemberben fogadott el egy határozatot, mely szerint minden izraeli tudományos intézetet bojkottálnak.

  Mindehhez még hozzájön, hogy a Bojkott, Kivonulás és Szankciók (Boycott, Divestments and Sanctions – BDS) egyre nagyobb teret nyer mind az amerikai egyetemeken és egyházakban, mind Európában. A BDS egy palesztin jogi szervezet, mely nagy erőket mozgat meg azért, hogy véget vessenek az izraeli megszállásnak és az erőszakos betelepítéseknek a palesztin területeken.

  Kedvelés

 6. Sok igazságot eltorzítottak már a világ történetében. Talán ez a kiválasztottság is ilyen. Merthogy minden nép Isten népe. Nem találkoztam még olyan emberrel aki gyermekei közül kiválaszt egyet, mondván ő a legkedvesebb, ő a kiválasztottja. Akkor miért tenne ilyet Isten ? De lehet kiválasztani egy népet egy feladatra. Például arra, hogy tartson tükröt az emberek elé, láthatóvá téve a bennük rejlőt. Végül is a zsidóság csak a lehetőséget kínálja fel a harácsolásra, züllésre, istenkáromlásra, hatalom éhségre, stb. Pontosabban nem is a zsidóság, hanem a hitehagyott zsidók. Valahol azt olvastam, hogy az ortodox zsidók szerint a holokauszt egy büntetés volt a hitehagyott zsidók világban elkövetett bűneiért. Úgy tűnik mintha ezen a téren is komoly összemosások történnének. Nem lenne újdonság.

  Kedvelés

 7. Emlékemn szerint a judapest honlapon olvastam kb. : Ha rájössz arra, hogy minden barátod zsidó, gondolj arra, hogy magad is az lehetsz. A lényeg a nepotizmus, amely szó a római pápák unokaöccseit jelentette, de sokkal hamarabb megvolt – már a matriarchális csordákban is caritativ módon – és az őskeresztény püspökök is gyakorolták. Rákfenéje volt a kommunizmusnak és a mai “demokráciénak is: láttunk már államtitkári állást nyílvánosan kiírva manapság? Keresnek kancellária-minisztert talán?

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.