Pusztitsd el a cionizmust – Distroy Zionism

Cionizmus
Cionizmus

A Distroy Zionism oldal hírül adja, hogy a “demokratikus” Németországban gyűlölet keltésért, az állam és szimbólumainak megsértéséért 18 hónap börtönre ítélték Gerhard Ittnert.

Angela Merkel a legutóbbi Párizs-i terrortámadást így nevezte: “támadás a szabadság ellen”.

Miféle a szabadság? Ön börtönbe vettette (Gerhard Itten-t), mert nem hiszi a szövetségesek második világháborús rémpropagandáját. Németország még mindig megszállt ország.

Eredeti szöveg:

Man sentenced to 18 months in prison for “Holocaust denial”

Gerhard Ittner has been sentenced to 18 months in prison in “democratic” Germany for “racial incitement” and “insulting the state and its symbols”.

Angela Merkel called the recent terror attack in Paris an “attack on freedom”. What freedom? You are thrown in jail for not believing in the atrocity propaganda of the WWII Allies. Germany is still an occupied country.

Learn more about “Holocaust” revisionism.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “Pusztitsd el a cionizmust – Distroy Zionism” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. “támadás a szabadság ellen”
    -.)inkább öncsonkításnak nevezném azt, amikor az “én, haszon reményében saját maga ellen támad. Ennél aljasabb cselekedet nincs,amikor a hatalom, saját(?) népe ellen támad. Ezeknek a terror cselekményeknek mindig az állam a megrendelője, mint egy igazolásképpen, a majdani elkövetkező aljas “válaszlépésére. Ezek azok tipikus estek,amikor akciót beelőzi a reakció. (szept,11. cs.hebdo, migráns v.ság, párizsi, barcelonai,stb merényletek)
    Sajnos a világ, szabadnak vélt részében, ma is igaz az a mondás,”hogy egy szabad országban,egy szabad ember, azt mond amit szabad.
    “minden embert ártatlannak KELL tekinteni addig,míg a bűnössége nem bizonyított !! Van e megdönthetetlen bizonyíték arra,hogy amit állít az ember,az hamis. Ahogy a Magyar jogtudományok professzora mondta anno egy tárgyaláson,” ez nem az a hely,ahol a hit alapján döntenek ! Bár ma is így lenne!!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.