Ipi, apacs, ott egy hazaáruló!

Asztalos Csaba Ferenc-diszkriminacioellenes-elnok-zsido
Asztalos Csaba Ferenc magyarokat diszkrimináló tanács jelenlegi elnöke.

Asztalos Csaba Ferenc a Diszkrimináció Ellenes Bizottság elnöke, Romániában államtitkári rangban, és tettestársa Haller István csak úgy csípöböl osztogatják a nemzeti érzelmü magyaroknak a hatalmas büntetéseket, esetleg börtönt. Úgy Haller, mint Asztalos erdélyi zsidók!

Haller István magyarokat diszkrimináló tanács volt elnöke, egy székely leány, Sebestyén Piroska, férje.
Haller István magyarokat diszkrimináló tanács volt elnöke, egy székely leány, Sebestyén Piroska, férje.

Csibi Barna 2014-ben Csíksomlyón pólókat és egyéb nemzeti jellegű tárgyakat árult. A pólók feliratait elolvashatod a feljelentés szövegében. A rendőrség az évek folyamán elkobozta tőle többször az árút . Mélymagyarnak lenni Erdélyben azt jelenti, hogy ezek a magyar anyanyelvű zsidók előbb utóbb feljelentenek. Nemcsak ők állnak diszkriminálásban teljes mellszélességgel a román erőszakszervezetek mellett, hanem az RMDSZ vezetői is, akik vagy fajtestvéreik, vagy a román titkosszolgálatoknak dolgoznak. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!

Hogyan lehetséges tehát Erdélyben magyarként megmaradni, ha mindezt a románok és zsidók elkövethetik ellenünk a magyar kormányok nemtörödöm süket fülei, vak szemei és eldugult szócsövei mellett??? A politikában így üzennek az ellenségnek, hogy tegyétek csak, tegyétek. Jól tegyétek! Mi se nem halljuk, se nem látjuk, és szóvá se tesszük!

Dokumentum forrás: http://ruszinkarpatalja.blogspot.ro/2015/12/etnikai-alapu-uldozes-szekelyfoldon.html

csibi-barna_szekelyfold-romania_AszalosCsaba-diszkriminacioja-ellen1 csibi-barna_szekelyfold-romania_AszalosCsaba-diszkriminacioja-ellen2

Nemzeti Internetfigyelő (NIF)

2 című bejegyzés “Ipi, apacs, ott egy hazaáruló!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Most csak a RENDSZERHAGAS evtizedeirol beszeljunk ! Azota barmely – bal-, vagy jobboldali – kormany “uralkodott” a magyarsag felett, csak nemzetarulasrol, csak hazaarulasrol beszelhetunk. Magyarorszagnak gazdag, joletben elo nemzettel kellene telve lenni es nem koldusszegenysegben tengodo pariakkal teli, nem kivandorolt, kulfoldon megelhetest kereso magyarok hianyatol kongo orszagnak lenni.
  Amig a nemzet elturi azt, hogy idegenek es azok csahosai uraljak es korrupt, haracsolo sopredek, addig nem lesz elet es nem lesz Anyaorszagi vedelme az elrabolt orszagreszeken elo magyar testvereinknek ! Addig marad a hazug, alszent duma, parasztvakitas ! Es csak leshetjuk “mint pusztul el szep fajunk !”
  Pasztorfi Istvan

  Kedvelés

  1. Egyezik a véleményünk. Ahhoz, hogy tudjuk mi a tennivalónk elméleti tudást kell egyszer szereznünk. Itt van egy alapkönyv: “A magyar szabadságharcos kézi könyve”címmel a londoni HVIM oldalán.

   Click to access mszhkk1997.pdf

   Minden este az éjjeli szekrényről kézbe kell venni és olvasni!!!

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.