Több mint hétszáz migránst mentettek ki

Az alábbi értékek szépítettek. 2015 december 8.-án Németországban regisztrálták a milliomodik ránkvándorlót. De ezek csak a regisztráltak. A ránkvándorlók nagy része, az általános gyanakvás szerint, nem regisztrált sehol. Senkinek gőze sincs, hogy hány millióan vándoroltak ránk csak az idén. Az EU-ban december elején 1,5 millió regisztrált ránkvándorlóról beszélt a hivatalos média. A tömeges ránkvándorlás megszakítatlanul folytatódik, mindhiába tereli el figyelmünket az álnok fősodrú média!

Ha egy törököt megkérdezel, hogy Németországban hány török él, akkor 12 milliót fog mondani. A német kormány meghökkentően kevesebbet. Ugyanis a bepolgárosodott török, az a nemzetközi megállapodások szerint németnek számít és nem töröknek.

Több mint hétszáz migránst mentettek ki karácsony első napján a Földközi-tengerből.

Az olasz parti őrség az egyik mentőakcióban majdnem 400 menekültet vitt a partra Calabria régióban, a migránsok többsége Közép-Afrikából érkezett. A további akciókról nem tudni részleteket. Olaszországba idén 150 ezer migráns és menedékkérő érkezett tengeri úton. Az unióba pedig összesen több mint egymillió migráns érkezett 2015-ben.

A videó itt tekinthető meg:

http://hirtv.hu/hirtvkulfold/tobb-mint-hetszaz-migranst-mentettek-ki-1320780

Forrás: NT, 2015. december 26., szombat 07:59, frissítve: szombat 08:42

Összefoglaló angol nyelven a ránkvándorlási válságról:

Europe Or Die (Episode 1/4)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)