Bevadult a migránshorda Calais-nál

Ezer migráns elfoglalta Franciaországban a francia-angol alagutat, kamionokat támadtak meg, a rendőrök könnygázzal oszlattak

-

Késő délután, a legnagyobb csúcsforgalomban körülbelül ezer migráns Calais-nál megrohamozta a La Manche csatorna alagútját, kamionokra ugráltak fel, többnek szétvágták a pányváját, letörték a tükrét, vagy egyszerűen bemásztak a raktérbe és nem voltak hajlandók kijönni. Többen pedig elállták az autók, kamionok útját, így a forgalom teljesen megállt. Nem lehetett közlekedni Franciaország és Nagy-Britannia között. Így tiltakoztak, hogy nem engedik őket át Nagy-Britanniába.

Nagyjából két óra alatt a francia rendőrség kirángatta a migránsokat az alagútból, sok rendőr könnygázt is használt. A forgalom újra indult, de nem sokkal ezelőtt nagyjából 20 migráns ismét megpróbálta lezárni az alagutat, de nekik nem sikerült.
(faktor)

Balrad: Teljességgel érthetetlen, hogy miként alakulhat ki olyan helyzet, hogy egyáltalán ilyesmi előfordulhat. Ráadásulnem az első esetről van szó! A sokadikról.

NIF: Egyértelmü a legmagasabb szinten meghatározott politikai szándék és a rendörség, titkosszolgálatok kézi vezérlése: Nem a hazát és a népüket védik, hanem a politikusok parancsait kivitelezik!

Balrad: Nyilvánvaló, hogy NEM HATÓSÁGI TEHETETLENKEDÉS az ok! Sokkal inkább politikai szándék.

Forrás: balrad.com

3 című bejegyzés “Bevadult a migránshorda Calais-nál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. szevasztok!
  Most szerencsés helyzetben vagyok – mert ma találtam a lenti videót és hallgatom – amellyel egyetértve elmondja véleményem – úgy hogy ajánlom hallgassátok meg – akit érdekel:
  itt:

  tisztelettel.
  id. Kiss László

  Kedvelés

 2. Miután a világ szeme rajtuk, nem tudnak a régi, bevált gyarmati módszerekkel elbánni a migránsokkal. Megérdemlik a franciák és az angolok.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.