Zsinati Bírósághoz fordult Hegedűs Lóránt

hegedus-lorantIgehallgatásáért közvetetten elmarasztalt gyülekezetem kérésére a Zsinati Bírósághoz fordultam felülvizsgálati kérelemmel az engem – tévtanítás és istenkáromló jelleg nélkül – igehirdetésem miatt közvetlenül elmarasztaló tiszáninneni egyházkerületi bíróság ítélete miatt.

Minden – a Zsinaton is terjesztett – híreszteléssel ellentétben, református lelkipásztorként soha nem állt szándékomban “új egyházat alapítani”, de mindig szándékom volt a református egyházat a “Semper reformandi” hitvallásos alapelv alapján visszaterelni a Szentírásban Krisztus által kijelölt útra.

Ifj. Hegedűs Loránt
református lelkész
A Hazatérés Temploma – Budapest

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “Zsinati Bírósághoz fordult Hegedűs Lóránt” című bejegyzésnél

  1. Soha nem az a lényeg,hogy milyen pártnak,vagy felekezetnek vagyok a tagja! Csak egy valami számít, kit Szolgálok. Nem a tanító, a mester,vagy a püspök a fontos. A “kereső! Ha tisztában vagyok a hitemmel, hogy mi a feladatom e világban, semmi és senki ettől, el nem tántoríthat,sem szóval,sem tettel.
    Nem beszélve “aki ítélkezik,csalhatatlan bírónak képzeli magát,pedig ítélni és megítéltetni,ugyan az, csak az érem másik oldala. Aki ma ítélkezik,holnap őt is megítélik és neki is van takargatni valója.
    Jó erőt és egészséget kívánok Önnek! TF.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.