Miközben Európa népei el vannak foglalva a migránsválsággal….

…  Kelet Ukrajnában az orosz anyanyelvű népek harcolnak tovább önrendelkezési jogaik érvényre juttatása érdekében.

A háború által kitermelt nyomorúság közepette, a túlélési kényszer, és a szunnyadó áhítat a szépre, ötleteket ad a szenvedő lakosságnak. Olvasóink közül minden kertészkedni szeretőt megdöbbenthet a következő videón látható virágágyás kerete.

Fontos hírek az orosz tv-ből, Elena Kraszovszkaja összeállítása szerint:

-A Jobb Szektor 11. önkéntes zászlóalja elfoglalta a Kijev-i Borispol repülőteret. Az aláaknázott területeken való harcot gyakorolták. Kiszivárgott hírek szerint a zászlóaljat az “Antiterror Műveleti Területre” fogják áthelyezni. Ugyanezen források szerint a Jobb Szektor szélsőségesei felelősek a Donbassz Köztársaság területén elkövetett terrorista diverziós akciókért is.

-Cameron részvétét fejezte ki az orosz vadászbombázó lelövése miatt Putyinnak .

-Putyin brit szakértőket hívott meg a törökök által lelőtt gép fekete dobozának kinyitásához és az információk feldolgozásához.

-Putyin lezárja az orosz-török határt.

-Putyin felajánlja Jordániának és Iraknak az orosz titkosszolgálat és a szaktárcák támogatását a határlezárás területén szerzett tapasztalatok átadásán keresztül.

-Az orosz hadsereg 1 nap alatt 204 objektum ellen hajtott végre bombázást, és összesen 86 légi bevetést a Szíriában tevékenykedő DAESH terroristák állásai ellen.

Forrás: http://www.news-front.info