Lopják a fagyállós borod? Éveket kaphatsz! Van ilyen?

Nyilatkozott nekünk a vácszentlászlói gazda, akit 7 évre ítéltek, mert fagyállóval felöntött borától meghalt egy tolvaj, aki az italt dézsmálta. Az ügyben ítéletet hozó bírónő korábban gyermekkínzóknak és gyerekgyilkosoknak is enyhébb büntetéseket osztott.

N1Tv

11 című bejegyzés “Lopják a fagyállós borod? Éveket kaphatsz! Van ilyen?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kedves Urak-és Hölgyek.Ezen az itéleten nem lehet csodálkozni.Mondjuk minden normális biró vagy felmenti vagy dorgálásba részesiti az elkövetött. Ez a Birónő meghozta ezt az itéletet mert megtehette.És higgyenek nekem nincs olyan forum amely a beosztásával visszaélő birónőt itélné el.Ő birói pulpitusárol folytatja tovább az elmebeteg és a rablók,gyilkosok,védelmét. Az egész magyar igazságszolgáltatás egy olyan büzös trágyadomb ami már a józan észen is felülemelkedik.Sajnálom ezt a Boros gazdát tiszta szivemből.És ha nyitnak neki bármilyen nyilvánosság előtt egy forumot erkölcsileg is és anyagilag si támogatnám.A kisded játékát ez a szeny-és hulladéka a birói talárnak 2018.ig folytathatja mert vannak neki támogatói.Utánna ha a Magyarok istene segitségével egy új kormánya lesz a hazánknak.Felelni fognak a téves,vagy politikai inditatásbol hozott rosz itéletekért. MMM.

  Kedvelik 2 ember

 2. lesz-e vajon valamikor itt nálunk Magyarországon IGAZSÁG SZOLGÁLTATÁS ?????? a nem tisztelt bIRÓ nŐ épesű?

  Kedvelés

 3. Biztos a bírónő azt szerette volna ha őt erőszakolják , meg azért adott enyhébb büntetést ,, majd ha őt is meglopják hamarosan akkor elgondolkodik ,,

  Kedvelés

  1. Az ilyen bírót nem elkerülni, hanem ELKERÍTENI kellene, mert közveszélyes! (Vagy összezárni a gyermekkínzó házaspárral, és azzal etetni, amivel atzok etették a gyereket. Ennek volna nevelő hatása!. Biztos nagyobb empátiát tanulna a sértettek irányába.

   Kedvelik 1 személy

 4. A nívó blogon az eset nyilvánosságra kerülésekor ezres nagyságrendű hsz-ek voltak. Számomra az volt a legmeglepőbb, hogy akik legyilkosozták, semmilyen ész érvet nem fogadtak el. Mantrázták az emberi élet védelmét. Megérdemeljük, mert idáig süllyedt a közerkölcs.
  Biztos vagyok benne, hogy a tanácsvezető bírónak is köze van az ítélethez. Ő jelölte ki ezt a takarítónőnek is alkalmatlan egyént az ügyre. Jó kis fricskát adva a nagyérdeműnek.
  Hogyan lehetne megállítani ezt az ámokfutást, amit igazságszolgáltatásnak neveznek ma Magyarországon?
  Ez talán fontosabb lenne mint az internetadó, nem?

  Kedvelés

 5. ” valamikor ezt az ítéletet egy magasabb igazság hatályon kívül helyezi és felelni fogtok a gaztetteitekért.” (Adolf Hitler)

  Kedvelés

 6. Az agyon csépelt “demokrácia fellegvárában, mint etalonként emlegetve,amerikában, ha valaki hívatlanul beteszi a lábát magán területre,számolnia kell a következményekkel,akár az élete árán is. Az ítéletből kiderül,a bíróság,mint a hatalom végrehajtó eszköze,kit szolgál. A bűnt,vagy az erényt? “Hasonló,a hasonlót vonzza. Az Ítéletnek akkor lenne jogalapja,ha ezt bármilyen kereskedésben vette volna és a hangsúly a “vette volnán van. Nem beszélve egy személyes találkozó esetén, ki lenne a vádlott és ki az áldozat.

  Kedvelés

 7. T.Miki MM!
  Teljesen igaza van,egy dolgot leszámítva. Ebben a felállásban 2018-után, bárki is nyeri a “választást,minden marad a régiben! Elmúlt 25 év már bebizonyította,ígéretek,hazugságok garmadájából,mindig a Nép jött ki rosszul. El kellene kezdeni más irányban gondolkozni,ami a “vezetést illeti. “ha mindenki egy irányba gondolkozik,akkor senki sem gondolkozik. Akik nem a pénzvilág érdekeit szolgálják,azok a hatalom közelébe sem kerülhetnek. A pénz emberek és az “egyszerű emberek érdekei SOHA sem lesznek közösek. Az egyik mindig a másik bőrén akar nyerészkedni.

  Kedvelés

 8. Na végre. A Jobbok kezdeményezte a büntető törvény módosítását.
  Szerintem mindenki piszkálja az országgyűlési képviselőjét a törvény elfogadására. Ez végre tiszta helyzetet teremtene.
  Aki jogellenesen behatol más területére, viselnie kell annak kockázatát ha megsérül.

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.