NAPI AKTUÁLIS – Jobbik: Le kell zárni a magyar határt!

Z.Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke sajtótájékoztatóján elmondta: meg kell teremteni azt a jogszabályi hátteret, mellyel képesek vagyunk megvédeni hazánkat. Alaptörvény-módosítás kell a honvédség bevetéséhez, a menekültügyi törvény módosítása a bűncselekményt elkövető bevándorlók kiutasításához, a Btk szigorítása pedig a megfelelő szankciók kiszabása miatt lenne szükséges.

N1Tv

2 című bejegyzés “NAPI AKTUÁLIS – Jobbik: Le kell zárni a magyar határt!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. jó reggelt Dani fiú! Már régen lekellet volna zárni a határokat, és mint legnagyobb ellenzéki (?) pártnak, talán hathatósabb ellenállást kellene tanúsítani, tevőlegesen is. Addig míg nem késő ! Az ártatlan Magyar emberek érdekében ! A választók szavazatai alapján fel jogosultak,hogy a tehetetlen “bábkormányt lemondásra szólítsák fel és szakértői kormányt állítsanak fel. A többi mis-másolás és a duma része! Sok sikert!

    Kedvelés

  2. Ha még nem vették észre, most úszik le a Dunán a valamikor is hatalomba kerülésük esélye.! Innen már csak lefele van. Hogy is mondta gyf, “elkúrtuk,nem kicsit,nagyon! De hát,egy popsival csak egy lovat lehet megülni.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.