Borsodban minden rendőrre szükség van

Pakusza Zoltán és Jakab Péter

Az országos rendőrfőkapitány bejelentése nyomán, miszerint szeptembertől több mint kétezer embert vezényelnek a déli határhoz szeretnénk jelezni a döntéshozóknak: Borsodban minden rendőrre szükség van. Vagy ahogy a helyi egyenruhások fogalmaznak: ha egy rendőrt is elvezényelnek innen, már az is sok.

Borsod-Abaúj-Zemplén tragikus közbiztonsági helyzete ellenére már eddig is több tucat rendőrnek kellett elhagynia a megyét. Nincs jobb helyzetben Miskolc sem: az ország bűnügyi szempontból második legfertőzöttebb városából július közepéig összesen 20 egyenruhást vezényeltek a határhoz, miközben a miskolci adófizetők 14 rendőr túlórában történő járőrözéséért is évi 65 milliót fizetnek az államnak. Nem szórakozásból, hanem mert szükség van rá.

A magyar államnak ugyanúgy kötelessége a Borsodban élők élet- és vagyonbiztonságának garantálása, mint ahogy kötelessége az országhatár védelme. Ahhoz, hogy erre bármi esély is legyen, ne a rendőreinket vezényeljék délre, hanem a hadsereget. Mielőbb! Különben nemcsak a hazánkba érkező migránsok, de a megyénkből menekülő magyarok száma is rohamosan emelkedni fog.

Arra kérjük Csöbör Katalint és a megye kormánypárti képviselőit, támogassák a Jobbik javaslatát a hadsereg bevetésére!

Pakusza Zoltán, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke
Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “Borsodban minden rendőrre szükség van” című bejegyzésnél

  1. Hazafiakbol allo kormany kellene, es harcos, okos NEP ! Nem a rendoroket kell elvezenyelni a bunozestol fertozott helyekrol, hanem a kulfoldon, idegen erdekekert “allomasozo” katonainkat visszahivni, a Haza vedelmere, mert itt a helyuk ! Nem az idegen bevandorloknak kell 59 000 munkahelyet igerni, hanem a magyar embereknek biztositani azt, hogy ne kelljen kulfoldre vandorolniuk.! Ez a politikusaink, a FIDESZ, a Kormany es Baloldal kotelessege, nem a Nemzet es a Haza elarulesa, kiarusitasa !
    Pasztorfi Istvan

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.