Rendőröket késeltek bevándorlók Budafokon!

Magyar rendőröket késeltek meg migránsok Budafokon, a XXII. kerületben. A Duna partján két szolgálatot teljesítő rendőrt egy bevándorló horda – körülbelül 30 fő – támadta meg, majd torkolt késelésbe az incidens.

Források szerint az idegen rasszhoz tartozó, téridegen csoport már napközben a kerületben tartózkodott. A sérült rendőrök állapotáról egyelőre nincsenek információk.

A helyzet rosszabbodik, az óra ketyeg.

Pados Balázs – Kitartás.net

10 című bejegyzés “Rendőröket késeltek bevándorlók Budafokon!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Milyen rendőr az, kit kénytelen megkéselni bárkinek is!
  Hozzá nemértő, ideg beteg frusztrált rendőrök járják a magyar utcákat!
  Ne csodálkozz, ha kipofozza egy igaz ember.

  Kedvelés

  1. Ember nem késel embert. Állat késel embert. Ez esetben állatok.
   Nem csodálkozom, ezek tényleg igazi állatok.

   Kedvelés

  2. Csíkferi!
   Ideje lenne megtanulnod magyarul – ugye nem kell bővebben MAGYARáznom?
   H.B.
   “”a magyar nyelv úgy illik a gondolatra, mint mint bőr a testre, míg minden más nyelv csak úgy, mint jól-rosszul szabott ruha” (Dr. Kemény Ferenc)

   Kedvelés

 2. Majd lesz Budapesten is “NO GO ZONE”, ahova se rendőrök, se mentők nem mernek majd bemenni, mint olyan sok európai nagyvárosban. MI lesz ennek a vége?

  Kedvelés

 3. Kedves Csík Ferenc, szóval akkor a rendőr a hibas azért mert az idióta cigány mocskos hazug bevandorlok megkeseltek őket? Ne csodálkozzunk? Igazad van akkor teljesen normális ha megkeselik őket mert éppen bunkó a magyar rendőrség, éljenek a bevandorlok meg a te agyi szinted!! Remélem téged is elkapnak a nagy pofadert… Csak nehogy rendőrségre kerüljön a kommented 😉

  Kedvelés

 4. az egész provokáció, sajnos benyeljük erre épít a bika ösztön ránk kiválóan alkalmazható …

  Kedvelés

 5. Nagyon jól tették. Ha egy cigány,vagy egy migráns ezeket a dolgokat megteheti tegye meg ezek a magyar rendőröknek kikiáltott,kalaposinasok. Csak a Magyar honfitársaik ellen nagy hösök,ha 10km-rell gyorsabban hajt valaki. Különben egy nagy Sz…….,….,vagy kalaposinasok. Szégyen az országra. Ezt a belügyminiszter már “érdemei” elismerésével a Markóba nyugdijazni kellene.

  Kedvelés

 6. Zrinyi Melindának. Ne fenyegetőz hanem a” kirohanásaid” helyett tanulj jobban a rendöriskolán, mert még oda sem vagy vagy elég jó majomka.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.