Migránsok tömege várakozik Macedóniában – megdöbbentő képek a Daily Mail. com oldalán

AFP01

Miközben mára már mind hazánkban, mind általában Európában teljesen világos, hogy az erre tartó migrációs áradat gyakorlatilag kezelhetetlen, az AFP fotóriporterei láthatóvá tették a macedóniai valóságot.

A megdöbbentő fotók nem csupán arról árulkodnak, hogy milyen embertelen körülmények között várakoznak az emberek a továbbhaladás reményében a vonatokra, hanem arról is, hogy egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy ennek a folyamatnak belátható időn belül nem lesz vége.

AFP02 AFP04

AFP00

A teljes cikk és fotósorozat itt megtekinthető

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

9 című bejegyzés “Migránsok tömege várakozik Macedóniában – megdöbbentő képek a Daily Mail. com oldalán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Félelmetes, vissza kell őket válogatásnélkül a hazájukba küldeni. Vége európának ha itt maradnak. Teljesen beláthatatlan a jövönk , és gyermekeink , unokáink jövöje. Senki nemaradjon ,mert akkor nem lehet velük bírni. Már így is hatalmas gondokat adnak egész eurúpának.

  Kedvelés

 2. Magdi !
  “Vége európának,ha itt maradnak. Ha Magyarországot ír, a Nemzetét féltené, de így a kényelmét,a falatot, a biztonságot, a módot amiben él.
  De azok az idők múlóban vannak. Már semmi sem lesz a régi, ami felül volt, az alulra kerül,ami alul, a felülre. A sors felett a törvénynek nincs hatalma. ” ember küzdj és bízva bízzál !!

  Kedvelés

 3. Budapestre érkezvén persze már más a helyzet. Például a II. János Pál (volt Köztársaság) téren már remekül érzik magukat. Méregdrága telefonon beszélgetnek, fekete, jó minőségű, élre vasalt(!) nadrágban lófrálnak, a kerítésen, bokrokon száradó törülközők, ruhaneműk sem szakadtak, rongyosak. Az asszonyok a hűsben üldögélnek, boldogan kacarásznak, míg a gyerekek nem olcsó labdákat rugdosnak. Mindegyikük jól táplált, fogazatuk ép, hajuk egészséges. Nem így képzelném el a menekülteket, de ez a gyakorlat…

  Kedvelés

 4. Először is az itthoni szegény hazánk fiait-lányait kell segíteni,aztán ha az megoldódott akkor kerülhetnek esetleg a menekültek sorra,de valójában azoknak kellene helyt állni akik miatt ilyen helyzetbe kerültek.
  H.B.
  “A felkavart jelen világunkban most az alja van felül, de már nem sokáig.”

  Kedvelik 1 személy

 5. T.HB!
  Igaza van,ami hazánk fiait-lányait illeti. A kormány huszonegynéhány milliárdot különített el a bevándorlókra! Plusz a kerítésre, hogy csak legyen,mert haszna az nem lesz, de arra van pénz. Az Oroszok,vagy a Szerbek, ennyi pénzért őrizték volna, és garantálták volna a határ sérthetetlenségét. Nato tagok vagyunk,de ők nem velünk vannak. A deviza hiteleseket miért nem lehetett megsegíteni,akár csak hosszabb lejáratú,de alacsonyabb törlesztő részlettel,persze “tisztességes kamatok mellett. Mert ugye a cigány “uzsorás,a zsidó az bankár,ugyan azért?
  Mert Magyar ellenes, hazug,korrupt, velejéig romlott bűnözők vannak az ország,világ élén!!
  A mai napig igaz az a Bánk bán idézet,hogy ” kik százezreket rabolnak,azok lészen bírái annak,ki,hogy éhen ne haljon,lopni kényszerül. Lassan lejár a hülyeség kora,és eltűnik az idő szemetes ládájában a Magyarságot megosztó fidesz,a kommunista lenini ideológiájával,pártolóival, mszp,dk, stb, együtt,cinkosságot vállalva, amely ugyan úgy a bűnözésre épült.

  Kedvelik 1 személy

  1. T.T.F.
   Sajnos nem tudom megcáfolni.
   H.B.
   „Van egy – zömmel budapesti – dac és érdekszövetség, mely nagyjából a kiegyezés óta mérgezi a magyarság életét. Nevezte már önmagát ezerféleképp. Volt szabadelvű, mint Jászi, haladó és felvilágosult, és volt szocdem. Járt a Galilei-körbe, támogatta Károlyit, majd később Kun Bélát. Megfordult köztük hadseregszállító, népbiztos és filozófus. Lelkesedett a szovjet bevonulásért, majd lett hithű kommunista, s az eszméért rajongott. Olykor még kevesellte is Kádárt. Maoista izgatásért ült is pár darab belőlük, de jött a 80-as évek, és ők megvilágosodtak. „Demokratikus ellenzék”. Erre cserélték le a táblát, lettek a nagybetűs DE, majd az SZDSZ. Őket már ismerjük. Ávós nagypapa, Szadeszes fiú, LMP-s unoka. Ez a származási és vérvonal.”

   Pozsonyi Ádám

   Kedvelés

 6. Akik ma, és nem csak Magyarországon a politika közelébe kerültek, erkölcsi bizonyítványt csak “itt kaphatnak. Egy magasabb igazság előtt, ” távozz tőlem gonosztevő”, címet kaphatnak.
  Kire lehet ma felnézni, aki életével, munkásságával példa lehetne a felnövekvő ifjúságnak? Ennyi genetikai hulladék /kertész ákos/ hogy létezhet ebbe a kis országba? Egy “ilyen múlttal, Nyelvel, kultúrával a tarsolyában, hogyan lehet ilyen mélyre süllyedni, hogy egy zsíros állásért, némi fizetésért cserébe, oda adja mindezt. Amit érte kap,azt majd a “kijáratnál le kell, és le is fogja adni. Hátra hagyva a megvetést, és közutálatot hagyatékául.
  Legnagyobb bűn nem csak a politikusokat terheli, hanem a “kiművelt értelmiséget, aki talpnyaló ebként kiszolgálja ezt az erkölcsi fertőt.
  Fújja a szél, és hordja porom, mert ilyen áron,csak ezt akarom…TF

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.