Birkákkal vonultak a kisgazdák a Földművelésügyi Minisztériumhoz

A demonstráció ezúttal a figyelem felkeltését szolgálta. A húsvéti nagyhét távol tartotta a juhászokat, mivel ezekben a napokban van a birkák leadásának ideje, ami olyan nekik, mint búzatermesztőnek az aratás. Ám a hajdúsági juhtartók száműzetése a legelőikről nem tűrt halasztást, a pár nap alatt szervezett tiltakozó akcióra égetően szükség volt.

Szószólójuk Rezes Gábor mellől igazoltan hiányzott a minap birkáinak legelőjéért a fizikai küzdelmet is felvállaló Mavranyi Zsigmond, akinek felesége azóta sokkos állapotban van, amióta férjét legeltetés közben megtámadták.

A sajtótájékoztatót követően a földművelésügyi miniszter kabinetfőnöke Vass Krisztián vette át a petíciót Rezes Gábortól és Hegedüs Pétertől.

Alább: a vonulás, a tájékoztató, és a petíció átadásának képei.

 

A Független Kisgazdapárt elnöke köszönti a megjelenteket

 

Rezes Gábor a hajdúsági juhászok szószólója

 

Hegedüs Péter és Rezes Gábor átadják a petíciót Fazekas Sándor miniszter kabinetfőnökének

FKgP

3 című bejegyzés “Birkákkal vonultak a kisgazdák a Földművelésügyi Minisztériumhoz” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. lám, lám, milyen jó és tanulékony szomszédok vagyunk! már – már a korrupció mértéke megközeliti az ukránt, de a magas rangu tisztviselőket is az ukrok példáját követve, nem rátermrttségi, hazafi , hanem haveri alapon nevezünk ki. Igy hemzsegnek a hivatalok alul képzett bürokratákkal, akik a § mögött nem lássák az embert, megérteni a problémájukat. Valami nagyon kezd bűzleni…

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.