KOMMENTÁR NÉLKÜL: Hat és félpercnyi nácizás a Jobbik ellen

A facebookon szerveződött Tolerancia (kis)Csoportosok ki akarják rekeszteni a Jobbikot a magyar közéletből, sőt be is akarják tiltani, ezért képesek a Legfőbb Ügyészhez is fordulni. Hat és félpercnyi gyűlölet következik.

N1Tv

12 című bejegyzés “KOMMENTÁR NÉLKÜL: Hat és félpercnyi nácizás a Jobbik ellen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Minden rosszban van valami jó. Azért vannak és lesznek ilyen kevesen, hogy ne kelljen a kapott pénzt szétosztani, de ahogy ismerem őket, egymásba is belemarnak.

   Kedvelés

 1. Azok akiket az elő fasizmus országa penzel, mi jogon nyilvánít véleményt?

  Kedvelés

 2. A videón látható, hallható, gyűlölettől olykor valóban fröcsögő, gyakran csak betanított szövegeket nem igazán meggyőződésből szajkózó „toleránsak” végtelenül szánalmas alakok. Ám, miután nagy nyilvánosság előtt tettek becsületsértő, rágalmaktól hemzsegő kijelentéseket, ezért büntetőeljárást kell kezdeményezni az elkövetők ellen. Ezen a videón látható egy fiatalokból álló csoport is, kik jól betanult, összehangolt rigmusokkal, obszcén szavakkal gyalázzák nemzetni jelképeinket, köztük a Szent Koronát, a Turul madarat, és az agyonalázott, meggyalázott hazánkat, azaz minket, magyarokat. Ezáltal is megvalósult egy nagyon komoly bűncselekmény. Ezek után egyáltalán nem csodálkoznék azon, ha lennének olyan becsületükbe, nemzeti önérzetükbe gázolt magyar emberek, kik közömbösen néznék azt, hogy a nemzetünket gyalázó, mocskoló egyedeket valóban a Dunába lövik! Vattay Szabolcs

  Kedvelés

  1. Dehogynem. Szinte az egész világot sakkban tartják.
   Mit számít nekik pár magyar, akiket még nem hülyítettek meg.

   Baumag

   Kedvelés

 3. A beltenyészetű, buzi elfajzott 19-es komisszárok, ávós zsidók ilyen korcsokat ellenek!

  Kedvelés

 4. Nehéz eldönteni, hogy szánalmas, vagy inkább röhejes (sőt, mindkettő?) korcsok magamutogatása ez a nívótlan gagyogás-fröcsögés.
  Tipikus Z(s)-oltai stílus, és még annak is a legalja.
  Viszont a cigó “újságíró”(?) figyelmeztetését nem ártana komolyan venni, mert, ha így folytatódnak a dolgok, hamarosan tényleg ők lesznek a többség. Miniszterelnökük, erőforrás-miniszterük, sőt EU-képviselőjük már van!!! Nem egy biztató tendencia.

  Megvalósulni látszik Kölcsey jóslata:

  “……………………. HAZÁD ŐRCSILLAGZATJA
  SZÜLÖTTI BŰNEIN LESZÁLL;
  SZELÍD SUGÁRIT TÖBBÉ NEM NYUGTATJA
  AZ ŐSZ APÁK SÍRHALMINÁL.
  ÉS MÁS HON ÁLL A NÉGY FOLYAM PARTJÁRA,
  MÁS SZÓZAT ÉS MÁS KEBLÜ NÉP…”

  Ui.: Ha másra nem is, de arra jó volt Novák “kiszólása”, hogy egy helyre söpörte a szemetet.:P

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.