Egy híres kardiológus elárulja, hogy mi a szív- és érrendszeri betegségek igazi oka

Dr.-Dwight-LundellAz alábbi sorokban Dr. Dwight Lundell bevallja, hogy mi áll a szív- és érrendszeri betegségek mögött. Ez a bejelentés futótűzként terjedt el a világhálón.

„Mi orvosok a felkészültségünk, tudásunk, túlzott tekintélyvezérlésű felfogásunk és egónk miatt azt hisszük, hogy tévedhetetlenek vagyunk. De most itt vagyok, és elismerem, hogy hibáztam. Szívsebész vagyok, aki mögött 25 év tapasztalat van, ez idő alatt több mint 5 ezer műtétet végeztem el. Most eljött az ideje, hogy megpróbáljam jóvá tenni, azt amit eddig rosszul tettem.

Az orvosi szaktekintélyek, véleményformálók folyamatosan azt mondják, hogy a szív- és érrendszeri bajok mögött a vérben található magas koleszterinszint a felelős. Ezért pedig szigorú, zsírszegény diétát írtunk elő betegeinknek, és gyógyszereket is be kellett szedniük. Csak, hogy ez már nem helyes, sőt! Pár évvel ezelőtt ugyanis felfedezték, hogy a betegség hátterében az érfalak gyulladása áll, ezért a kezelést is más szempontok alapján, más módszerekkel kell megkezdeni.

Megdöbbentő, de az eddigi, „jól” bevált módszerek miatt, ebben az évben még több ember fog meghalni szív- és érrendszeri betegségben, mint eddig. Az American Heart Association statisztikái azt mutatják, hogy az Egyesült Államokban több mint 75 de millió amerikai küzd szívbetegségben, 20 millió cukorbetegségben és 57 millió pedig már a cukorbetegség kezdeti fázisába lépett. A baj az is, hogy évről-évre egyre több a fiatal, aki megbetegedik. Világosan elmondom, a koleszterin anélkül nem tud lerakodni az érfalakban, ha azok már nincsenek begyulladva. Ezért a koleszterin miatt nem lenne agyvérzés, és egyéb érrendszeri betegség.

A koleszterin a gyulladás hiányában szabadon áramolhatna, hiszen ez a természetes. A gyulladás a szintetikus szereket tartalmazó élelmiszerek miatt alakul ki, a szervezet ugyanis nem tud mit kezdeni ezekkel a méreganyagokkal, megbetegednek az érfalak, így rájuk már a koleszterin is könnyebben megtapadhat, elzárva ezáltal a vér útját.

A másik oka ennek a gyulladásnak az alacsony zsírtartalmú diéta, hiszen a szakemberek a zsíros ételek fogyasztása helyet azt ajánlották, hogy szójából, kukoricából, napraforgóból kinyert növényi zsírokat kell használni, amelyek ugyan tele vannak Omega-6 zsírsavakkal, de viszont Omega-3 már alig van bennünk, ami nagyon fontos, hogy a szervezet egyensúlyban működhessen. Ezért van az, hogy egyre több a cukorbeteg, a szívbeteg, az elhízott ember.

A cukrokban és szénhidrátban gazdag élelmiszerek, amelyekben feldogozott Omega-6 zsírsavak találhatók, hogy több ideig lehessen a tartósítás megoldani, teljesen átvették az uralmat az emberek étrendjében. Ezek az élelmiszerek lassan már az egész világot megmérgeztek.”

http://filantropikum.com/

11 című bejegyzés “Egy híres kardiológus elárulja, hogy mi a szív- és érrendszeri betegségek igazi oka” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jól van hát ezt mindnyájan tudjuk ,,, a valóság odaát van ,, a tv–ék csak félrevezető,,a valóságtól elterelő,,, pénzcsaló földi dolgok..

  Kedvelés

 2. Ebben a világban már az is nagy csoda,hogy ennyit be mer vállalni egy Orvos! Rengeteg a tabu téma! bárcsak mindent ki tudnának tálalni,hogy végre az igaz tiszta,mellébeszélés nélküli VALÓSÁGOT minden ember megtudhatná! Igy legyen,ÁMEN!

  Kedvelés

 3. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIISSSSSSSSSTTTTTTTTEEEEEEEEEENNNNNNNNN. mert a tomeg media hazudik, de a titkarnok meg hobbitermeszetgyogyaszok altal uzemeltetett internetfigyelo meg filantropikum.hu az igazat mond. DEJO!
  Az orvos is megmondta, hogy “A koleszterin a gyulladás hiányában szabadon áramolhatna, hiszen ez a természetes. ”
  Szerintem meg az a termeszetes, hogy az emberek mindent elhiszen, csak hogy jobban erezzek magukat.
  Tudjatok, a mikrosuto meg karos, mert szetbontja a vizreszecskeket es rakot okoznak. IDIOTAK.

  Kedvelés

 4. Ezerféle kedvezőtlen hatás éri a szervezetünket a civilizáció közepén! Mágneses terek, sugárzások, ételek és italok adalékanyagai stb-stb
  Ameddig képes, alkalmazkodik a szervezetünk, kűzd az immunrendszerünk, maj egy idő után feladja..

  Kedvelés

 5. Igen a Doki jó úton jár amit mondott és leirt az valóban igy van még akkor is ha ebben sokan nem hisznek ..Az erek gyuladása okozza de valamiröl nem irt a Doki ami szintém az erek belsö falát sértik meg és pont ez a sérülés okozza erre a koloszterin megemelkedik a vérben ez fontos is ugyanis ez a gyógyulás útja vagyis a gyógyszerrel megakadályozzuk pont ezt az utat…. Tehát itt nagyon fontos infot kaptunk de az orvos nem mondott mindent el amit elkellett volna mondania ebben a témában …

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.