Egy fontos videó: Ioan Talpeș, a román titkosszolgálat volt elnöke a Magyar Szent Koronáról

A témában érdeklődők figyelmébe ajánljuk az alábbi videót, melyben a műsorvezető próbálja a román korona értékét olyan magasságokba emelni, amelybe sosem lehet a mi Szent Koronánkkal szemben.

Ioan Talpeș 

Ioan Talpeș, a román titkosszolgálat egykori vezetője azonban világosan elmondja, hogy a Magyar Szent Korona lényegében semmivel sem összehasonlítható, pláne nem a románok bádogkoronájával. A műsorvezető ennek ellenére erősködik…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 című bejegyzés “Egy fontos videó: Ioan Talpeș, a román titkosszolgálat volt elnöke a Magyar Szent Koronáról” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az azért eléggé elgondolkodtató,hogy a németek miért vitték el egy szövetséges állam – pápa által ajándékozott – koronáját.
  H.B.
  “Ments meg, Uram, a barátainktól, az ellenségeinkkel majd magunk is elbánunk.”

  Kedvelés

 2. Elgondolkodtató ez az egész, főleg a “jól értesült” riporter rácsodálkozása a dolgokra.

  A román titkosszolgálat egykori vezetője nagyon sokat tud rólunk. Látszik, hogy egy intelligens ember. A kérdés az, hogy ezt miért nem tudja a román nyelvű románság, és egész Európa? Trianon előtt a románok hatalmas pénzeket mozgattak meg azért, hogy a kitalált dákó-román baromságaikat terjesszék minden nyelven, minden fórumon, egyetemeken, politikai összejöveteleken szerte Európában és Amerikában. Nem a románok hibája, hogy nem tudnak rólunk semmit, az értékeinkről, a valódi múltunkról, kultúránkról.
  A csakis mi felelősségünk, hogy a világ semmit sem tud rólunk az idióta gulyás-csikós-kilenclyukúhíd műnemzeti ripacskodáson kívül.

  Kedvelés

 3. Valami készülődő nagy szemétséget fedhet ez a látszólag szép, igaz, elismerő nyilatkozat.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.