A NATO nukleáris fegyverek alkalmazására képezi a lengyel pilótákat

© Fotó: RIA Novosztyi/Vlagyimir Pesznya

Európában folytatódik olyan pilóták kiképzése, akik a nukleáris fegyvereket alkalmazhatják. Különös aggodalomra ad okot új államok bevonása e folyamatba, példaként Lengyelországot nevezhetjük meg – mondta újságíróknak Anatolij Antonov honvédelmi miniszterhelyettes.

Elmondása szerint kapcsolat hiánya a honvédelmi tárcák között nem kedvez a bizalom kiépítésének, és az európai biztonságnak, ellenkezőleg ez félreértésekhez és a gyanakváshoz vezet.

“Felgöngyölítették a katonai együttműködést az USA-val. Megszűnt a párbeszéd az ABM kérdésében, amely legalább valamilyen lehetőséget hagyott a kompromisszumos megoldásra”- mondta Antonov.

Oroszország Hangja

2 című bejegyzés “A NATO nukleáris fegyverek alkalmazására képezi a lengyel pilótákat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. nincsen atombomba, ezt minden hülye tudja. Ez a nagy hülyittés, hogy elhitetik velünk, hogy lehet atombombát robbantani.
  Soha senki nem tudta nekem bebizonyittani, még azok se akik azt az egyetemen tanulták. Mikor ezek utánnakérdeztek, akktor az csak theorie volt, ködösittés volt. Konkrétat soha nem mondtak vagy mutattak a tanulóknak. Utánnkérdezni se nagyon volt jó, pl. az EMP végett. Matematekailag meg egy atombomba nem lehetséges, ezt senki nem tudta bizonyittani. Kritikus suly sincs, az is hülyittés.
  El kell olvasni a Gandhi-tanulmányt róla. Nagaszaki és Hiroshima napalmbombákkal lett lebombázva négyszáz repüölvel. Minden köépület állva maradt, minden hid épen maradt, azon házak meg amik állva maradtak, még ma is használják öket, ujrapucolták meg új tetöt tettek rájuk. 1953-ig csakis csak az amcsik adthattak róla hireket, hogy mi van ottan, be is lett egy propaganda osztály ezért rendezve.
  Kérdezem mindig, hogy hogyan tudtak egy robbantásról felvételeket csinálni, ha ott EMP keletkezett és röntgensugárzás volt? Minden filmnek el kellet volna égnie és a gépek nem müködhettek volna.
  Nyugodjatok meg, atombomba nincs, de vannak kémiai és biologiai fegyverek. Meg van uránmunicio. Ezek veszélyessek, meg az emberek hülyesége.

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.