HUNGARO koncert az Újszínházban – Az egyedien magyar hangzásvilág

A Nemzeti InternetFigyelő oldalain már több alkalommal is hallgathatták Olvasóink azokat a felvételeket, melyek egy teljesen új zenei hangzásvilágot és tartalmi közlésformát jelenít meg a hallgatóságnak. Talán azt is mondhatjuk, ez egy teljesen új zenei stílus, mely egy egyedi eszköz a magyarság helyzetének és a világ realitásának bemutatására.

Hungaro

HUNGARO zenekart egyre többen felfedezték már, támogatást biztosítva megjelenítésükhöz. Olyan személyiségek álltak a zenekar mellé, mint például Bogár László, aki a HUNGARO Vakelit 2020 versek, dalok kiadványának előszavát írta és Dörner György, aki az Újszínház ügyvezető igazgatója.

A HUNGARO zenekarral az érdeklődők már nem csupán az interneten és kiadványaikon keresztül találkozhatnak, hanem személyesen is. A sajátosan magyar, de egyben szatirikus megszólalással bíró együttes egyre több helyen lép fel az ország több szegletében, bővülő közönségének legnagyobb megelégedésére.

Legközelebb január 13-án este 19 óra 30-kor az Újszínház Bubik István Stúdiószínpadán. A zenekar vendége és az est házigazdája Dörner György.

Az előadás nagy valószínűséggel kuriózum lesz, mint ahogyan a HUNGARO zenekar maga is az. Akik érdeklődnek az újdonságok, egyfajta új magyar zenei hangzás kifejezésmód iránt, azoknak egy különleges élményt nyújt majd ez a fellépés.

Jegyeket az interneten is lehet rendelni itt: klikk.

 

Mindenkinek tartalmas és üdítő kikapcsolódást kívánunk a HUNGARO zenekarral!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy kis ízelítő:

 

 

Kapcsolódó:

 

HUNGARO – Suttogó Versek 1: A Közgazdász

Egy kis zene a valóságról – Hungaro: A pénzfolyó

Mert én magyar vagyok, ha te nem volnál az, az legyen a te bajod

Rovarok és Pénz

Hazugsággal nem lehet május 1-ét ünnepelni – A valóságot pedig gyűlöli a polelit

Egy gondolat a(z) “HUNGARO koncert az Újszínházban – Az egyedien magyar hangzásvilág” című bejegyzésnél

  1. “egyedien magyar hangzásvilág”

    Kissé barokkos megfogalmazása ez a hallgathatatlan szarnak. Szerintem ember nem létezik, aki három percnél tovább bírná hallgatni a fentebbi videó alatt szóló “zenét”. Guantanamon valami hasonlóval vallathatták a foglyokat.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.