Orbán Viktor azzal vádolja az USA-t, hogy “hidegháborút” szít Európa és Oroszország között

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kijelentette, hogy az USA „hidegháborút” szít az európai országok és Oroszország között, beavatkozva belügyeikbe.

© Archív fotó: REUTERS/Bernadett Szabo

“Az Egyesült Államok egy konfliktusba taszít minket, aminek rossz vége lehet számunkra. Az USA és Oroszország között “hidegháborús” helyzet alakul ki, és nem kellene részt vennünk ebben”- mondta, megjegyezve, hogy az amerikai-orosz konfliktust az ukrajnai események okozták. Viktor Orbán szerint “az USA nem csak beavatkozik, hanem aktívan részt vesz a közép-európai országok politikai életében.” “Egy új korszakba léptünk be”- tette hozzá a miniszterelnök.

Kommentálva a beutazási tilalmat, amit az USA hat magyar tisztviselő ellen vezetett be korrupciós vád kapcsán, a miniszterelnök mondta, hogy az csak egy “legenda”, és ezt “minden épeszű ember” megérti.

“Az Egyesült Államok egyszerűen befolyásra vágyik” – mondta Orbán.

Oroszország Hangja

 

14 című bejegyzés “Orbán Viktor azzal vádolja az USA-t, hogy “hidegháborút” szít Európa és Oroszország között” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. nem csak Orbán Viktor, hanem én is, és még sokan mások is.De egyikönknek sincs beleszólásunk a világhatalmi harcba, mert az összes hatékony eszköz (pénz, paripa, fegyver) a győzelemhez már az USA kezében van.

  Most már igazán csak a IGAZI Megváltó megszületésére várhatunk mindannyian.

  Áldott Karácsonyt a Föld élővilágának!

  Kedvelés

 2. Aki hajlandó a szabadideje egy részét a világ történéseinek követésére fordítani az tudja,hogy igazat mond Orbán Viktor – nem kell hozzá diploma.
  „Jelenleg diszkréten, de teljes erőnkből azon dolgozunk, hogy ezt a rejtélyes erőt, amit szuverenitásnak neveznek, kiragadjuk a világ nemzetállamainak kezéből. Eközben szánkkal váltig tagadjuk, amit a kezünkkel teszünk.”

  Kedvelés

 3. Orban a sajat maga altal epitett szarkupacba harap most, s ez nem tetszik neki. A cionistaktol kapta kikepzeset, fideszbeli tamogatasat, miniszterelnoki poziciojat. Utasitasra turte, tamogatta a zsidosag szervezeteit, s ezen keresztul elnezett a sok kulfoldrol penzelt szervezet magyarellenes tevekenysege folott.
  A nemzeti erzelmu magyarsagnak ki kell allnia a magyar fuggetlenseg mellett, de Orbannak mennie kell. O kormanyozta az orszagot ebbe a sulyos helyzetbe.

  Kedvelés

 4. Ha visszatekintünk az elmúlt évek feledésbe merülő történéseire, nem véletlen, hogy Földi Lászlót is még időben partvonalon kívülre helyezték, pedig most van igazán szükség az ilyen magas képességű emberekre!

  Kedvelés

 5. Hát, már Soros embere és tanítványa is ilyet mond!? Feltalálta Orbán Viktor a spanyolviaszt!
  Innen kezdve – feltételezem – megkapta a “testvéri” USA-ból a kilövési engedélyt.
  Eredeti célja szerint az Európai Unió az USA hegemóniájának megszűntetése céljából jött létre… Tehát az USA-t eredendően nem lehet és nem lehetett volna soha “baráti állam”-nak tekinteni, mert gazdasági/politikai érdekei és céljai alapvetően ellentétesek az európai érdekekkel.
  Addig kell tenni ellene, amíg bele nem sodornak egy háborúba – mint Ukrajnát, Szíriát. Libanont, Szerbiát, Irakot, stb.
  Nagy Péter

  Kedvelés

 6. “kgl – 2014/12/25 10:14

  Nagyon jól csinálja Orbán, nem éritek fel ésszel, az a bajotok.”

  Hogyne értenénk. Az egykori Soros pénzelte kollégista csapat zsebre vágja az ország teljes vagyonát, közben az idióta jobbosokat (most éppen) a nyugat ellen uszítja. Orbán tényleg jól csinálta, amikor rájött, hogy a baloldalon nincs elég idióta akit az uszító szövegével hergelhet, és egyik napról a másikra átment a jobboldalra. Na itt aztán a kánaánba csöppent. Ezt a baromcsordát ugyanúgy lehet uszítani az oroszok ellen (lásd 2008-as beszédei), meg az oroszok seggéből integetve az amerikaik ellen, ugyanúgy zabálják. Mindegy hogy kire csak valakire habozzon a pofájuk, mást hibáztathassanak minden bajukért.
  Ebben zseniális a kis lókupec. Hatalmas színész, az biztos! A jobbos népnemzeti idióták hol erre, hol arra rázzák az öklüket, miközben a nemzetiszínbe öltözött libsik a gatyájukat is lelopják róluk. Zseniális!

  Kedvelés

  1. Te hatökör mire a likud fidesz hatalomra került a főnökeid az usa és az eu segítségével csontra lerabolták az országot!
   Az orsós likud vitya és bandája csak a költségvetésből tudtak rabolni amiből nagyságrendekkel kevesebbet lehetett!
   Csak azt nem értem, hogy miért tagadjátok meg az édes gyereketeket mivel a likud fidesz is az mszmp egyenes ági leszármazottja?!

   Kedvelés

   1. “A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik.”

    Kedvelés

  2. Vasapa! . . . és azokról akik zsebpénzért írogatnak bomlasztó kommenteket nincs véleményed? – tudod hasbara kommandó.
   H.B.

   Kedvelés

 7. Mint kiderült nem észak-Korea hekkelte meg a sonnyt! Vakon bocsánatot fognak kérni a zsidó patkányok?

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.