12 című bejegyzés “Dr. Halász József a december 16-ra tervezett kormányellenes tüntetés hátteréről, várható hatásáról és a CIA tevékenységéről (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyon zavaros beszéd!!Én értem,hogy mit akar mondani,de azt hogy mások mit szűrnek le???Nem tudom,legelőször meg kéne tanulni előadni valamit tiszta világos érthető,logikus mondatokkal,és érvelni kellnene,beszél a Cia megy egyéb kémszervezetekről összehozza a tüntetéssel és még sorolhatnám a kifogásaimat.Én 5 mondatban összefoglalom amit ő itt szánalmasan dadogva össze vissza beszélve próbál elmondani:

  1.minimum 500éve nincs megbízható politikus,megbízható karizmatikus vezető meg pláne nincsen Kossuth,Széchenyi és még sorolhatnám őket azt generációt akik a politikát nem meggazdagodásukra használták fel.
  2.Nem történt rendszerváltás.a komcsik lepaktáltak a karvalytőkével,a hatalmuk átmentése érdekében!Mindegy milyen pártnak hívatják magukat,mind a zsebüket tömik ha bekerültek a hatalomba.
  3.A magyar népnek meg beadták a demokrácia maszlagot,a nép meg elhitte,mert hinni akarta,hogy a hőn áhított nyugati jómód beköszönt nálunk is,a lakájmédia pedig belénk is sulykolta agymosás gyanánt,ma már messzebb vagyunk ettől mint valaha hittük.
  4.A történelem során mindig úgy volt,hogy a nagyhalak megették a kicsiket,így van ez most is,ha az USA be akart volna bennünket kebelezni már rég megtette volna,egy zsebkendőnyi ország vagyunk,hisz 100millió indiát legyilkolt földjeiket elvette.
  5.a magyar nagyon könnyen megosztható,egymás ellen fordíható az 1.pontban megjelölt idők elött és után is ennek logikus következménye lesz hogy 200év múlva-de lehet hogy csak rövidebb idő múlva eltűnik nyomtalanul a magyar a történelem szemétdombján!Mindegy melyik párt kerül viktor után hatalomra,ahogy a székely mondja éhes szúnyog nagyobbat csíp!

  Kedvelés

  1. Csak az 5. ponttal nem ertek egyet ,bar a veeszes megoszthatosag igenis valoos. A kovetkezmenyt viszont nem szeretnem-marmint az eltunest

   Kedvelés

   1. Én sem szeretném az eltűnést még akkor sem ha nem érem meg!!Tudod én arra alapozom,a feltevésemet,hogy voltak nagy népek,maják,inkák,kelták stb melyek eltűntek DE NEM az említett szemétdombon,mert máig használatos tudományos,kultúrális eredmények tették őket halhatatlanná.Sajnos a magyarokról nem hiszem,hogy maradna ilyen használható tudás hacsak nem Teller Ede atombomba kutatás eredményire és nem másra gondolok,lehetne Kandó Kálmán villanymozdonya és még néhány dolog amit a világ a mai napi használ és magyar agy terméke.Egyébként köszönöm szépen,hogy a többi gondolataimmal egytértessz!

    Kedvelés

   2. Baratsagosan megjegyzem, hogy a ” szemetdomb” kifejezes olyan csuf, hogy felhaboriitott. Ezt baratsagosan jegyzem meg. A majakat ,viszont elvittek mas planetara tehat meg nem jott el az ideje annak a megallaptasara, hogy a magyarok mit hagynak itt.Koszonom, hogy figyeltel ram.

    Kedvelés

  2. Öreg, legalább a múltról minimális ismeretekkel rendelkezhetnél, mikor a magyarság jövőjét ecsetelgeted. Persze nem a tudás hiánya veszélyes, hanem annak illúziója…
   MBetti

   Kedvelés

   1. Öreg a VEZIRED!Te játszod a bölcset !!Ne pofázz Fidióta!Érvelj!!Ja ,hogy nincs mivel???Nekem te ne játszd a bölcs baglyot,annyira jellemtelen vagy hogy a nick neved is női!Illibposztkomcsihordabarom fidesznyik!!Rátok jellemző :üres a fejem ,nagy a pofám és fingod sincs a történelemről!!!

    Kedvelés

  3. A Kossuthról való információid elég hiányosak! Ugyanúgy a nép zsebébe turkált mint a bolse3vik utódai! Egy nincstelen senki volt aki a népen gazdagodott meg arról nem is beszélve, hogy “száműzetésében” a szabadságharc folytatására adományozott pénzeket elkártyázta! Addig míg ő élte úri életét a nagyvilágban addig a szabadságharc bukásáért felelősnek kikiáltott Görgey tábornok a megvetés, árulás példájaként ivódott a népbe, holott a szabadságharc bukásáért elsősorban Kossuth tehető felelőssé! a nagyravágyása és féltékenysége miatt!
   Széchenyivel egy lapon emlegetni a tuidatlanság és rossz indulat minta példája!

   Kedvelés

 2. Mély tiszteletem a 2006-os Kossuth térről Halász úr!l Mindenben igazad van, de sajnos nem elég a nyilvános házak madámjait felszólítani arra, hogy éljenek erkölcsös életet. Helyette a nemzeti ellenállás összes erőit egy táborba kell tömöríteni,, ehhez viszont Halász Józsefnek is, Bene Gábornak és másoknak is végre egy táborba kellene kerülnie, feladni azt a csökönyösséget,, hogy az igazságot csak te képviseled egyedül. Halász József mutasd meg, hogy minden nemzeti ellenállóval, Szent Korona hívővel kész vagy egy kompromisszumra, összefogásra a nemzetért.

  Kedvelik 1 személy

 3. Meg aztan a sotet hatalmakat annyira nem erdekeltek a majak, hogy eltitkoljak oket.

  Kedvelés

  1. Engedelmeddel,Ragozom tovabb : Annyira tetszett nekik a sok veeraaldozat, hogy keejelegve emlegetik funek-fanak. !

   Kedvelés

   1. Kedves Erzsike!Nagyon sajnálom,hogy a vallási rituáliáikat ragadtad ki a gondolataimból!!Természetesen ezeket én is elítélem.Én a csillagászat,és a matematikai tudásukra GONDOLTAM!!aKKOR -CSAK KÉRDEZEM mi a véleményed azon afrikai ,dél-amerkai törzsekről,akik az emberevést természetesnek tartották/vagy tartják?/Dél Amerikai őserdőkben 70-100 között van azon törzsek száma akik még nem láttak fehér embert!A történelem szemétdombja csak metafóra részemről,ez alatt azt értettem,hogy azon népek akik tudásuk hijján nem volt mit átadniuk az utódjainak!Köszönöm az értelmes hozzáállásod és véleményed!!!!

    Kedvelés

   2. Katasztrofak vihetik ra s tan szoktatjak emberevesre aztan persze agybajt kapnak es korcsosulnak el beleugorva a mokuskerekbe

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.