15 című bejegyzés “Volner: Újabb sarc az M0-ás fizetőssé tétele” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem tudom, mennyi mostanában a gyes, de inkább a kisgyerekeseknek adnék minimum nyd-diák kedvezményt, az iskolásoknak ingyenes közlekedést (akár a 65 év felettiek kedvezményének csökkentésével – 67 vagyok). Nem is értem, ez miért nem jut eszébe senkinek évtizedek alatt? Az igazi kényelmetlenség kisgyerekkel tömegközlekedni, nem az a pár ezer Ft különbség.

  Kedvelés

 2. Abban reménykedtem, hogy a Fidesz-DNP,(K-nélkül,)északnyugaton bezárja az M0-ás körgyűrűt, és ha megyek a rokonainkhoz, akkor nem kell a dugódíjjal megterhelt városon átvergődnünk.
  Most már látom, hogy ez a hatalom nem képes építeni nem csak kőrgyűrűt, hanem semmit sem.
  Eddig csak rombolt, amikor megszüntette az Erzsébet hídi aluljárót, a Vidám parkot, és tovább hagyja a 3-as metró felújítását is, ahol érdekes módon nem aggódik a miniszterelnök, hogy halláskárosultak leszünk, vagy már vagyunk a hatalmas zaj miatt.
  A cukorral, és sóval készült ételek miatt is addig aggódott, amíg fel nem emelte az árakat.
  Kár, hogy sok honfitársam nem látta, hogy ez a társaság nem alkalmas egy ország vezetésére, és főleg nem arra , hogy fejlessze az országot, és jó létet biztosítson számunkra.
  Azt hiszem örülhetünk, ha nem viszik az országot csődbe.

  Baumag

  Kedvelés

  1. Azt már többször is megtették az elvtársaid! Ezért is buktak meg 2010-ben is!

   Kedvelés

 3. Egyet nem értek, miért kell most ilyen idiota dolgokat megszavazni mikor
  olyan veszélyes irányt váltott amerika a magyarokal szemben hogy az csuda. A másik nem elég a autopálya dij ami van mirefel akarják még azt a kis lehetöséget is pénzé tenni!!!??? Persze a kormánytagoknak ez nem jelent semmit hiszen fizeti az államkassza igy annyit mennek amennyit akarnak. Természetes privátban is. Hová tüntették a jo köz-
  gazdászokat akik, megfelelö tanácsot adnának!!!! Vagy ad hock pattan
  ki némely agyábol az idiota ötlet??????

  Kedvelés

 4. Miért sarc az Volner elvtárs ha judapest lakóinak is részt kell venni a közteherviselésben? A vidéki ember nem tud úgy kimozdulni a településéről, hogy ne kellejen fizetnie! Nem elég, hogy azonos munkáért töredék pénzt kapnak a vidékiek és akkor ők még a közteherviselésből se veszik ki a részüket! Sajnos egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy a jobbik is az mszmp utód pártjai közé tartozik!

  Kedvelés

  1. Bravó! Nem a rossz ellen tiltakozunk, hanem, ha nekem nem jó, akkor a másiknak se legyen jó!

   Kedvelés

   1. Meséld már el miért jár nektek alanyi jogon a magasabb jövedelem és kevesebb közteher viselés?

    Kedvelés

  2. Nagy a zavar dodi17 fejében. És a mostani hatalomnak is kiválóan sikerült a vidékieket szembe állítania a városiakkal.
   Bravó, gratulálni tudok csak ezért.
   Azt sem értem, hogy a Jobbik miért áll az én elvtársaimból, hiszen még nem is voltak hatalmon, hogy ez kiderüljön.
   Talán kedves dodi17 tudna egy jobb gárdát az ország élére, vagy csak gyűlölködni tud?

   Baumag

   Kedvelés

   1. A zavar a te fejedben és hozzád hasonlókban van! Azokat az észre vételeket válaszold meg értelmesen és utána minősíthetsz! A kettőnk között a különbség az, hogy én tényekkel tudom alátámasztani a kérdéseimet, véleményemet míg te a pártjaid hazugságait szajkózód!
    A bérezés tekintetében nézd meg a KSH adatait! Az autópálya díjakról meg csak az lenne a kérésem, hogy nekünk miért kell fizetnünk és nektek nem amikor judapesti közlekedést is vidék támogatja? Miért vagytok ti alanyi jogon kedvezményezett helyzetben?

    Kedvelés

  3. “judapest lakóinak is részt kell venni a közteherviselésben”

   Idióta.
   Az M0-ás fizetővé tétele pont a vidékieknek jelent további sarcot, akik eddig ingyen kerülték ki Budapestet. A hozzád hasonló fogalmatlan barmok miatt fog megint bukni a jobboldal, és jönnek vissza a ballibbantak. Ez a színvonal ugyanis minden, csak nem nemzeti kormányzás. Ez annak éppen hogy a (talán szándékos?) lejáratása. De még annyi eszetek sincs, hogy ezt észrevegyétek, inkább hörögve asszisztálok minden baromsághoz, aztán meg csodálkoztok, hogy megbuktok. Ennyi eszetek van.

   Kedvelés

   1. Te hatökör a vidékiek eleve kénytelenek megvenni, hogy eljussanak judapest határáig!

    Kedvelés

 5. Nem akartam elmondani, de leírom.Mi az, hogy csak nekünk kell fizetni? Önöknek vidéken élőknek?
  Sajnos Budapesten sok olyan vidéki lakik, akiknek vidéken nem volt jó, és érdekeiket minden áron itt látják érvényesíteni Budapesten. Ezt megszenvedjük mi is, akik itt születtünk.
  Budapest sem tőlünk itt születettektől lett judapest.
  És biztosítom, hogy fizetünk eleget itt lakok is. Talán többet is mind Ön, aki ezek szerint vidéken lakik, és nagyon sajnálja magát.
  Az ilyen ostoba embernek csak azt tudom javasolni, hogy ide lehet költözni, és ki lehet próbálni, hogy az itt lakóknak akik reggeltől estig dolgoznak, és utána tolonganak a tömegközlekedésen, azoknak milyen jó.
  Mert nem mindenki urizál itt sem.
  Legfeljebb Önnel tovább fogunk hígulni.

  Baumag

  Kedvelés

  1. Egyáltalán nem sajnáltatom magam csak sajnos a munkámból kifolyólag sokat kell judapestre utazni és kifordul az ember gyomra amit lát és tapasztal a saját bőrén! Ne szólj hozzá olyan dolgokhoz amiről fogalmad sincs! Ha kilépek a településemről nekem már fizetni kell, míg a ti kényelmeteket (metró, hév, villamos, hajó) is a mi bőrünkre finanszírozza a költségvetés! Arról nem is akarok beszélni, hogy ugyanazért a munkáért töredék bért kap egy vidéki!

   Kedvelés

 6. Ez rettenetes!
  Tíz embert nem lehet megmozdítani egy országot érintő ügyben a jó érdekében!
  Mindenki mindenki ellen! Szörnyű, hogy a csekély számú kommentelők közt is anyázás van – ahelyett, hogy ez a bolond nemzet összetartana – és nyerne! Így csak a nevető harmadik nyer, de az folyamatosan!

  A Pokolban ellenőrzés van. Belzebub megkérdezi: ebben az üstben kik vannak?
  – Hát, az amerikaiak!
  – Elég az őrség a kondér körül, hogy ne másszanak ki?
  – Igen, Sötétség Fejedelme, elég!
  – Na, és ebben az üstben?
  – Az oroszok vannak!
  – Elég az őrség a kondér körül, hogy ne másszanak ki?
  – Igen, Sötétség Fejedelme, elég!
  – Hé!!! Hát ebben az üstben kik vannak, hogy nem őrzi egyetlen ördög sem???
  – Ó, ebben vannak a magyarok! Nekik nem kell őr, Sötétség Fejedelme! Ha valaki ki akar mászni, a többiek visszahúzzák!

  Ezt használják ki a mindenkori “kormányok”!
  Nem elég nagy még a baj!
  Nagy Péter

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.