Az emberiség selejtezése elkezdődött

Az emberi lakosság „nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberirtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik?

Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberirtásban.

Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz „Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt.

Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő.

„A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

„A gyengék eliminálása”

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják.

Vagyis a vezetők szerint „az állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát.

A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat − mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban.

Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népirtás útján.

A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát müködnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak −, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát.

Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.

A nagy intelligencia teszt

Úgy tünik, hogy a népírtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a „haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként müködnek és eltávolítják a „hülye gének”-et az emberi génállományból.

Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a virus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták.

Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat.

Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevü kopaszodásra felirt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy „reality show” „Túlélő” nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik.

A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.

2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.

3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.

4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.

5) Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak. Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.

6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges „gyorsan ölő módszer”. A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.

7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett „élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik.

Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

Forrás: Netextra

5 című bejegyzés “Az emberiség selejtezése elkezdődött” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tisztelt Címzettek!

  Nem állhatom szó nélkül a következőket: Az alábbi cikkben szereplő fasizmus szó jelentésének nagyon jó lenne utánanézni! — ugyanis semmi köze nincs ahhoz, amelyre ebben az írásban a szerző használja! A fasizmus nekünk magyaroknak a biztos túlélésünket jelentené, ha az ellenünk acsarkodó világ csaknem összes népsége az azonnali fizikai kiirtásunkat napirendjére nem tűzné. Ugyanúgy mint 907-ben; csak akkor szarrá vertük az ellenünk törő (ismert) fél világot. A baj csak az, hogy nemes ELEINK hagytak hírmondókat; és nem álltak iszonyú bosszút. Ez a magyar végzet. A megbocsátás, a tolerancia, a feltétel nélküli szeretet, a megbocsátás. Itt egy vers, ami rímekben éppen ezt hivatott kifejezni.

  Vattay Szabolcs

  Mert mi magyarok vagyunk!

  Engedelmes, türelmes fajú nép a magyar.

  Hős, olykor rebellis: vértanú a MAGYAR!

  Amikor másokért ontja drága vérét,

  Sem várja érdemei elismerését!

  Befogadott eszmét, fajt, felekezetet,

  Meleg otthont nyújtott, s hazát mindenkinek,

  Nem ismertek hálát, köszönetet az idegenek,

  Testünkből szakadtak ki az ellenséges nemzetek.

  Kik a legtöbbet, mindent köszönhettek nekünk,

  Most a leggyalázatosabban bánnak el velünk!

  Céltáblájává váltunk rabló nemzeteknek,

  Szanaszét tépték Édenkertünket.

  Mivel magyarok vagyunk,

  Mi mindenkinek megbocsátunk.

  Mégis üldöztetés, szenvedés a sorsunk,

  Pedig gyilkosainknak is megbocsátunk.

  Ne feledje senki! — a mi hazánk Mária országa,

  Vérrel áztatott földje nem lesz senki prédája.

  Mi mindig voltunk, vagyunk, s leszünk,

  Jobb, ha mindenki békét hagy nekünk!

  Kedvelik 1 személy

 2. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  SÍrok, szakadok és majd megfulladok a röhögéstől hogy léteznek olyan emberek, akik ezt elolvasva el is hiszik! Ostoba kretének vagytok mind egy szálig :DDDDDDDDDDDDDD

  Kedvelés

 3. Tegyük fel, hogy igaz, amiről itt szó van.

  Ebben az esetben viszont az egész tmáogatandó cselekedet!

  Hiszen az orvostudomány fejlődésével elkorcsosul az egész emberi faj.
  Olyan betegségek öröklődnek már generációk óta, amik miatt régen még az ivarérettség elérése előtt meghaltak az emberek.
  Most viszont öröklődnek a betegségek, lassan mindenki örökölt cukorbeteg lesz, vagy SM-es, stb.
  Ha az egy így megy tovább, akkor lassan minden ember már olyan betegen születik, hogy csak gyógyszerekkel maradhat életben, az egész életében gyógyszert kell szednie.

  Ezt akarjuk?

  NEM!

  Követeljük vissza a természetes szelekciót, hogy az életképtelen egyedek elhulljanak, mielőtt továbbörökítik hibás génjeiket!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.