Aki segít azt megalázzák nálunk

Az időseket gondozó, gyermekeket nevelő szociális munkások minimálbért keresnek. Bérfejlesztésükről “megfeledkezett” a kormány. Most utcára vonultak. Külföldön tízszer ennyit keresnének, ezért fennáll a veszélye a tömeges elvándorlásnak.

N1Tv

2 című bejegyzés “Aki segít azt megalázzák nálunk” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sajnos, amíg kis csoportok mennek az utcára, addig a kormány nem hallja meg a hangjukat. Hogy egy “klasszikust” idézzek: “Majd megunják és hazamennek” vagy “El lehet menni!”. Nyomatékot akkor lehetne adni a tüntetéseknek, ha több százezer ember vonulna ki az utcára , civil kezdeményezésként, mert megelégelte ezt a rabszolgatartást, ami folyik hazánkban.

  Kedvelés

 2. Az időseket gondozó, gyermekeket nevelő szociális munkások legtöbbje alapítványoknál dolgozik. A dolgozók minibálért vagy kevesebbért dolgoznak, közben az állami hozzájárulások, pályázatokon nyert pénz a vezetők zsebébe vándorol.
  Az alapítványok az olaj szőkítés óta a 2. legnagyobb biznisz Magyarországon!
  Mert az első az úgynevezett “Kínai” üzletek, áfa csalás sorozata.
  De mind a két csalás sorozat “csak” a kormány hozzájárulásával működhet! De ez van egy olyan országban a hol a putris és nyakkendős bűnözés természetes folyamat. A putris és nyakkendős bűnözők felosztották az országot egymás közt, csak mára már az a réteg tűnt el akik kifosztásán alapult az e a “nagyszerű” üzlet.
  Adót meg csak a lassan nemlétező MAGYAROKNAK kellene fizetni.
  Ezért találják ki a jobbnál jobb adó ürügyeket!
  Csak arra nem jött rá ez a két parazita réteg, hogy produktív munka nélkül nincs adó bevétel. De honnan is jött volna rá, hiszen a terroron, lopáson kívül mást nem ismernek!
  És ahogyan a riport alany is mondta: pénz (adó bevétel) nélkül ma már nem szociális ellátás van, hanem szegény ellátás!
  Kérem az istent, hogy MAGYAR országnak olyan vezetői legyenek, akik munkahelyeket teremtenek, és a tolvajokat az utolsó fillérig elszámoltatják!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.