A terrorállam (Izrael) nagykövetsége előtt tüntetett tegnap a Jobbik (összefoglaló videó)

N1Tv

Orbán Viktor: 

“A Likud egy nemzeti párt, kormányzópárt és nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon,
az elveink is közel vannak egymáshoz, szeretnénk, hogyha a jövőben az együttműködésünk az még szorosabb
lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége”

Izrael, 2005. június 23.

Az alábbi anyagot még 2012-ben jelentettük meg itt a NIF-en. Csak emlékeztetőül, hogy senki se feledje: az izraeli hadsereg egy gyáva, kegyetlen, erkölcstelen, terrorarmada. A legkorszerűbb fegyverrendszerekkel rendelkeznek a térségben, amivel ártatlan embereket mészárolnak bárhol és bármikor. Most Gázában. Céljuk a Palesztin Nemzet kiirtása…, de aztán mi következünk.

Döbbenetes! A mi gyermekeink is így állnak majd oda a zsidó katonák elé? – Ez a kislány egymaga megszégyenítette a világ összes zsidóját!

Az öt éves palesztin kislány Jenny, a Ramallah északi részén lévő Nabi Saleh faluból a zsidó katonákhoz szól a maga tiszta, gyermeki őszinteségével, palesztin nemzeti viseletben. Jól látható a zsidók kényelmetlensége, értetlensége és zavartsága.

Ez a kislány egymaga megszégyenítette a világ összes zsidóját!

Izrael a világban a zsidóságot képviseli. Ami Izrael bűne, az a zsidóság bűne. Azért kollektíven, mert nincs olyan zsidó szervezet a világban , mely határozottan elítélné azokat a rémtetteket, emberiség elleni borzalmakat, melyeket Izrael elkövet ártatlan emberek, civilek, nők, gyermekek ellen. Nincs olyan zsidó szervezet hazánkban, mely felemelné szavát az izraeli rémtettekkel szemben.

Valamennyi magyarországi zsidó szekta mélyen hallgat és asszisztál a pénzért, amit tőlünk, magyaroktól várnak el az 1944-es magyarországi fasiszta megszállás alatti időszakban történtekért. Ők is kollektíven vádolják a magyarságot, hát éppen ideje, hogy mi is kollektíven tartsuk őket felelősnek és bűnösnek azokért az embertelenségekért, amelyeket naponta követnek el. A zsidóság II. világháborús tragédiája semmivel nem különb más nemzetek tragédiájánál. Ők ettől nem lettek különbek más népektől. Viszont bűnösök lettek azoktól a terrorista cselekményektől, melyeket naponta elkövetnek ártatlan emberek ellen Palesztinában. Bűneik nem évülnek el, és a zsidók minden nap tovább gyarapítják azok sorát. Mindazok, akik hazánkban segítséget adnak nekik bármely párt, vagy gazdasági szervezet részéről, azsidó fasizmust támogatják.

A palesztinok sorsa a magyarság sorsa is lesz nemsokára, mert nemzetárulóink mindent megtesznek ezért.

Lehet, hogy nemsokára már a mi gyerekeinknek is ilyen lesz az élete?

A fenti videóért köszönet E.I. hozzászólónknak.

 

A CNN anyaga:

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “A terrorállam (Izrael) nagykövetsége előtt tüntetett tegnap a Jobbik (összefoglaló videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az aljas népség szerintem a kamerák miatt nem ölték meg a kislányt. …bár a gyilkosoknak az sem számit! A világ uralomért mindent elkövetetnek!

  Attila

  Kedvelés

  1. Az is aki ezeket választja “testvér” pártnak! Úgy gondolom, hogy önként, dalolva szabadon választani népirtó pártot azzal tökéletesen azonosulni azokat nem lehet demokratáknak nyilvánítani!
   kató rudi

   Kedvelés

 2. A palesztin nagykövet hölgy nem véletlenül ilyen visszafogott. Pedig tudnia kell, hogy a magyarok mindig az elnyomottak, üldözöttek pártján álltak. Nem mindig volt szerencsés a választás, de ez esetben igen.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.