Jakab Péter a Jobbik polgármesterjelöltje Miskolcon

Jakab_PéterVona Gábor pártelnök Jakab Péter jelenlegi önkormányzati képviselőt kérte fel a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjének. A politikust a párt helyi alapszervezete ellenszavazat nélkül támogatta a szombaton megtartott polgármester-jelölő taggyűlésen.

Az eseményt követő sajtótájékoztatón Jakab Péter megtiszteltetésnek nevezte, hogy mind a pártvezetés, mind a miskolci tagság bizalmat szavazott neki. Hangsúlyozta: az, hogy mára Miskolcon a Jobbik lett a legerősebb ellenzéki erő, a Fidesz váltópártja, a miskolci jobbikosok összehangolt csapatmunkájának a sikere, amit azzal lehet megkoronázni, ha ősszel megnyerik az önkormányzati választást. Mint mondta, a Jobbik készen áll a városvezetésre, a rend, a megélhetés és az elszámoltatás programjának a megvalósítására.

Kiemelte: rendet fognak tenni Miskolcon, ennek részeként pedig ingyen fogják felszámolni a gettókat. Kétféle embert fognak megkülönböztetni: az építőt és a rombolót, előbbit támogatni, utóbbit üldözni fogják, egyúttal véget vetnek annak, hogy a városban etnikai alapon osztogatnak érdemtelenül milliókat. „A származás se előnyt, se hátrányt nem fog jelenteni a Jobbik vezette Miskolcon”- jelentett ki, hozzátéve: erre ő maga a garancia, aki történetesen zsidó felmenőkkel is rendelkezik, emiatt azonban se előny, se hátrány nem érte a pártban.

Hangsúlyozta azt is: a sikeres munkahelyteremtés érdekében le fogják rakni a forrásteremtő városgazdálkodás alapjait, melynek részeként értékteremtő munkahelyeket fognak generálni. Nyomatékosította: a Jobbik a miskolci kis- és középvállalkozásokkal fog stratégiai megállapodást kötni, ha kell, a jogi kereteket is feszegetni fogják a helyzetbe hozásuk érdekében.

Jakab Péter kiemelten fontosnak nevezte az átláthatóság biztosítását: a Polgármesteri Hivatal és a Miskolc Holding ne rejtegesse, hanem vesse ki magából a korrupciót. Jelezte: a Jobbik minden esetben vizsgálatot fog kezdeményezni, ahol fennáll a gyanúja a közpénzek nem megfelelő felhasználásának, legyen szó nagyberuházásról, vagy a rendbontók kétmilliókkal történő jutalmazásáról.

NIF

9 című bejegyzés “Jakab Péter a Jobbik polgármesterjelöltje Miskolcon” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ismét vizsgázik majd az “átlagpolgár” hazafiságból, bátorságból, és főleg az önálló gondolkodás maradék képességéből. Mert, ha még Miskolcon sem képesek a Jobbikot hatalmi pozícióba juttatni, hogy végre megmutathassa miképp is kell valóságosan és eredményesen kezelni az “erőforrás”-kérdést, akkor ennek az elpuhult, dekadens, gyáva “nép”(?)-nek tényleg annyi. És meg is érdemli.
  Sokadszor idézem, de nem lehet elégszer:

  “SZÍV,  LÉLEK EL VAN VESZTEGETVE RÁTOK;
  SZENT HARCRA NYITVA VÁRT AZ ÚT,
  S TI VÉDFALAT KÖRŰLE NEM VONÁTOK;
  Ő GYÁVA FAJT SZÜLT, S ÉRTE SÍRBA JUT.”
  ………………………………………………
  ………………………………………………
  “……………………. HAZÁD ŐRCSILLAGZATJA
  SZÜLÖTTI BŰNEIN LESZÁLL;
  SZELÍD SUGÁRIT TÖBBÉ NEM NYUGTATJA
  AZ ŐSZ APÁK SÍRHALMINÁL.
  ÉS MÁS HON ÁLL A NÉGY FOLYAM PARTJÁRA,
  MÁS SZÓZAT ÉS MÁS KEBLÜ NÉP;
  S SZEBB ARCOT ÖLT E FÖLD KIES HATÁRA,
   HOGY KEDVRE GYÚL, KI BÁJKÖRÉBE LÉP.”

  KÖLCSEY F.:  ZRÍNYI MÁSODIK ÉNEKE /RÉSZLET/

  MÁRAI:  “………………………………..MOST HALLGASS ÉS FIZESS.
              ELMÚLTAK AZ ASZTÉKOK IS. MAJD CSAK LESZ, AMI LESZ.”
  /HALOTTI BESZÉD/

  Patmosz

  Kedvelés

 2. Itt az újabb “szegedi rabbi”? Egy másik honlapon olvasom, hogy kérkedik zsidó származásával és már nem is veri ki a biztosítékot a Jobbikos elvtársaknál! lassan már prostibb lesz a Jobbik Le Pen pártjánál! Vajon mikor követik a likud fideszt, hogy zsidó testvérpártot választanak maguknak? Azt hiszem, hogy végleg kiírta magát a jobbik a Magyarokat képviselő pártok közül, azaz ma nem létezik Magyarországon Magyarokat képviselő párt! Ez szép volt vona elvtárs, teljesítette a feladatot megsemmisített egy Magyarnak induló pártot!
  kató rudi

  Kedvelés

   1. Ezt a “csöcsöt” egyszer már eljátszották a miép nevezetű besúgó és zsidó kurvát futtató csura elvtárs vezetésével! Többet nem kérek belőle!
    Neked lehet, hogy ez tetszik de én nem vagyok vevő rá! Amikor annak idején levelet írtam a pösze elvtárs Somogy megyére való erőszakolása ellen mint szimpatizáns választ se kaptam, hogy mi is volt az oka. A megyei szervezetet is feloszlatták akik szintén tiltakoztak az aljas döntés ellen és egy ribancot vett maga mellé a vona elvtárs akinek a szava alapján irányította a Somogy megyei döntéseket! Szóvá tettem korábban a nyikos, kovács félék meg a rozgonyik, balczók megbízhatóságát is. A szegedi rabbival is megválaszolatlan maradtak a kérdéseim pedig személyes “élményemet” is megírtam. Öreg vagyok már ahhoz, hogy szórakozzanak velem ilyen nyikhajok. Tudod azt hiszem el amit saját bőrömön tapasztalok és nem a reklámokat eszem!
    kató rudi

    Kedvelés

  1. ” Azt hiszem, hogy végleg kiírta magát a jobbik a Magyarokat képviselő pártok közül…..”
   Eddig is csak látszólag képviselték a magyarságot.
   H.B.
   „Aki embernek silány, az magyarnak alkalmatlan”

   Kedvelés

 3. annál kárhozatosabb elbizakodottság és vakság nincs, mint másoknak tanácsolni, vagy másokat vezetni akarni ahoz kívánható talentum nélkül, s , hogy azok, kik ezen hiányokat nem érezvén, magokat kolomposokká, vezérekké tétetik, több kárt okoznak, mint hasznot, Széchenyi hitelbe mondja neki, meg se kell adni!

  Kedvelés

 4. Csak azt nem értem, hogy minek fogalmazol meg politikai véleményt ennyi kudarc után, miért érdekel ez az egész pártpolitika, miért nem vonulsz vissza és hagyod az egészet nekünk, akik még reménykednek egy szebb jövőben.
  Valami nem passzol: ha ennyire látod a következményeket, miért nem fogadják el a javaslataidat? Ilyen virágnyelven teszed le az asztalra a meglátásaidat, akkor nem kell csodálkozni.

  Kedvelés

 5. nE FELEJTSÉTEK, HOGY A jOBBIKBOL MáR 2011 KORATAVASZáRA rOSSZABBIKLETT! eZZEL A CIMMEL MEGJELENT NAGY VITAKAT KAVARO TANULMANY.
  lEGFAJOBB KELLETT VOLNA LEGYEN MINDEN NEMZETI ÉRZELMÜ MAGYARNAK, HOGY AZ ELSÖ EP-I BAGáZSBAN (3 jOBBIKOS KÉPVISELÖ) egy magyar sem volt.
  -Krisztina Morvay zsido
  -Chanadrol csak az nem tudta, hogy zsido, aki nem ismerte az anyjat
  -Kovacs Béla vagy KGBéla, szintén zsido, vagy ha nem is az szarmazasilag, de egy zsido körbe bejutott, azokat kiszolgalo, zsidokat foglalkoztato hitvany féreg. De 2009-ben még csak annyi volt gyanus KGBélanal, hogy a KGB-nek dolgozik.

  Egy dolgot nem tudok semmiképp elfogadni: ha egy népet nem a nép fiai képviselnek. Engem ne képviseljen sehol nem magyar. Minden magyar zsidonal képesebbnek érzem magam, hogy magyarokat képviseljek. Tehat egyetlen egy zsido sem kell, magam helyett! Vagy magyar legyen az illetö, vagy senki mas engem ne képviseljen sehol.

  Ebböl a kis keresztmetszetböl is latszik, hogy Vona tudatosan küldött az EP-be magyarok helyett 3 zsidot!

  Arrol ne is beszéljünk, hogy 2009-ben Vona értesitve lett, hogy üljön taxiba s menjen el egy követségre, ahol bemutatjak neki a bizonyitékokat, hogy Morvay Krisztina a Moszadnak dolgozik. Vona nem ment el a nagykövethez azota sem!

  Vona a kezdetektöl fogva áruló!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.