Bankcsapda: Eldurvul a devizahitel probléma

Elég voltA devizahitel probléma, várhatóan csak most fog eldurvulni és radikalizálódni Magyarországon, az Egyesület elnöksége szerint. A mai napon a Portfólió Hitelezés 2014 konferencián fellépő életművészek szerint, az uzsora áldozatai számára elfogadható megoldás lehet, egy végtelenített árfolyamgát, vagy akár az ócsai elfekvő tábor.

Az árfolyamgát intézménye, jól passzol a korlátlan kockázatvállalású pénzügyi uzsorás termékhez, mivel a teljes tartozás nyilvántartása mellett, az áldozatot egy életre megfogták a szándékosan hibás termékkel. A Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank, egy jól meghatározható társadalmi és ügyfélcsoportot a jogaitól és emberi méltóságától, nemzetérdekből megfosztott. A tervezett végső megoldás és a jogfosztottság miatt, Falus Zsolt Ferenc elnök szerint a devizahiteleseknek, csak az utca marad. 

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

Törtek, zúztak, romboltak, gázosítottak….

Az úgynevezett “Magyar Rendőrség mindig készenlétben lévő tagjai ezúttal is jól (le)vizsgáztak. Fütyülnek ők az emberségre, inkább betörnek és a valódi tolvajok, uzsorások érdekeit védve cselekednek. Addig, amíg Magyarországon egy rendőr fejet hajt a legembertelenebb parancs előtt, nem várhatja senki, hogy a kisemmizettek mellé álljon. A kormánypropaganda ellenére óriási a munkanélküliség, a kiszolgáltatottság. Maguk a rendőrök is félnek, hiszen nekik is el kell tartaniuk családjaikat. Egyelőre az erősebb (vagyis a bankok és végrehajtók) mellé állnak ( itt most a “kisrendőrökről” van szó). A rendőri vezetők többsége – a hatalom birtoklóitól függetlenül – gátlástalanul kiszolgálja a vezető politikai uralmat.

Íme a videó:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 című bejegyzés “Bankcsapda: Eldurvul a devizahitel probléma” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Sajnálattal veszem tudomásul,hogy egy aljas Politikusokkal tele,korrupcióval,és nép irtással fertőzött országban élünk. Ez a kormány nem méltó az Ország vezetésére,mert csak a saját hatalmuk megőrzése a céljuk. Vagyonuk gyarapodását lopással,csalással,és sikkasztással teremtették meg. Undorító amit művelnek a Deviza hitelesekkel. Biztos vagyok benne hogy ebből is milliárdokat szednek be a Bankoktól. Ezért nem születik végleges döntés ez ügyben. Szégyenlem hogy Magyar vagyok !!!!!!!!
      Hogy ilyen országban kell élnem,ahol a közép réteg el tűnt. Az új gazdagok szem rebbenés nélkül tűrik a Kormány mocskos,aljas munkálkodásait. Mi lesz ennek a vége ??? Szerintem POLGÁRHÁBORÚ.!!! De rajta Magyar. Tegyünk valamit,hogy igazságot tudjunk szolgáltatni !!!!

      Kedvelés

  1. Ha igaz a hír, ma Magyarországon ötszázezer a bajba jutott deviza/forinthiteles. Az uzsora kölcsön megszüntetését nyilvánvaló, hogy nem akarják, mi több az idegen bankosok többször összecsomagolt bőröndjeikbe már alig fér a pénz, de nem mennek haza, mert megéri, hogy maradjanak. Pedig fájdalomdíjként mindannyiunknak fel kellene őket jelenteni, mert azt a pszichés nyomást, amit a hitelesekre gyakoroltak és gyakorolnak, felér egy bűnténnyel. Példa: sokszor kikapcsoltam a mobilomat, hogy a legváratlanabb időben ne zavarjanak. A bank, saját költségemre elszámoltan levélben értesített, hogy menjek be, mert szerződés szegést követtem el azzal, hogy nem érnek el telefonon. Ezt havonta eljátszották. Írásbeli panaszomra viszont név nélküli sablonválaszokat kaptam az arc nélküli, személyesen megközelíthetetlen vigyorgóktól.
    Nem kellett volna hitelt felvenni! – mondják azok, akik ma még úgy-ahogy megvannak, de gondoljanak arra, hogy ők is bármikor kerülhetnek nagyon nehéz helyzetbe mai világunkban, amiben semmi sem biztos a halálon kivül. Bár hullanak a bankárok is, de nem azok, akiknek kellene!

    Kedvelés

  2. Így igaz! Ezek a robotok idegen országok, idegen hatalmak magyar pusztító zsoldosai. Nincs helyük az országban. De annak a kormánynak sem, amelyik rászabadítja a saját??? népére ezeket a gépeket.

    Kedvelés

  3. Azt gondolom, hogy nagyon régóta időszerű itt Magyarországon a saját Hazámban kimondani, hogy nincs deviza probléma, amit az országfosztogató, hazaáruló, illegitim, parlamenti rablóbanda aljas álságossággal “megold”,hanem a deviza hitel egy közönséges csalás, bűntény és a bankok intézményesített uzsorázása is bűntény, meg kell szüntetni Magyarország, hazaárulók közreműködésével történő folyamatos kifosztását, kirablását és ideje lenne a tényleges, milliárdos bűnőzők felelősségre vonását ténylegesen elkezdeni….
    Sz Kata

    Kedvelés

  4. Hogy csinálnának maguknak kistestvért ezek a mocskos rendőrállatok.Bár én abban sem vagyok biztos,hogy ezeket anya szülte.

    Kedvelés

    1. Nincs semmi gond a rendőrökkel ők is az életbemaradásért csinálják mert másképpen erre a sorsra jutna az összes ha nem engedelmeskednek az orbánnak.

      Zoltán Czipó

      Kedvelés

      1. Aha … Azér engedelmeskedünk a zorbánnak, mer ha nem, akkor a zorbán jól lenyom bennünket. Ő egyedül mind a 8 000 000-t! Értem! Ebből van pénzük? És ha én is szemét leszek, akkor nekem is lesz? Húúúúú.
        eSzeL

        Kedvelés

  5. Olvasom ezeket a hozzászólásokat……….
    Nem tudom, hogy ezek a hozzászólók ideáig hol voltak.
    Nem értem……………
    Az ország alapvető politikai, gazdasági, etnikai problémáival sincsenek tisztába, és még ők szégyenlik, hogy magyarok.
    Ilyen hozzászólások olvasása közben értem, hogy kapott a fityesz és a testvérpártja a maszop ennyi szavazatot. a szavazáskor. 😦
    Tényleg igaz az a mondás:
    Mindenki azt kapja amit megérdemel.
    Csak az a baj ezzel, hogy ezek szavazták meg nekem azt amit én nem érzem, hogy megérdemelnék.
    És még mondhatjuk azt, hogy ez a réteg az, (aki erre a a honlapra jár) aki radikális és még a felvilágosultak közzé számít.
    Akkor milyen a többi.
    Siralmas.
    Istenem!
    Mentsd meg ezt a népet a butaságtól és a parazitáitól!
    Hagymási Zsuzsanna

    Kedvelés

  6. Arról miért nem ír senki statisztikát hogy a külföldön dolgozók közül,akik több mint 500ezeren vannak hányan tudtak elmenni szavazni?És hogy kire szavaztak volna?Nekik nem lehetett levélben szavazni!!!!Vajon miért?Magyarabbak már nem is lehetnének,hiszen a családjukért a családjuktől hónapokig távol vállalják hogy dolgozzanak,hogy az itthon levő gyermekek ne éhezzenek,ne maradjanak lakás nélkül!!!De vannak akik szerint ez csak kalandvágyból van!!Nevetséges ez ez az egész ország a vezetésével együtt!

    Kedvelés

  7. Mi magyarok csicskák vagyunk az egész világon mert tűrünk mindent a rohadt kormánynak de meg is érdelmeljük itt már nem lesz rend és igazság. Én is szégyellem h magyar vagyok! Nekem is került barátom ilyen helyzetbe családdal 2 kisgyerekkel 52 négyzetméteres panellakás hitel 6 milla visszafizetni több mint 12 millió megcsúsztak elárverezték 3,5 millió ft ért a házasság tönkrement. Ha nem lépünk változásra ne is számítsunk lassan az ország is eltűnik eladnak mindent a külföldieknek. :@

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.