Morvai Krisztina szénné égette a talpnyaló sajtómunkásokat

Kedden Morvai Krisztina sajtótájékoztatót tartott “A nők jogai mint emberi jogok az EU-ban és Magyarországon” címmel.

A hatalmat elvtelenül kiszolgáló újságírók nem érdeklődtek e téma iránt sem, hanem kizárólag a “kémügyről” kérdezősködtek. Megkapták! A sajtótájékoztató érdemi részét hamarosan szintén nyilvánosságra hozzuk ugyanúgy vágatlanul, mint a “Kérdezz-Felelek” -részt, ami időrendben később, a sajtótájékoztató második részében került sorra.

Nemzeti InternetFigyelő

5 című bejegyzés “Morvai Krisztina szénné égette a talpnyaló sajtómunkásokat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Gratulálok Morvai Krisztinának. A többi Jobbikosnak is kéne egy tanfolyamot tartani, mert ezekkel az újságírónak nevezett emberekkel azt hiszem csak így lehet szót érteni.

  Baumag

  Kedvelés

 2. Ez a bejátszás szenzációs volt! Erre gondoltam, hogy ilyen válaszokat kell adni az mszmp kozmoszárjainak! Nem szívem csücske a Balóné, de most kapott egy piros pontot!
  kató rudi

  Kedvelés

 3. Ez a hölgy egy bliriáns elme.Minden tisztelettem az övé.Ez a 2 baromarcú ajvékoló libsibolsi barom meg elmehetne a kurva annyába.Nem újságíróknak valók hanem wc pucolóknak.
  Füttyös

  Kedvelés

 4. Számadatokból keményen fel kellene készülnie Krisztinának, mert azokat nem nagyon lehet támadni. Pavics Lázár nevének és kimutatásainak elő kellene kerülni a vitában.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.