A Fidesz nekirontott a Jobbiknak a testnedves támadás miatt

PásztorZsigó Róbert, a Fidesz magyar hangja felszólította Vona Gábort a Jobbik elnökét, hogy ítélje el  – ahogyan ő fogalmazott – a “pártja” keddi rendezvényén történteket, amelyen, mint tudjuk néhány csepp testnedv érte azt a Pásztor Istvánt, akit Gaudi-Nagy Tamás hazaárulónak minősített az általa, és korántsem a Jobbik által szervezett tüntetésen.

Azt is tudni kell, hogy Gaudi-Nagy Tamás soha nem volt a Jobbik tagja, ráadásul parlamenti mandátuma a tegnapi napon megszűnt, így a Fidesz vagdalkozása semmi más célt nem szolgál, mint politikai haszonszerzést a közelgő EP választásokra. Zsigó Róberten keresztül a Fidesz megnyilvánulása nem más, mint egy politikai párt és egy független polgári szervezésen történt vélemény-nyilvánítás szándékos összemosása, melyhez az irányítása alatt lévő médiát “legjobb tudása szerint” ki is használja.

Még egy fontos megjegyzés: Pásztor Istvánt az inzultus nem a rendezvény helyszínén érte, és bárki, vagy bárkik voltak is annak elkövetői, megfogyatkozott testnedvük mennyiségét és valóban primitív hangtani megnyilvánulásukat rajtuk kell számon kérni.

Nemzeti InternetFigyelő

5 című bejegyzés “A Fidesz nekirontott a Jobbiknak a testnedves támadás miatt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tessék majd megnézni, hogy mit fog művelni a Fidesz-KDNP az összes választás után.
  Ha nézem a csatornákon a TV adásokat, egységesen a Jobbik támadásairól szól minden híradás, vagy az állatkertekben született egyébként tényleg aranyos kis állatkákról.
  De arra egyiknek sincs mersze, hogy ne a háta mögött szidja, mocskolja, hazug , kiferdített állításaival a Jobbikot, hanem hívja is be valamelyik képviselőjüket.
  Még az arrogáns ATV műsorvezetőnőjének sincs erre mersze.

  Baumag

  Kedvelés

 2. “Ha nézem a csatornákon a TV adásokat, egységesen a Jobbik támadásairól szól minden híradás, ”

  Ez volt a cél. A lejáratás, eus választások előtt provokálni, hogy ne kapjon elég szavazatot a Jobbik.

  Aki mást mond, az hazudik.
  Az hazudik a legjobban ezen a fórumon, aki azt állítja, hogy a Jobbik a szavazóival ellentétes álláspontot képvisel.

  Kedvelés

  1. Ha valaki arra gondolna, hogy a Jobbikot szapulo Partok, politikusok szerveztek meg, vagy rogtonoztettek az alpari viselkedesu nemberekkel Pasztor lekopdoseset, akkor nem hiszem, hogy messze jarnak az igazsagtol.
   Az, hogy osszemossak Gaudival es a Jobbikkal az esetet, nagyon sunyi, aljas modszer, a valasztas elott es ugy altalaban is. Jo elterelo hadmozdulat a Fodtorveny miatti tuntetes lejaratasara is. Igy teljesen lenullazzak !
   Dehat, mit varunk toluk ?
   Tan tisztesseges, becsuletes kuzdelmet, tiszta lapokkal, gerincesen ?
   Nagy tevedes lenne !
   Csak a Jobbik ne kurvuljon, ne gyavuljon el ! Es hatarozottan hozza nyilvanossagra – ha az a velemenye – hogy a tuntetes teruleten kivuli, bugris kopkodestol es ordibalastol, provokaciotol hatarolodik el es nem Gauditol, vagy a hazaarulo Foldtorveny elleni tuntetestol.
   Mert valasztoik ezt elvarjak !!!
   Pasztorfi Istvan

   Kedvelés

 3. Hát a 2/3 gyorsan megcsinálta a magájét. És sajnos sokan amint látom el is hiszik és még ráadásul a >Jobbikot szidják is és elhatárolodnak tölük.Na ez az amit már több helyen irtam, hogy a jo nép még az orránál tovább nem lát. És megint a 2/3 nyer evvel a le-
  járatással amibe sem a Jobbik sem Gaudi Nagy Tamás nem hibás. De a délvidéki meg ugyan “nem helyesen” de megkapta a magáét.
  A Jobbikra szavazok meg ingen is menjenek csak el szavazni mert minnél többen szavaznak annál több lesz a lehetöségük. Ez egy nagyon hülye gondolat, hogy minek menjünk szavazni ugyse lesz semmi sem. Na kedves honpolgárok azért vagyok most is ott ahol eddig. Mert ez a felfogás még 25 év után sem lett normális. Sajnos.

  esther

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.