Ki is ez a Pásztor István? – avagy kiállás Gaudi-Nagy Tamás és az igazság mellett

Reiner PéterMa, május 6-án természetesen részt vettem a Gaudi-Nagy Tamás volt országgyűlési képviselő és nemzeti jogvédő által szervezett második tüntetésen is a magyar föld védelmében a Kossuth téren, akárcsak a május 1-én szintén általa szervezett EU képviseleti iroda előtti földvédő tüntetésen. Sőt nem csak részt vettem, hanem lehetőségem nyílt a megszólalásra is!

Nem hallgathattam, mert kora ifjúságomban természetes kapcsolatba kerültem választott szakmám és korábbi hívatásom szerint is a magyar termőfölddel, szőlő és gyümölcskertészként, borászként. Ebben az értelemben kialakult véleményem, társult több évtizedes politikai tapasztalataimmal. Ez a tény állított a Gaudi-Nagy Tamás által felvállalt küzdelem mellé, közel egy évtizedes bajtársaként.

A tüntetésen egy rövid esemény szem és fültanúja voltam.

Jelesül a kora délutáni órákban a Parlament alakuló ülésén meghívottként részt vevő és onnan távozó Vajdasági Magyar Szövetség elnökét Pásztor Istvánt az éppen emelvényen beszélő Gaudi-Nagy Tamás észrevette és a pulpitusról élményei és érzelmei alapján indíttatva “beszólt neki” hazaárulóként minősítve Pásztornak, a VMSZ elnökeként a Délvidéken folytatott politikai tevékenységét.

Az úgynevezett fősodratú médiumok ma kiemelt negatív hírként közölték Gaudi megnyilvánulását amiben a VMSZ elnökét hangosan minősítette. Hírek szerint valaki a hallgatóságból ennek hatására odament Pásztorhoz és leköpte, amit én nem láttam, de nem is volt beszédtéma a demonstrálók között ez a jelenet később sem.

A kilencvenes évek legelején meghívottként én is részt vehettem a VMSZ megalakulásakor Szabadkán, mind a sajnos korán elhunyt Csubela Ferenc, mind a később megválasztott Kasza József megválasztásakor. Így sajátos személyes élményeim tömege kötődik a délvidéki magyarság politikai érdekérvényesítési küzdelmeihez.

Mélyen megértem Gaudi érzelmeit, amikor nem tudott és nem is akart uralkodni magán, meglátva a Kossuth téren váratlanul felbukkanó Pásztor Istvánt, mert valóban “tájba simuló gerincű” politikai tevékenységét, különösen a semmilyen módon nem magyarázható szerb kormányzatba történő VMSZ belépés után, mással mint nemzetáruló jelző, nem lehet minősíteni.

Természetes, hogy a hazai Martonyi és Németh által fémjelzett “nemzet és külpolitika” lelkesen segítette és támogatta a VMSZ ez irányú tevékenységét. Hogy ez milyen káros volt, megtapasztalhattuk Szlovákia, de különösen Románia EU-s csatlakozásakor és az azóta sem működő nemzeti önrendelkezésünk kapcsán is.

Mert ezzel a belépéssel a VMSZ és elnöke Pásztor István legitimálta a szerbség magyarság ellenes szisztematikus fellépését. Különös tekintettel gondolok itt – a csupán a jéghegy csúcsának számító Temerini fiúk korábbi és minapi, máig lerendezetlen esetére -, ahol Gaudi Nagy Tamás rendkívüli szerepet vállalt, hogy ügyüket mind a belföldi, mind a nemzetközi közvélemény elé vigye Strasbourgban az Európa Tanács elé.

Gaudi délvidéki tényfeltárásának részben cselekvő kezdeményezője és részese is voltam, ezért személyesen megélt élményeim alapján indíttatva egyáltalán nem tartom túlzónak Tamás nyilvánosan elhangzott minősítését. Különösen azért nem, mert Pásztor fontosnak tartotta káros tevékenységként nyilatkozatban minősíteni Gaudinak a temerini fiúkért és a szabadulásukért folytatott küzdelmét. Sőt, ezzel azokat a délvidéki jogvédő hazafiakat is minősítette, akik szintén Tamást önzetlenül, az igazságosság mellé állva segítették tényfeltáró munkájában.

A hiteles tájékoztatás és információhoz juttatás alapvető szabadságjoga szólaltatott meg kiállásommal Gaudi-Nagy Tamás harcostársam és az egyetemes igazságosság mellett.

Hogy mennyire volt hasznos Tamás hangos érzelmi megnyilvánulása, azt csak a majdani idő válaszolja meg, de hitelét semmiképpen nem gyengíti a Jobbik hírek szerinti sajnálatos politikai elhatárolódása.

Budapest, 2014. május 6.

Reiner Péter

NIF megjegyzés:

Időközben a Jobbik kiskutya módjára igyekszik benyalni magát abba a parlamenti demokráciában, amely sem nem parlamenti (merthogy Magyarországon Országgyűlés működik), sem nem demokrácia, mivel egy demokráciában nincs egypártrendszer, viszont Hazánkban egy hazug és igazságtalan választási rendszer bevezetésével újra egypárt határozza meg a Nemzet sorsát. A főbb országos médiacsatornák csak úgy visították szét a hírt, hogy leköpték Pásztort. Ez volt a szenzáció. Nem az volt a lényeg, hogy közben egy olyan tüntetés folyik, mely Hazánk földjének ki- és elárulása ellen emeli fel a hangját. Nem, hanem szegény Pásztor István lelkének megsértése. És a Jobbik nem sokkal később már kiadta a közleményét amelyben elítéli a Gaudi-Nagy Tamás által szervezett tüntetésen a Pásztort ért inzultust. “Szép volt fiúk!” Mire számíthatunk még tőletek? Most tényleg jobbik lett volna, ha meg sem szólaltok. Vagy ez már az “így akarjuk kifogni a FideszMSZPDKÉSATÖBBI” médiahajóinak vitorlájából a szelet”?

FONTOS INFÓ:

Holnap reggel fél 7-kor Dr. Gaudi-Nagy Tamás az M1 “Ma Reggel” c. műsorának a vendége lesz.

Nemzeti InternetFigyelő

32 című bejegyzés “Ki is ez a Pásztor István? – avagy kiállás Gaudi-Nagy Tamás és az igazság mellett” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szégyelje magát az a Doktor. Nem vagyok politikus. Igazat adok Önöknek is, harcoljanak a magyar földért! De mi köze egy magyarországinak a Vajdaság autónomiájához? Szerintem semmi, Akkor annak idején kellett volna beszólni és köpködni mikor megengedték hogy szétszagasák az országot! Ítélkezünk ölyan dolgon, amit mi annak idején magyarok megengedtünk?! És egy magyarországi magyar miért ítélkezik, egy vajdasági autónomia végett, mikor az ilyen doktorok a mai napig a farkukat sem mozdították meg hogy sem va vajdasági elvesztett sem erdélyi elvesztett területért és még ne soroljam tovább!!Akkor csak ne ítélkezzünk!!!
  vajdasági magyar.

  Kedvelés

  1. Sajnos Gaudi-Nagy Tamás 1920-ban nem tudott még harcolni. Ez van. Ha az anyaország nem segíti az elszakított testvéreket, akkor ki? Pásztor István azzal a sns-el fúj egy követ, aminek az aktivistái (úgy tudom) azokat az emlékezetes “smrt madarim” feliratokat fújják magyar házak falára. Úgy tűnik egyet ért velük. Nem értem a viszonyulást. Talán át kellene nézni Gaudi úr munkásságát és azután véleményt mondani fölötte. Jobban kiáll az össz magyarságért, mint bárki más.

   Kedvelés

   1. 1920-ban lelőtték volna a bolsevikok. Volt ott is harc trianon ellen, de ha utána olvasunk, találni olyan írásokat, ahol látszik, milyen tisztogatásokat, kiirtásokat csináltak akkortájt a bolsik, kiknek leszármazottaik most is a parlamentben ülnek.

    Kedvelés

  2. vali te júgó milyen vajdáról kapta is nevét ez a te vajdaságod???Én délvidéknek ismerem s szeretem!te meg búj vissza Pastir ágyába egy kis alamizsnáért.

   Kedvelés

  3. Tiszteletem ,Kedves Hölgyeim És Uraim ! Mennyi ” okos ” megjegyzés ! ? ! Nem a ” pásztor.-i inzultus ” volt a lényeg ! Ha nem a ” beadvány ” , egyéb iránt , egy KÖZ-SZEREPLŐNEK vállalnia KELL azt az ódiumot , ami ezzel jár ! Ha valaki veszi a fáradságot és utána olvas a ” SZKÍTA – HUN Törvénykezési JOG-RENDNEK ” , akkor tudja csak igazán , felmérni , hogy a “pásztor-i inzultus ” , semmi nem volt azon jog-rendhez képest , ami egy ” NEMZET árulónak dukál ” ! Tamás egyéb iránt , csak vélemény nyilvánításra hívta fel a figyelmet ! Az más kérdés , hogy kinek , milyen a ” habitusa ” ! Azzal kell foglalkoznunk , hogy a MAGYAR FÖLDEK ÉS VIZEK , MAGYAROK MARADJANAK ! Különben kereshetünk egy új hazát , tán a Holdon vagy a Marson ! Gondolkodjunk és cselekedjünk , mert ezt a földet az unokáinktól kaptuk ” kölcsönbe ” ! VIGYÁZZUNK REÁ , KÖZÖSEN ! Megértéssel Vayk

   Kedvelés

  4. Kedves “Vali”!
   Ha Őn úgy irta alá megjegyzését,hogy “vajdasági magyar”,akkor bizony Őnnél nagyon nagy bajok vannak az “identitásával”!!!Nekem ugyanis a “Vajdaság” DÉLVIDÉKET JELENT””””

   Jobban tenné,ha tájékozódna-no nem a “kormánypártok” propagandájából!!!-hogy eddig mit is tett Dr.Gaudi,és utána “itélkezne”.
   Szégyelni magát csak annak kell,aki szégyenteljes dolgot tett!!!Ön szerint a “külügy” mindent megtett elszakitott testvéreinkért???? Mert ha igen,akkor bizony nagyon szegényes ismeretekkel rendelkezik!!!!
   Egy “magyarországi magyar”aki TESTVÉRKÉNT tekint Önre,és az alább beiró “Nemes Leventére” IS!!! -még ha nem is tettsztik,amit irtak,de az ember a Rokonait nem válogathatja meg,csak a Barátait!!!
   Évaanyu

   Kedvelés

 2. Sajnos már nyíltan is igazolják vonáék a fenntartásaim okát (amit már többször is jeleztem) nevezetesen, hogy már szembe mennek a szavazóik akaratával! Megvette őket a hatalom kilóra! Rövid időn belül megérjük azt is, hogy együtt fognak szavazni a Magyar nép ellen a likud fidesz és az mszp lakhely áruló. tolvaj nemzet gyilkos söpredékkel!
  Ezeknek is csak a hatalom, a pénz a mozgató rugójuk, semmivel se különbek a többi parlamenti köztörvényes bűnözőnél!
  kató rudi

  Kedvelés

 3. Láttam ma reggel a Gaudi-Nagy Tamással folytatott “beszélgetést”. Tamásnak messzemenően igaza van. A jobbik-ból pedig úgy tűnik, tényleg rosszabbik lett. Ez az elhatárolódás olyan fideszes dolog. Főleg azért, mert mind Gaudi-Nagy Tamás, mind a cselekvő tüntető mozgató rugója a hazaszeretet volt. Elkurvult a jobbik. Korpa közé keveredtek, megették a disznók. Annak idején éppen a harcos kiállás miatt fordultam a jobbik felé. Mára már megadták magukat. Altatódallal nem lehet riadóztatni.
  A 3 “újságíró” azt tette amire utasították őket. Az események folyamatából kiragadták az egyetlen olyan mozzanatot, amibe bele lehet kötni és azt kezdték támadni. Tipikusan zsidó módszer. Az előzmények nem érdekesek, amit a másik tett az nagyon számít. Okádék módon viselkedtek, mint a legtöbb esetben.
  Aggódom Gaudi-Nagy Tamásért. Azt mondta, már nem a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője. Mi lesz még?

  Kedvelés

  1. No, azt a “beszélgetést” én is láttam! Sokat nem lehetett hallani belőle, mert egyszerre beszéltek bele mind a hárman Gaudi szavaiba. Mint a farkasok, amikor áldozatukat kergetik, egyszerre üvöltöttek bele a mondandójába. Az ő igazsága ugyanis már nem is érdekelt senkit.

   Kedvelés

   1. De jó, hogy nem láttam azt az ocsmányságot, amit ott hárman művelhettek Gaudi-Nagy Tamással.
    Viszont láttam már hasonlót, amikor mint a vadállatok egyszerre hárman vetik rá magukat a kiszemelt áldozatra.
    Ez a televíziózás alja, amit ilyenkor művelnek, Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor semmit sem hallani, sem az áldozat védekezését, sem a támadók hörgését.
    És kérdem én, hol van ilyenkor az áldozatnak személyiségi joga? Vagy ilyenkor nem számít?

    Baumag

    Kedvelés

   2. Pedig érdemes megnézni Baumag! Gaudi nem hagyta magát, folyamatosan visszatámadott. Nagyon zavarban voltak a degenerált köcsögök a végére. 🙂

    Kedvelés

 4. Ezek után miért csodálkoztok,hogy a fél ország nem megy el szavazni?? Nem pártok kellenek ide, hanem valódi hazafiak és a nemzethez elkötelezett államférfiak. NIFnek is igaza van. ne tévesszük össze az Igazságot annak látszatával.
  (N)

  Kedvelés

 5. Maholnap közös frakció ülés is lesz talán a Fidesszel,ahogy látom teljesen belesimult a Jobbik a posványos parlamentarizmusba.Jól fizet,az igaz.Én már régen éreztem,hogy Vona-Závrivetz nem egyenes ember,akinek nincs mimikája,az vagy süsü,vagy sunyi a végtelenségig.(Süsü nem lehet,mert elég összeszedetten beszél)Azzal,hogy zsidókat küldött ki az EU parlamentbe,azaz átvert engem és a többi szavazót,előttem elvesztette a becsületét.
  Dolfi

  Kedvelés

 6. Varjuk ki a veget ! A Jobbiknak viszont nem szabad elveszitenie a radikalizmusat es Gaudi-Nagy Tamast, mert az vegzetes hiba lenne !
  Pasztorfi Istvan

  Kedvelés

  1. Az isten szerelmével. Mindenki mondja a nem odavalot csak elfelejtik, hogy jött egy tövény vagy képviselö vagy marad a szakmájában. Csak természetes, hogy Dr.Gaudi Nagy Tamás nem fog 4 évre beülni akkor amikor Europa jogi szakjogász és továbbra is tud Brüsszelnél sokmindent elérni föleg ha kapcsolatba kerül olyan jogászokkal mint Ö is és többet tud elérni igy mint képviselö. Lesz biztos partnere de elképzelhetö, hogy szövetséget is kitud járni és ez többet ér. Aztán meg biztos, hogy a Jobbik különbözö problémákban kéri az Umios segitséget és még a parlamenti do9lgokba is beavatják. Azt, hogy most elhat´rolodott könyörgöm bár mi kicsiség is van rögtön a Jobbik a
   célpont. De ebbe sem a Jobbik sem Gaudi nagy Tamás nem tehet mert senkinnek nem mondták, hogy ezt tegyék. Hölgyeim és Uraim ne csak az orrunk végéig gondolkozzunk, hanem, annál tovább.
   Pásztorfi Istvánnak teljessen igazat adok.

   Esther

   Kedvelés

  2. Az elmúlt napok fejleményében, nem is ártana egy végzetes hiba a jobbiknak!!!! Már ez a gyűlölet keltés is sok volt, itt a következménye…
   Maradjanak a skinhead-ek berkein belül, ne jöjjön Erdélybe egyik se, de máshova se a szórványba agitálni és kifújni az erőszakot!!!
   És nem kell megmagyarázni a sok hülyeséget, pláne azoknak akik az anyaországba élvezték a magyar identitás előnyeit…

   Kedvelés

   1. Az rendben van, hogy az országon kívül rekedtek megkapták a magyar állampolgárságot.
    De azzal nem értek egyet, amit a legegyszerűbben úgy lehet kifejezni, hogy nem a más f….val kell verni a csalánt.
    Ne a másik országban élő határozza meg nekem, hogy kik fosszanak ki az anyaországban!

    Baumag

    Kedvelés

 7. A román történészek nagy szolgálatot tennének a magyar baloldalnak és az egész országnak, ha a birtokukban lévő, Gömböst és társait leleplező adatokat publikálnák. Az aligha tételezhető fel, hogy ez titok lett volna vitéz Horthy Miklós számára. Ez a hazaáruló vitéz Gömbös Gyula a vitéz Horthy Miklós által kijelölt miniszterelnök lett. Neki köszönhetjük a németbarát politika kiépítésének megkezdését, általában a magyar politika közeledését a fasizmushoz. Azon lehet vitatkozni, hogy ki állt közelebb az igazsághoz, a bolsevikok, vagy Horthy vitézei, de azon nem, hogy ki volt a szégyenteljesebb hazaáruló, az ország elfoglalását megakadályozni akaró vörösök, vagy a vörösök vesztén, a haza veszte árán is munkálkodó fehér vitézek. A fehér ellenforradalomnak később az volt a mindent rendező politikai elve, hogy semmi sem fontosabb, mint a trianoni revízió. Látszólag ez alá rendelték a politikájukat, pedig a valóságban számukra az ország egésze sem volt olyan fontos, mint az úri réteg hatalmának biztosítása, ha nincs más megoldás, hát román uralom alatt.

  Kedvelés

  1. Kérdés, hogy a fidesszel is és az emeszpével is puszi pajtás magyar gyűlölő román vezetés vajon miért nem akarja publikálni a magyarok elítélésében olyan fontos adatokat??? Oka lehet az is talán, hogy azok alapján mégsem lehetne elítélni a magyarokat. Ha valaki nem adja közre az ellenségét befeketítő bizonyítékokat, csak beszél róla, hogy vannak, akkor nagyon valószínű, hogy azoknak az adatoknak a kiteregetése éppen az ellenségnek kedvezne.

   Kedvelés

 8. Bár undorítónak tartom a köpködést, ezek után szívesen leköpném Vonát és a többi férget. Semmirekellő trógerek.
  Még a kis macskajancsi beszélt ribillióról földügyben vagy egy éve. De persze semmi sem lett belőle. Csak a hazug pofájuk járt. Egyedül Gaudi próbálta még életben tartani a lángot, de kevés volt hozzá. Már eleve ez a tüntetés is féloldalas volt, hiszen csak a külföldiek ellen szólt, a magyar oligarchákról kussolt. De legalább próbálkozott.

  Kedvelés

  1. Az ilyenek miatt, mint te, nem járok már ünnepelni sem, mert a hozzád hasonló provokátorok tönkretesznek mindent.

   Az a helyzet, hogy az ellenoldalnak dolgoztok. Vagy pénzért, vagy ingyen.

   Kedvelés

 9. Vona és a többiek!

  Az Eu-s szavazáson meg fogjátok látni, milyen sikert hozott az árulásotok. Megbuktok, mint a szar, te tróger!

  Kedvelés

  1. Jobban tenné, ha a liberális barátaival törődne egy kicsit,
   Mert mindjárt kiderülne, hogy kik tették tönkre hazánkat, mert valakik tönkretették.

   Baumag

   Kedvelés

 10. Gaudi-Nagy Tamas kivalo jogasz es jogvedo, sokszor bizonyitott mar, hogy harcosan kiall a gazembersegek ellen, az emberi jogok, a magyarsag erdekeben. Nem ertem, miert kellett a Jobbiknak azonnal elhatarolodnia !
  Nem ugy ismertem Oket, hogy megfelelosdi politikusok, hogy egyik legjobb emberuket cserben hagyjak, nehogy a fosodru “elvtarsak” es a media meltatlankodjon azert, hogy nem itelik el Tamast.
  Ezzel nagy bakot nyilaztak le, ez nem hasznalt !
  A Jobbik fo ereje a kemenysegben, batorsagban, igazsag es a magyarsag mellett allasban rejlett. Meg van ido javitani. MA ! Holnap talan mar keso !
  Reiner Peter szerint is igaza volt Gaudinak es a kopkodesekrol O nem tehet, mert nem O kopott. A bunkosagert azok felelosek, akik benyalaztak “kulturajukkal Pasztort.
  Pasztor Istvannak eleg let volna az amit Gaudi-Nagy Tamas mondott. A fogadatlan, tultrngo nyalkepzodesben szenvedok lehettek beepitett provokatorok is, akik direct a lejaratasert cselekedtek, vagy csak, elkeseredett emberek, esetleg muveltseg hianyosak.
  Az viszont nem Tamas bune !
  A Jobbik jobban jart volna, ha a kopkodoktol hatarolodik el,
  mert igy ugy tunik, hogy a Foldunkert szervezett tuntetestol is elhatarolodtak !
  Jo lenne ezt erthetove tenni, meg idoben !!!
  Tamasnak ott lenne a helye a Magyar- es az EU parlamentben is !
  Mert a “Magyar” politikusaink ugyancsak a semmitttevesert, megfelelosdiert kapjak a hatalmas fizeteseiket !
  Pasztorfi Istvan

  Kedvelés

 11. Nem Gaudi tehet erről, ezt senki sem mondta. Csak meg kell válogatni a társakat. Mert a hőbörgőkkel Gaudi Tamás sem ér el semmit. Csak azt, hogy a botrány miatt szerepel a tv-ben. Nem az ü gy miatt.
  Dehát a videón hallatszik, ahogy a Jobbikos pártigazgatót hiányolja. Kérdem én, miért a kamerába? Annyira rossz volt már a viszony? Nem lehetett egy levélváltás erejéig fölvenni a kapcsolatot?

  Most majd védheti a hölgyeket…nem igazán felemelő feladat.

  Szóval a Jobbiknak ártott Gaudi, ez tény. De valószínű ez revans volt.

  A Jobbik majd megtanulja, hogy kellenek-e párton kívüli segítők. Én Morvai Krisztinát sem jelölném ezek után. Képzelem, ha ő lesz a vitatkozó fél, hogyan és hányszor támadják a ballibsik emiatt az eset miatt. És akkor aki eddig nem tudott róla, az is értesül, és meggondolja, hogy szavazzon-e a Jobbikra.

  Na ezért mondom, hogy el kell gondolkodni azon, hogy valaki Jobbikos, vagy önálló életet él. Ez Morvait is érintheti, mert nem lehet tudni, ezután hogyan lép.

  /Még egyszer: számomra ez a két ember etalon volt. /

  Kedvelés

  1. Gaudi hogyan tudta volna megvalogatni, hogy ki menjen a tuntetesre ? Az megy aki akar, vagy akit “valahonnan” kuldenek.
   Szerintem nagyon provokacio szeru volt az egesz ordibalos, kopkodos, primitive larma.
   Az is feltuno volt, hogy egy ilyen esemenyre kirendelt rendorok hagytak ezt a hangoskodo rendbontast tettek nelkul.
   Ha Gardistak tettek volna szazszor enyhebb dolgot, mar azonnal rajuk ugrottak volna.
   Ezert, ha gyanakodni kezdunk, van mit elemezgetnunk.
   Hisz a Fidesznek is, az MSZP-nek is, a DK-nak is es a tobbi politikai deformacionak is erdeke, hogy a JOBBIK-ot lejarassak.
   Viszont nem ertem a Jobbik palfordulasat, nagyon szomoru, hogy egy tisztesseges, kemeny harcos tarsuktol a kuzdelemben , elhatarolodnak.
   Igy kihatraltak a FOLDVEDELEMBOL is,
   Ok is az ordenare nemberek cselekedeteit emeltek ki – amikrol Tamas nem tehetett, mert nem is a tuntetes teruleten tortent !!!
   Az meg nem allja a helyet, hogy felbujto volt, mert O senkit sem biztatott arra, hogy kopje le a Delvideki politikust.
   Egyszoval : ne feledjuk a rendorseg be nem avatkozasat es a tuldramatizalt jelenetsort.
   Az, hogy ilyenkor a rendor nem lep kozbe, arra is lehet gondolni, hogy parancsra nem intezkedett, csak mikor mar a “kellemes musor” lezajlott nagyjabol.
   Sajnos, ma mar a josolgatas is nehez, mert nem tudni, ki mere tart, vagy hol kot ki, ebben a politikai es antihumanus eletben, ami van az egesz Foldunkon, de en meg bizom Morvaiban es Gaudiban, hogy Ok talan meg emberek az embertelensegben !
   Csak ne kelljen bennuk is csalodni !
   Pasztorfi Istvan

   Kedvelés

   1. Pásztorfi Istvánnal teljesenegyetértek. Hozzátenném még, hogy ezt a tüntetést még mások is tudván azokat a proletárokat küldték oda akik ilyen eseménykhez felbérelhetök. Mert hogy provokácios dolog is volt nem vitás. És érdekes modon egyrendör sem volt bezzeg ha már két Gárdista lett volna ott a TEK is ott lett volna. Itt ara megy ki a játék, hogy Gaudit lehetöleg mielöbb a sárba tapossák mert tul sok tettet csinált ellenük amiért már nem birják elviselni. Lesz egy kis ide oda de szerintem mintahogy Bencsik András is hol ide hol oda tette magát és ment rola az átkozodás érdekes modon most a legjobb elvtárs lett. Ugyan ez lesz Gaudi Nagy Tamásnál is mivel minden csoda 3 napig tart. S lehet, hogy még több ember fog mellé állni. Amit kivánok Neki.
    Reméljük nem kell bennük csalodni.

    Esther

    Kedvelés

 12. Ki tesz embertársának nagyobb bűnt? Aki leköpi az arra érdemeset, vagy az, aki a másik életét teszi tönkre?
  Már ott tartunk, hogy emberek tömegeinek nincs érzéke arra sem, hogy mit tekinthetünk bűnnek.

  Baumag

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.