Takarodjatok! – Nemzeti ellenállók harcos ultimátuma az Európai Bizottsághoz (videó)

Dr. Gaudi-Nagy Tamás
Dr. Gaudi-Nagy Tamás

-Folytatás: május 6-án nyomásgyakorló tüntetés a Kossuth téren a magyar föld külföldiek általi elrablásának megállítása érdekében

Mivel 2014. május 1-től a magyar termőföld külföldiek számára is megszerezhetővé vált és ez – ha nem teszünk ellene – végzetes irányba fordítja nemzetünk sorsát, ezért erre a napra felhívásomra Budapesten az Európai Bizottság magyarországi képviselete előtt megtartott földvédő és EU ellenes tüntetésen (felszólaltak: Budaházy György, dr. Boór Ferenc, dr. Drábik János, dr. Halász József, Tamási Béláné, Hegedűs Lorántné, Hegedűs Loránt, dr. Morvai Krisztina és jómagam) több száz hazafi tüntetett és egyhangúlag öt pontból álló ultimátumot fogadott el.

Az ultimátumot – miután azt senki nem vette át tőlünk, Szűcs Tamás az EU Bizottság képviseletének janicsár vezetője és egyik fullajtárja sem – kiragasztottuk a gyarmati helytartóság főbejáratára.

  

A tüntetés összefoglalója és az ultimátum ITT olvasható.

Az Európai Unió Háza előtt figyelmeztettük a gyarmattartókat és kiszolgálóikat, hogy az ellenállási jogon alapuló nemzeti szabadságküzdelmet olyan új módszerekkel is folytatjuk, mint a polgári engedetlenség, együtt nem működés, bojkott, blokád, sztrájk és más, most közelebbről megjelölni nem kívánt eszköz minden, gyarmatosításunkat fenntartó, előmozdító intézkedéssel, szervezettel és személlyel szemben.

Kérlek, hogy terjesszétek az ultimátumot, készüljetek és gyertek el a május 6-án 9.20-kor a Kossuth téren kezdődő tiltakozó és nyomásgyakorló – rendőrséghez már bejelentett –  tüntetésre, amelyet az újonnan megválasztott Országgyűlés első  ülésnapjára azért szerveztem, hogy kikényszerítsük a magyar termőföld külföldi kézbe kerülésnek megakadályozása érdekében szükséges kormányzati és törvényalkotási lépések haladéktalan megtételét.

Budapest, 2014. május 3.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

Nemzeti InternetFigyelő

5 című bejegyzés “Takarodjatok! – Nemzeti ellenállók harcos ultimátuma az Európai Bizottsághoz (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem tudom melyik külföldinek van bátorsága Mo-on földet vásárolni. A régmúlt szép időkben vasvillával kergették el a betolakodókat. Vagy nézzük meg az érem másik oldalát: ugyanilyen alapon van lehetősége egy magyar multimilliomosnak mondjuk felvásárolni egy francia borvidéket, vagy a fél Belgiumot, esetleg az egész Luxemburgot?

  Kedvelés

  1. Kedves Yehudia 15 nyugati országban Ön nem vásárolhat földet.
   Viszont a volt szocialista országok ezt nem tiltották meg de Brüsszel is
   hozzájárult az eladáshoz. Itt a bibi!!!!! Sajnos a kettös mérce jelen van
   Brüsszelben. Na a kormányoknak kellene keményebben fellépni.

   Esther

   Kedvelés

 2. Ezer százalékig igaza van Gaudinak. Valóban nem lehet eltűrni, hogy a magyar földet idegenek bitorolhassák és azon a magyar emberek rabszolgaként dolgozzanak. Drága Tamás! Én a három unokámért állok Ön mellé és kívánom, hogy győzzünk, hiszen az igazság mellettünk van.

  Áldja meg az Isten bátorságáért! Kérem, hogy érezze, nagyon sokan vagyunk, akik felsorakozunk a szent ügy védelme mellett!

  Lenhardtné

  Kedvelés

 3. De azt nem értem, hogy láttuk, hogy a gyáraink eladása, és tönkretétele milyen következményekkel járt, mégis a Fidesz-KDNP tovább árulja az anyaföldet is.
  Most ezek vagy teljesen hülyék, vagy szó szerint hazaárulók.
  És ez a birka népnek fel sem tűnik.
  Ha a rokonság köreiben ezt meg merem említeni, akkor együttes erővel rontanak nekem, hogy, hogy merem bántani ezt az aranyos Fidesz-KDNP-t akiknek olyan sokat köszönhetünk.
  Mellesleg a FŐTÁV ma reggel is belangyosította a fűtőtesteket, amivel meleget nem okozott, de arra jó volt, hogy a rezsi csökkentést vissza tudja szedni.

  Baumag

  Kedvelés

 4. Tamás! NEVER GIVE UP!
  ADJON AZ iSTEN SZEBB JÖVŐT!

  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.