A vérünket is adjuk a székely autonómiáért!

A székelyek őseikhez hasonlóan készek vérüket adni jogaikért. Izsák Balázs nem tudott magyarázatot adni miért határolódott el a Jobbiktól.

N1Tv

Kapcsolódó: 

Székely zászlóval kezében szólalt fel Morvai Krisztina az EP-ben

Az elnök beszédét háromszor is félbeszakította a tömeg – nyílt levél Ágoston András részére Délvidékre, Temerinbe

Így tálalta a román sajtó a marosvásárhelyi eseményeket

 

2 című bejegyzés “A vérünket is adjuk a székely autonómiáért!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tisztázzunk végre egy igen fontos és alapvető különbséget a jelenleg fennálló kétféle megszállás között!

  *Egyik formája a bevándorlás, népvándoroltatás. Bár, ennek is van két kategóriája. Az egyik az egykori gyarmatlakók JOGA a gyarmatosító országokkal szemben, a másik a teljesen vadidegen kultúrák egymáratelepülése.

  *Másik formája az országterületek össze-vissza csatolgatása idegen országokhoz.

  Nos, Putyinnak teljesen igaza van abban, hogy az idegenben szervezett és idegen országokból finanszírozott telepesek minden országra, nemzetre veszélyt jelentenek, ha nem képesek meghonosodni benne.

  A második esetben viszont egészen más a viszony a nemzetek (nemzetiségek) között. Ugyanis akinek országterületét a szomszédos országok területével erőszakosan növelték (Ukrajna, Törökország, a magyarlakta, elszakított területek stb.) azok valójában jelentős hozományt vittek valamennyi kényszerházasságba. Nos, nem mindegyik “házasság” lett sikeres valóban. Ilyenkor el lehet válni egymástól a kibékíthetetlen “házastársaknak”, ám tetszik, nem tetszik, a HOZOMÁNY teljes egészében VISSZAJÁR a házasságra kényszerített félnek!

  A csehek korrekt módon váltak el a szlovákoktól. Délen eszük ágában sem volt a területi vitát jogi keretek között rendezni. Ukrajnát a nyugat akarja magának fogságban tartani.

  Közel-keletre, vagy Afrikára már szót sem érdemes vesztegetni. Milliók halnak meg fegyverek által, vagy kiéheztetve.

  Ez a szép új és “demokratikus” világrend legnagyobb büszkesége.

  Kedvelés

 2. Az általam olvasottak szerint Izsák Balázs nem határolódott el senkitől, ám időben felhívta mindenki figyelmét, hogy a szívesen látott anyaországbeliek ne vigyenek semmiféle pártokra utalót. Nyilvánvaló, hogy oka volt e kijelentésre, amit tiszteletben kell tartani, mert ami igaznak tűnik Budapesten, nem biztos, hogy az Marosvásárhelyen, Pozsonyban vagy Szabadkán….
  Anna

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.