Katonai védelmet a kárpátaljai magyaroknak! (videóval frissítve)

Morvai KrisztinaKatonai védelmet a kárpátaljai magyaroknak! – Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő felszólalása az Európai Parlament ukrajnai helyzetet tárgyaló strasbourgi plenáris ülésén és Štefan Füle uniós bővítési biztos válasza.

Morvai Krisztina egyedüli magyarként szólalt fel a kárpátaljai magyarok ügyében ebben a vitában.

NIF

5 című bejegyzés “Katonai védelmet a kárpátaljai magyaroknak! (videóval frissítve)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az EU hadserege megtámadná az általa felfegyverzett “forradalmárokat”, hogy aztán farkasszemet nézzen a keleti határnál felsorakozott orosz hadsereggel?

  Köszönöm nem kérek ily dilettáns negyedik világháborús ötletekből!

  Gábor

  Kedvelés

 2. Az EU mindent elkövet a kisebbségek jogaiért, melynek legelső jele, hogy elfogadta elnöknek a nyelvtörvényt eltörő ellenzék illegitim vezérét: A JÓ Isten óvja meg a Kárpátalja Magyarságát az EU védelmétől!
  Tan_Hu

  Kedvelés

 3. A romanokkal gyorsan lehetne katonai megegyezést kötni és közösen nyilatkozni a karpataljai magyarok védelme ill. a Beszarabiai romanok védelme kapcsan! Azért mert hadi-üzengetsz attol még az oroszok nem fognak tamadni. Öket leginkabb a Krim-fsz tamaszpontjuk érdekli. Természetesen katonai stratégiai szempontbol nem szeretnének egy Nato-tag Ukrajnat a fenekükben latni. Ezért inkabb Ukrajna kettöbeszakitasa mellett voksolnanak. De jobb lenne nekik egy nem EU-tag Ukrajna, amely semleges politikat folytatna, hamár oroszbarat politikara nem telne. Az oroszok Janukoviccsak nagyon melléfogtak, mert rendkivül korrupt embert tamogattak a narancsosok ellenében. Svajci kormany tegnap kiadta a parancsot és befagyasztottak a Janukovics kontoit!
  Futurist

  Kedvelés

 4. Füle “úr” a mellébeszélést már elsajátította, másra pedig nem képes. Ő sem.
  Anna

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.